0 oy
1,181 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (502 puan) tarafından
Merhaba iyi geceler arkadaslar eşim bebegimle beni bırakali 20 ay oldu yani bebegimiz 15 günlükken bıraktı gitti nedenini sonra anlatırım 2 gündür telefondan engeli kaldırmis ama yazmıyor benim zaten isteğim hic kalmadi ben yazmayınca yine engellemiş umrumda degilde insan bu kadar yüzsüz olurmu yahu ben şahsen bir kadin olarak birine hata yapsam ve bu benim esim olsa kapısından ayrılmam benim koca kadar mal kimse yoktur ha bu arada esim hem eski karisiyla yaşıyor hemde benim çocukluk arkadasimla zina yaptı zavallı bizde paşamla yaşıyoruz devletin yardımıyla geçiniyorum resmi nikâhım var boşamadım sırf zina olayına nikahsiz yaşasınlar ha onlara kalırsa nikahin hic önemi yokmuş hayatlarini yaşıyorlarmış birde kocamin zinacilari benim pesime erkek takiyorki kendi pislikleri cikmasin diye derdiniz var sanmayın herkesin kendine göre sıkıntısı var

14 Cevaplar

+3 oy
(3,106 puan) tarafından
Sende böyle bir adamın soyadını hâlâ taşıyorsun. 2 gün önce engeli kaldırmış demişsin demekki girip kontrol ediyorsun. Yanlış anlama eleştirmek veya suçlamak için demiyorum. Bu kadar şeyden sonra yoluna devam etmelisin. Dönüp bakma ardına zaten hayatınız da yokmuş zinayi ispatlayip nakafakanı tazminatı alıp bebeğinle kendine bi yol çizmelisin. 
(502 puan) tarafından
Konusmasi cok kolay biliyormusun adliyeden avukat tuttum vekalet verecek para bulamadim heryerde tanıdıkları var bari diyorum o açsın davayı ben kanıtlarım herseyi ama yok ona kocam deniyorum adı koca işte sahiplenmiyorum zaten sahiplenen cok var bana kalmaz ama basini yerler ilahi adalet ben genç yasinda bir cocukla bıraktı allah bırakmaz
tarafından
O dava açmaz zaten knusmak kolay tabiki herkesin hayatı derdi kendne ama buraya yazıyosan bizde düşüncemizi syleriz ki senin kötülüğüne knusmuyorum. Para biriktir 3 5 deme at kenara ek iş yap evde birşeyler yap yani snra da aç davanı hiç bişe yapamıyorsa çık Esra Erol'a rezil et o insanı. Kanıtlı delilli boşan yani yaşadıkların zor evet ama daha da zorlaştırma kendne
(3,106 puan) tarafından
Kesinlikle katılıyorum yeter ki bi kadın istesin yapamayacağı şey yoktur. Hiç değilse tazminatını alırsın çocuğunun kendi nafakanı alırsın. Adam niye bosanma davası açsın ki. Açarsa zararlı çıkacağını biliyor. Mecbur nafaka ödeyecek. Oğlunun sorumluluğunu almak zorunda en azından maddi olarak.
(270 puan) tarafından
Barodan ücretsiz avukat verirler sana, baroya müracat et
(502 puan) tarafından
Var avukat barodan verdiler vekalet ücreti bulmadım insallah vericem kaymakamlığa başvurdum
-Reklam-
0 oy
(3,161 puan) tarafından
Ee cocukluk arkadasinin kocasiyla mi evlendin canm.orda belirttigin icin soruyorum.
(3,161 puan) tarafından
Eski karisi ayri cocukluk arkadasin ayri mi onu anlayamadim
(502 puan) tarafından
Evet eski karisi var birde benim afedersiniz oroapu bir arkadaşım vârdi sırf kocamin maddi imkanı var diye onunla görüşmüş bende beddua ettim evladimi babasiz koydun allah ta seninkinden etsin dedim yüzsüz anlarmi hic evimin önünden geçiyor namus olmayinca iste
(3,161 puan) tarafından
Bacim ortalikta ors.. cok.hep vardi herzamanda olacak.koca deidklerimiz yapmayacak.bizim hayati paylastgmiz adamlar yaparsa 3..kisiye laf sylemek cok  gereksiz olur.seni bebegini dusunmeyen adama eski on adiyla da olsa kocam dememwlisn.seni sizi dusunseydi seni bu durumda brakmazdi.hayatina bak.yazma.allah yardimxin olsun.herkeste bilerek isteyerek ettigini bulsun
(502 puan) tarafından
Yazarmiyim hic zerre birsey hissetmiyorum fotosunu  görünce kendime kızdım buna nasil inanıp güvenmişim diye
0 oy
tarafından
Adam nikâhı dusunse başkalarıyla yatmaz canim Bosver bosan gitsin allah kurtarmış seni ******** pislik yazık gunah
0 oy
(2,981 puan) tarafından
Off içim parçalandı Allah yardımcın olsun bacım Allah yanına bırakmaz kimsenin ahı yerde kalmaz 
(502 puan) tarafından
Tabiki kalmaz sanirim ilahi adalet tecelli ettiki aklina geldik yoksa kaldırmaz o engeli
0 oy
(1,287 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun canım o şeytan adamın şerrinden seni ve çocuğunu korusun canım 
(502 puan) tarafından
Amin amin amin inşallah
0 oy
(1,134 puan) tarafından
Evet çok büyük derdin var ve çekmişsin  ama hâlâ o ş.e.r.e.f.s.i.z.e nasil kocam eşim diyebiliyosun ve numarasini telinde tutuyosun en çok şaşırdığım nokto bunlar oldu 
(502 puan) tarafından
Ne diyim koca işte sadece adı koca kabullenmek zor olsada koca işte bir işe yaramayan koca numarası duruyor mecburen mahkemede delil olur diye yazışmalar silinmesin diye bende engelli ama telde duruyor
(1,134 puan) tarafından
Anladım kuzum rabbim çok yardim etsin sana ve bebeğine  o kurban kesilsin size.. sizi hic hak etmiyo gavat ****.  Nasil geçiniyosun canim cocuktan dolayi çalişabiliyo musun yada ailen mi destek veriyo. Çok üzüldüm bebegine ve sana rabbim her zaman yardimciniz olsun canim benim
(502 puan) tarafından
Yok canim benim kimsem yok çalışamıyorum sadece devletin yardımıyla ve sadaka işte ordan burdan buluyorum
(1,134 puan) tarafından
Anladim kuzum içim gitti  ooff rabbim kimseyi kimsesiz koymasin zor hele ki bi kadin için bi anne için çok çok zor. Keşke elimden bişey gelse yardim edebilseydim sana ama bizim durumda anca kendimizi idare edebiliyoruz 2 tane bebegim var. Sen hep dua et canim allah büyüktür  size yardim eder sen çok çok güçlü bi annesin ❤❤
(502 puan) tarafından
Evet elhamdülillah rabbim var ve biliyormusun onu bizim elimize düşürecek o nasilki biz 5 kurussuzken bizi bıraktı gitti ve eski karisi hava atmak için evimin önünden geçti bir gün gelecekki rabbim onları benim durumuma düşürecek ben onlara yardim etmeyecegim inanki esime tapıyordum bir ailem olsun cok istedim meğerse onunda derdi para ve malmis alsin onun olsun yesin içsin gezsin kalmayacak yanina
0 oy
(164,044 puan) tarafından
allah yardimcin olsun digerleri zaten cehennemlik zina buyuk gunah
(502 puan) tarafından
Hakkim haramdir hadi ben önemli değilim ama bir bebek var ortada onu aramayan sormayan merak etmeyen biri bu koca denen kişi 15 günlüktü ben laosaydim neler cektim tek başıma birde bana hava atıyorlardı ilahi adalet herhal baslarina birsey geldiki aklina gelmisizdir
0 oy
(1,676 puan) tarafından
Ailene anlat canm bu erkek takma meselesini falan ailen korusun seni öyle tiplerden Allah yardımcın olsun ama bence sal ipini gitsin o kocanın pisliği bulaşır sana baksana kaç kişiyle yaşıyor 
(502 puan) tarafından
Canım benim kimsem yok polise söyledim hic birsey olmadi
(1,676 puan) tarafından
Ay Alllah yardımcın olsun canm
0 oy
(6,675 puan) tarafından
Halen eşim diyorsun farkında mısın 
(502 puan) tarafından
Ya adi oyle işte ne yazayim koca işte es işte ama bu sahiplenmek amaçlı soylemiyorumki adinimi yazayim
0 oy
(11,499 puan) tarafından

