Kızlar eşlerinize doğum hediyesi aldırdınızmı yada istedinizmi istemeseniz kendisi düşünüp alırmı ve ne istiyorsunuz :)) mesela ben doğum yapınca çiçeksiz içeri sokmam diyorum :) birde çaktırmadan oğlumuza oyuncak al dedim hani bebek abisine hediye getirmiş gibi :) eğer büyük çocuğunuz varsa sizde öyle yapın kardeşine daha çabuk ısınır sever ucunda oyuncak var nasılsa :)) Dün eşim akşam eve geldi baktım kırmızı bi paket bide bakkal poşetleriyle odaya koydu okadar romantiktir yani :D bu ne dedim üstünde kuyumcu adı yazıyodu anladım altın olduğunu yoldan buldum ya dedi :D bide yalandan önümde eğilip evlenme teklifi etti öküzcük :D şok oldum çok sevindim 2 saat ağzım kulağımda dolaştım 5 taş almış düşünceli kocam benim inanın hiç bişey almasa bile sormazdım neden almadın diye kendi düşünüp almış biraz maddi açıdan üzüldüm ama daha çok sevindim Allah razı olsun hiç bişeyden mahrum etmez beni cnm eşim.. Rabbim herkese böyle insan nasip etsin huzurlu mutlu sağlıklı bi yuva nasip etsin ❤( bu arada yanlış anlaşılmasın amacım hava atmak değil sadece sevincimi paylaşmak istedim sizlerle.. ❤❤)
Oh valla maşallah sizlere. Biz daha bebeğe kıyafet alacak parayı bulamadık. Birde anneye hediye :)
Tatlim adina cok sevindim hep mutlu olursunuz ins bende dogum hediyesi istemedim benimkide cok düsünceli bi insan bakalim o napcak ;)
Güle güle kullan kuzumm.
Ben hediye istemem hayatta . istedikten sonra almasının bir anlamınolmaz benim gözümde . alır mı almaz mı bişey de diyemiyorum.
Tek başımıza baya masrafa girdik açıkçası. O tür değerli bir hediye alırsa sevindiğim kadar üzülebilriim de . çünkü belimizi bir doğrultmamız lazım diye düşünüyorum.
Aslında dışarıya çıkabilecek durumum olsaydı ben de eşim bir doğum hediyesi almak isterdim. Gerçekten hayatla aramda tek köprü eşim oldu . hayatın hoşuma giden tek yanı oldu eşim.
Benim esim dogumda cicek aldi. Aslında hediye almak isterdi o incelige sahip ama maddi durumdan ötürü alamadi canı sagolsun
Güle gül kullan şimdiden canım.esim bana pırlanta set aldı.daha doğum olmadı ama modelini beğenmemi istedi o yüzden biliyorum.
Almazsa da Allah razı olsun derdim.aldi Allah razı olsun
Eşim takı seti alcm sana dedi. Bnde çok sevindim valla. Aklına gelmiş ya :)
Valla ben açık açık bana dogum hediyesi alacan dedim o da sasirdi dpgum hediyesi de mi var diye tahmin ettim ama bilmedigini :))
Esimin yazin isleri daha iyi oldugu icin yazin al dedim o da tamam.ne alym dedi bende senin gibi 5 tas istedim o da istiyosan simdi alym falan dedi yok dedim kendi zaten cicegi falan dusunur oda susler mecbur yani ama seninki iyiyms kendi kendine dusunmus ne guzel :)
Ben hiç beklentiye sokmıycam kendimi aklına gelmez . Salı günü dogum günüm bakalım ne olcak :-)
Allah bozmasın inşallah canım benim
gule gule kullan canim bende sakasina kolye istiyorim dedim ama butce malum hastanede cicek falan gözümüz gormedi zatende sevmem cicek ilk evlendigimizde alirdi alma dedim :)
Market posetleriyle odaya koydu bir yanda sogan bir yanda bestas cok guzel dusunmus canimm bizede nasip olsunn insaallh
Ne dogumu ne ozel gunu parasi olduktan sonra ıstedim an istedim seyi zaten alio gerek yok yuksekten ucup hava basmaya
Kuzum,Rabbim bir omur mutlu etsin.inseAllah ikinci cogunuzu da sag saglim kucaginiza alin:-)
Yarın 14 gün olacak doğum yapalı doğum hediyesi orkide geldi birde tektaş yapmış zaten bişey beklemiyordum doğum parası albümü falan 4250 verdi bi bilezik parası öyle gitti ve odaya gelince alnımdan öptü bu duyguyu tekrar yaşattığın için teşekkür ederim dedi zaten herşeye bedeldi hiçbişey almasada
1,491,460 soru
24,371,754 cevap
348,058 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın