0 oy
640 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (9 puan) tarafından

Kızlar eşlerinize doğum hediyesi aldırdınızmı yada istedinizmi istemeseniz kendisi düşünüp alırmı ve ne istiyorsunuz :)) mesela ben doğum yapınca çiçeksiz içeri sokmam diyorum :) birde çaktırmadan oğlumuza oyuncak al dedim hani bebek abisine hediye getirmiş gibi :) eğer büyük çocuğunuz varsa sizde öyle yapın kardeşine daha çabuk ısınır sever ucunda oyuncak var nasılsa :)) Dün eşim akşam eve geldi baktım kırmızı bi paket bide bakkal poşetleriyle odaya koydu okadar romantiktir yani :D bu ne dedim üstünde kuyumcu adı yazıyodu anladım altın olduğunu yoldan buldum ya dedi :D bide yalandan önümde eğilip evlenme teklifi etti öküzcük :D şok oldum çok sevindim 2 saat ağzım kulağımda dolaştım 5 taş almış düşünceli kocam benim inanın hiç bişey almasa bile sormazdım neden almadın diye kendi düşünüp almış biraz maddi açıdan üzüldüm ama daha çok sevindim Allah razı olsun hiç bişeyden mahrum etmez beni cnm eşim.. Rabbim herkese böyle insan nasip etsin huzurlu mutlu sağlıklı bi yuva nasip etsin ❤( bu arada yanlış anlaşılmasın amacım hava atmak değil sadece sevincimi paylaşmak istedim sizlerle.. ❤❤)

16 Cevaplar

+1 oy
(57 puan) tarafından

Oh valla maşallah sizlere. Biz daha bebeğe kıyafet alacak parayı bulamadık. Birde anneye hediye :) 

(57 puan) tarafından
Vallahi kardeşim satacak ne bileziğim ne bankada param var. Eşimin ailesi aldı hepsini. Gelen rızkıyla gelir, rızkı biten de ölürmüş. Artık başka boyuta geçtim. İnsan çok acı bir şekilde büyüyor
(69 puan) tarafından
Hayatin bu kadar zor olduğunu evlenince anladim
(9 puan) tarafından
İnanın bende evlenince anladım herşeyi. Benim ailemde bana hiç bişey almadı annem çeyiz bile yapmadı bana eşimin ailesi yaptı herşeyimi az çok çeyiz yaptılar yatak odamı aldılar yastık yorgan verdi kaynanam düğünümüde onlar yaptı ben ailemden hiç bişey görmedim.. Altınımıda onlar aldı 3 bileziğim 2 evlilik yüzüğüm bi kolyem vardı evlendik ilk oğlum oldu sonra eşimin sağlık sorunu oldu bacağından ameliyat oldu 1 seneden fazla çalışamadı evine ekmek getiremedi psikokojisi alt üst oldu alın satın dedim onun sağlığından önemli değil bi erkek için çok zor çalışamamak karısını çocuğunu başkasına muhtaç etmek. Bebeğimizin mamasını bezini bile alamadığımız zaman oldu ama geçti çok şükür hepsi geçti hiç öf demedim onu al bunu al demedim malda gözüm yok sağlığımız yerinde olsun yeter. Şimdi çalışıyo güzel bi maaşı var şükür çocuğu ne istese alıyo beni hamile halimle bişeye muhtaç etmiyo allah razı olsun eşim hep yanımda oldu kavga etsekte birbirimizi çok seviyoruz başkaları yüzünden kaç kere nazara geldik yuvamızı yıkıcaktık ama ipin ucundan döndük çocuğumuzu yarım bırakmadık. Beni kimseye ezdirmedi hiç bişeye özendirmedi sağolsun çok seviyorum onu.. Herşeyin başı sabır sabırla zamanla herşey düzeliyo inanın. Şimdi durumumuz yavas yavas düzeliyo bankaya para atıyoruz ayrı eve çıkıcaz allahın izniyle doğru zaman nezamansa ozaman gidicez burdan.. Bileziklerinide alıcam yavas yavas sen sabret dedi ama ben hiç bizaman al demedim kendisi düşünüyo en azından bu yönden çok şanslıyım allah hepimizin yardımcısı olsun kardeşlerim bebeklerimiz rızkıyla gelir üzülmeyin..
(69 puan) tarafından
Amin inşallah canim buna şükür eşimiz yanimizda sevilip seviyoruz bi sekilde bu güç veriyor
(9 puan) tarafından
Aynen öyle kuzum ❤
-Reklam-
0 oy
(172 puan) tarafından

Tatlim adina cok sevindim hep mutlu olursunuz ins bende dogum hediyesi istemedim benimkide cok düsünceli bi insan bakalim o napcak ;)

(9 puan) tarafından
amin inşallah cnm ne istedin kız :))
(172 puan) tarafından
Vala canim ozellikle bisi istemedim dogumda cok masraf olcak die ama ilerde olursa benim esimin ve oglumun adi yazan bi kolye yaptrmak istiyorum:)
(9 puan) tarafından
İnşallah olur cnm benimde çok hoşuma gidiyor onlar hamilelik doğum çok masraflı süreç gerçekten allah sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin sağlıklı olsunda hediyeymiş neymiş hepsi boş :)
0 oy
(1,048 puan) tarafından

Güle güle kullan kuzumm. 

Ben hediye istemem hayatta . istedikten sonra almasının bir anlamınolmaz benim gözümde . alır mı almaz mı bişey de diyemiyorum. 

Tek başımıza baya masrafa girdik açıkçası. O tür değerli bir hediye alırsa sevindiğim kadar üzülebilriim de . çünkü belimizi bir doğrultmamız lazım diye düşünüyorum. 

Aslında dışarıya çıkabilecek durumum olsaydı ben de eşim bir doğum hediyesi almak isterdim. Gerçekten hayatla aramda tek köprü eşim oldu . hayatın hoşuma giden tek yanı oldu eşim. 

(9 puan) tarafından
Aynen cnm bebek gelince baya masrafa giriyo insan rızkını verir allah sıkma canını bende istememiştim çevremde bikaç kişi alınca bende üzülmiyim diye almış onlar takıcakta benim karım bakıcakmı dedi ağlattı beni **** :) bi çiçek bile insanı mutlu ediyo önemli olan düşünmesi. Bende ilk çok sevindim ama sonradan biraz üzüldüm çünkü zor gün paramız vardı bankada hastalık flan olursa diye. bin lira gitmiş onunla almış en azından boş yere gitmedi yine para bizde yine allah korusun bişey olursa satarım üzülmemde. Keşke benimde elimde biraz para olsa ona altın saat alsam :) ama yok işte harçlık bile yok şuan elimde bakalım doğum gününe 1 ay kaldı ne hediye alıcam neyle alıcam onu düşünüyorum.
0 oy
(12,840 puan) tarafından
Güle güle kullan canım evlenme teklifinde 5 taş almıştı şimdi baget yüzüklerden istiyorum açık açık söyledim bakalım :)
(9 puan) tarafından
Benim evlilik yüzüklerim hep gitti canım bileziğimde yok elim kolum boş diye 5taş almış düşünmesi yeter :) inşallah senin istediğinde olur ❤
0 oy
tarafından

Benim esim dogumda cicek aldi. Aslında hediye almak isterdi o incelige sahip ama maddi durumdan ötürü alamadi canı sagolsun

(9 puan) tarafından
Bana bile inanki bi çiçek yeterdi ama düşünmüş almış allah razı olsun banada beğenerek takmak düşer :) ilerde durumu düzelince alır o incelik varsa zaten hiç merak etme
tarafından
Tabi canim dusunmesi yeter
0 oy
(2,047 puan) tarafından
Canım maşallahh ne güzel Allah daim etsin, eşim bilmiyormuş doğum hediyesi diye bişey oldugunu bende bunu düşünerekten aylar önce söyledim hazırlığını yapsın diye bak eşlere bebişler olunca böyle güzel hediyeler alınıyor bi çiçekle gelmiyorlar dedim yaa öylemiymiş dedi oda peki ne  alıyorlarmış dedi söylemedim tabi kendin bul dedim :) geçen gün sordu bana sen erkek olsan ne alırdın doğum hediyesi dedi, ben erkek olsam altın alırdım ama nasıl bişey oldugunu söylemedim... bu da ben dayanamacağım dedi 5 i bi yerde almaya karar verdim diye söylesi bana :) baya güldüm çünkü bnde gerdanlık tarzı bişey alırdım dedim, eşimle araba aldık benim bileziklerle 9 bileziğim vardı 1 tanecik kaldı söz verdi haziranda 5 e tamamlayacağım diye de bende şimdi kararsız kaldım acaba bilezik mi alsa yoksa 5i bi yerde mi???? Sence hangisi mantıklı canım
(9 puan) tarafından
Kız valla ben bile bilmiyodum doğum hediyesi nedir ilk çocuğumda hiç bişey almamıştı çiçek bile :)) erkekler zamanla olgunlaşıyo derlerdide inanmazdım :) sen anlat karadenizi izlerken mıstafa asiyeye bilezik almıştı ordan öğrendik bizde :D bende bileziklerimi hep sattırdım canım ama hiç üzülmedim ilerde alocam diyo canı sağolsun alırsada almazsada.. Ameliyat olmuştu uzun süre çalışamadı bende al sat dedim canının sağlığından önemlimi sanki. Bence şimdi 5i biyerde alsın sonra yavaş yavaş bileziklerini aldır canım :)
(2,047 puan) tarafından
Öyle canım can sağlığı olsunda hepsi yerine geliyor, dimi kuzum ya bilezik her halukarda alınacaktı değişik bişey olsun bu da dimi :)
(9 puan) tarafından
Evet canım :) ❤ rabbim yüzümüzü hep güldürsün inşallah
0 oy
(707 puan) tarafından

Güle gül kullan şimdiden canım.esim bana pırlanta set aldı.daha doğum olmadı ama modelini beğenmemi istedi o yüzden biliyorum.