Delillerin varsa gidip adama zina davası açcana

0 oy
(501 puan) tarafından
Senin ailenden olsun eşinin ailesinden olsun bir kişi bile yardımcı olmadı mı,destek çıkmadı mı.esin de mi demedi bunlar ne yer ne içer.Allah vicdan merhamet versin yazık gerçekten ama bence nikahı vermiycem deme tam tersi boşan nafakani al onlar da pisliginde bogulsun
(502 puan) tarafından
Canım benim ailem yok var ama uvey zaten onların derdi calisayim onlara bakayim beni başkasına versinler yada aile degil hani pisliğin icinde dayakla kotekle büyüdüm onlardan kurtuldum onlar bana yardimmi eder esim herseyi eski karisina ve ogluna vermiş hoc bir şeyi yok asgari ücretten gösteriyo kendini ne tazminatı ödeyecek bana tanıdıkları var 3 kurusa kapatacaklar davayı bende düşündüm en mantıklı bunu buldum avukat tuttum nafaka icin vekalet parasi bulamadim yani cahil degilimki herseyi araştırıyorum herşeyin farkindyaim bari diyroum gebersin bari emekli maasi kalir gerci kimin öleceğini allah bilir ama nafaka 700 tl veriyormuş avukatla konuştum ve kendisi baska seyler yapmış ne bilim işte yakında vericem vekaleti ödesin nafakayı en azindan
(501 puan) tarafından
Canm Allah yardımcın olsn.bosansan bile eşin ölse çocuğuna da kalır maaşı ama sen eski eşiyle evlenemesin bölünmesin diye diyorsun anladım.hakkonda hayırlısı oosin eşine de vicdan versin Allah
Yalnız seni çok takdir ettm maşallah nasıl güçlü bir kadınsın Allah işlerini rast getirsin insallah
(502 puan) tarafından
Evet cnm çünkü tanıdıkları savcılar var daha once mahkemeye verdim hakim reddetti istinafa göndermek istedim onu bile dosyayı ortadan kaldırdılar cumhurbaşkanlığına yazdim hic birsey olmadi yani savcılar değişti yani cok uğraştım en mantıklı bu kaldı bari geverse diyorum o koca denen kisi
0 oy
tarafından
Boşanıp arkana bakmadan kaçmalısın oğlunla hayatına devam et 
tarafından
Allah gönlüne göre versin inşallah yanlış anlama ama annen yada kardeşin yok mu sen çalışırken bakanilicek kısa bir dönemlik en azından 24 ayı bazı kurumlar 36 ayı geçince bebekleri Anaokullarına alıyorlar daha sonra oraya verirsin
(502 puan) tarafından
Yok cnm var ama oz değiller onlara ben evladimi versem canlı alamam
tarafından
Ayy Allah korusun biraz daha büyüsün bulunduğun şehirde güzel bir okul bulup bebeğinide kreşe anaokuluna verip çalışabilirsin sıkılma her sıkıntının bir mükafatı var Allah sana bebeğine sağlık versin
(502 puan) tarafından
Amin insallah hersey guzel olsun bebegim icin çünkü melek o cok guzel herşeyin en güzelini hakedeyir çalışıp ona alicam her istediğini insallah rabbimin yardimiyla
tarafından
Inşallah Allah gönlünüze göre versin
0 oy
(339 puan) tarafından
Rabbim yar ve yardımcın olsun kuzum ama bence boşa kaç yıllık evliysen yıllık tazminatı ni aldatma sinin parasını cocuk ve kendi nafakani al ne bk yerse yesin oda o parayla kendine ve çocuğuna mutlu bi huzurlu yuva kur maddi imkanım yok diyorsan da devlet avukat veriyor bunun için cnm 
(339 puan) tarafından
Ne demek alamazsın kim dio onu senin avukat uğraşmak istememiştir bende ayrıldım bak ben anlatım sana
Ben 14 yaşında evlendim birbirimizi çok seviyorduk 15 yaşında kızım oldu çok mutluyduk 2 sene boyunca sonra ona bisi oldu bende anlam veremedim beni asla dovmedi ama hakaret ederdi küfür ederdi ben 3 kez ayrıldım boşanmadım ama annem lere qittim hep özür diledi qeldi aldı hep aynı artık yeter dedim 18 yaşındaydım gittim benim ki de devlet avukatı baro yani anlattım herşeyi aldatma felan da yoktu hatta küfür felan ettiğine dair sadece sözüm le diyodum elimde msj felan da yoktu yıllık tazminatımı aldım bi miktar avukata verdim hatta ilk celsede oldu bunlar nafaka almadım ben ama çocuğumuz ortak büyüyecek die 15 gün onda 15 gün bendeydi bu şekilde oldu sonra ben 20 oldum tekrar evlendim allaha şükür ler olsun ki şu an ki eşim çok ıi bu arada eski eşimle aramda 10 dk lık mesafe yani 1 mah var aramızda kızım da ortak büyüyor yani demem o ki sen donuna kadar alırsın ben bi küfür le hakaretle aldiysam
(502 puan) tarafından
Alamam canim benim alamam tanıdıkları var alamam yani bizim iş cok karişik
(339 puan) tarafından
Avukatı da satın alamaz canım yani sende ait anlas bi avukatla yarisi senin de mesela bak bakalım o avukat neler alıyor ondan bence senin cesaretin yok alamaya da böyle olmaya niyetin var daha ne diim
(502 puan) tarafından
Avukat alsa keske avukatın bana söylediği alacağın nafaka en fazla 1000 tl uzerinde baska sey yoksa ispat edemezsin sattıysa başkasına alamazsın dedi o baska bir mahkeme açmak.lazim dedi mal kaçırma falan uzun sürer dedi bende kararsız kaldim açıkçası
(339 puan) tarafından
Sen o avukatı deqistir ne saçmalamış ya ben boşanmasam inancam harbi benim eski eşimin üstüne hic bisi olmadığı halde ben aldım
0 oy
tarafından
Çok üzüldüm canım Allah yardımcın olsun o şerefsizi de kahretsin inşallah
tarafından
Senin kendi ailen yok mu canım yaa :(
(502 puan) tarafından
Yok cnm anne yok baba yok kimse yok ben bildiğin yillarca uveylerden işkence cektim dayakla ise giderdim parami onlar alırdı çalışmak istemezdim 13 yasinda kolumdan tutup evden atarlardı 30 yaşına kadar dayak yedim sonra kurtuldum onlardan onlar beni satıyorlar yani cok karişik seyler
tarafından
Hayat yüzüne hiç gülmemiş yani az önce namaz kılarken dua ettim sana inşallah en yakın zamanda sende gün yüzü görürsün bebeğinle
(502 puan) tarafından
Allah razı olsun Allah ta seni kimseye muhtaç etmesin insallah dualrin namazlarin kabul olsun guzel iyi insanlar yetiştirelim bende her namazımda dua ederim sagolasin
tarafından
Ne demek canım benim gerçekten içim sızladı senin haline ama sende sürekli dua et Rabbime inşallah senin karşına da güzel insanlar çıkar canım kusura bakma da birşey dicem sana neden boşanıp kendi hayatına bakmıyorsun belki hayatına merhametli bir adam çıkar evlenirsin çok mutlu olursun bırak o ******** de sürünsün

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,492,408 soru

24,385,586 cevap

348,992 kullanıcı

...