Almazsa da Allah razı olsun derdim.aldi Allah razı olsun 

(9 puan) tarafından
Benimde daha 1buçuk ayım var cnm şimdiden almış allah razı olsun kendi düşünüp almış banada beğenerek takmak düşer :)
0 oy
tarafından

Eşim takı seti alcm sana dedi. Bnde çok sevindim valla. Aklına gelmiş ya :)

(9 puan) tarafından
Düşünmeleri bile mutlu ediyo insanı :) bi yandanda üzüldüm maddi açıdan zorlancaz diye ama olsun hastalık bişey çıkarsa yine satarız parası geri gelir zaten altın çok değerlendi :)
tarafından
Aynen o altinlarim olsaydı şimdi eheyyy
(9 puan) tarafından
Heyy gidi hey :)) ev almıştık şimdi :) demekki nasipte böyle yazılmış canım napalım sabretmek şükretmek düşer bizede
0 oy
(6,360 puan) tarafından

Valla ben açık açık bana dogum hediyesi alacan dedim o da sasirdi dpgum hediyesi de mi var diye tahmin ettim ama bilmedigini :)) 

Esimin yazin isleri daha iyi oldugu icin yazin al dedim o da tamam.ne alym dedi bende senin gibi 5 tas istedim o da istiyosan simdi alym falan dedi yok dedim kendi zaten cicegi falan dusunur oda susler mecbur yani ama seninki iyiyms kendi kendine dusunmus ne guzel :)

(9 puan) tarafından
Aynen canım almasa bile düşünmesi yetiyor zaten :) allah onları başımızdan eksik etmesin gerisi kolay :) ❤
0 oy
(195 puan) tarafından

Ben hiç beklentiye sokmıycam kendimi aklına gelmez . Salı günü dogum günüm bakalım ne olcak :-)

(9 puan) tarafından
Nice mutlu yıllara cnm benim :) ❤
0 oy
(192 puan) tarafından

Allah bozmasın inşallah canım benim

(9 puan) tarafından
Allah razı olsun canım ❤
0 oy
tarafından

gule gule kullan canim bende sakasina kolye istiyorim dedim ama butce malum hastanede cicek falan gözümüz gormedi zatende sevmem cicek ilk evlendigimizde alirdi alma dedim :)

(9 puan) tarafından
Ben çok seviyorum cnm ama canlı çiçek bakamıyorum solduruyorum hemen yazık günah :)) odamı bi görsen yapma çiçek dolu camın önüne bile koydum eşim camı açarken yere düşürüyo hay senin çiçeğine diyo :D
tarafından
benim aleejim var cicek falan gozum görmüyor yapma sözde aldilar nisanda istemedim valla :)
0 oy
(758 puan) tarafından

Market posetleriyle odaya koydu bir yanda sogan bir yanda bestas cok guzel dusunmus canimm bizede nasip olsunn insaallh

(9 puan) tarafından
Aynen canım çok romantik kocam vardır  :)) allah sizinde gönlünüze göre versin inşallah kuzum ❤
0 oy
(90 puan) tarafından

Ne dogumu ne ozel gunu parasi olduktan sonra ıstedim an istedim seyi zaten alio gerek yok yuksekten ucup hava basmaya

0 oy
(75 puan) tarafından

Kuzum,Rabbim bir omur mutlu etsin.inseAllah ikinci cogunuzu da sag saglim kucaginiza alin:-)

(9 puan) tarafından
Allah razı olsun hepimizi inşallah cnm benim ❤❤
0 oy
(11 puan) tarafından

Yarın 14 gün olacak doğum yapalı doğum hediyesi orkide geldi birde tektaş yapmış zaten bişey beklemiyordum doğum parası albümü falan 4250 verdi bi bilezik parası öyle gitti ve odaya gelince alnımdan öptü bu duyguyu tekrar yaşattığın için teşekkür ederim dedi zaten herşeye bedeldi hiçbişey almasada

(9 puan) tarafından
Aynen öyle canım sevgisi ilgisi yeter zaten.. Ne güzel bebeğinide almışsın kucağına gözün aydın darısı bize inşallah❤

İlgili bir soru bulunamadı

374,607 soru

11,204,106 cevap

34,506 kullanıcı

...