0 oy
178 göst.
Diğer kategorisinde (669 puan) tarafından
Yikadigim camasirlar hiç güzel kokmuyo alt suyunu bosaltiyorum makine temizleyici kullanıp yüksek ısıda boşta çalıştırıyorum hiç bı ise yaramiyo 1.5 kapak yumuşatıcı koysam dahi aynı sorun...öneriniz varmı kızlar ya istiyorumki çamaşırlarım makineden çıkarınca şöyle mis gibi deterjan koksun çok sinir bozucu

9 Cevaplar

0 oy
(1,615 puan) tarafından

Konsantre kullan diğer yumuşatıcılar su gibi sıvı oluyor konstante biraz daha yoğun ya onlar kokuyor benimde öyle takıntım vardı çok fena birşey çamaşırlar kokuyor ama bana kokmuyormuş eşim işe gittiğinde parfümün ne güzel kokuyor demişler arkadaşları :D

(669 puan) tarafından
Yok kız devamlı konsantre kullanıyorum onu bile 1.5 kapak koyuyorum yok.anneminki mis gibi kokuyo makineden çıkarınca benimkiler hiç kokmuyo :(
(1,615 puan) tarafından
Sende de takıntı var sakin ol önce derin bir nefes al o çamışlar kokuyor biz takıntılı olduğumuz için bize kokmuyor :D ama gerçekten kokuyor şaka yapmıyorum
(669 puan) tarafından
Yok kız valla kokmuyo takintidan değil :) eşimin çalıştığı yer pis biraz devamlı sirkeleyio atıyorum makineye onunkileri onlar mahvetti zaten makinemi :( kum Demirdöküm tozu yağ ne ararsan var bide bı boyuyo makinenin içini en sonunda çöp olcak makine söylenemiyorum esimede nabim işimi bırakayim diycek adam öyle yerde calisiyorum nabim deyip duruyo ama çamaşır makineme çözüm bulamadım bı turlu :(
(1,615 puan) tarafından
Bak şimdi Marc al temizleyici o çok etkili diğerleri pek işe yaramıyor onu al biraz süngere dök içini lastiğin arasını sil sonra sıvı deterjan haznesini katıp onu dök kazan temizleme de çalıştır eşinin eşyalarını da ilk önce yarım saatlik programda çalıştırıp pisini arıt ardından normal bir şekilde çalıştır
-Reklam-
0 oy
tarafından
Su ile ılgılımı acaba 
(669 puan) tarafından
Bilmiyorum ki ya esiminde kıyafetleri mahvediyo makinemi ama naptiysam temiz olmuyo makine
0 oy
(241 puan) tarafından
Canım çamaşır makinası temizleyiciler var ondan alıp bi kullansana. Bulaşık makinası tuzu var ya bir de çamaşır makinası için olanlar var al bi dene bakalım
(669 puan) tarafından
Temizleyici kullandım canım bı işe yaramadı tuzu duymadım hiç denk gelirsen markette flan alıp denerim canm valla sinir olmaya başladım hiç sanki yikanmiyolar ya :(
(241 puan) tarafından
Kazan temizleme tozları var canım internete yaz çıkar. Marketlerde görmedim internette gördüm ben
(669 puan) tarafından
Aa tmm canim sagolasin
(241 puan) tarafından
Ne demek canım inşallah düzelir makinan
(669 puan) tarafından
İns canim ya
0 oy
tarafından
Benimki de öyle bir çözüm bulamadım bende 
0 oy
tarafından
Canım kesinlikle iç çamaşır ve çorapları ayrı yıka . Ve makineye çamaşır az at bak nasıl kokacak
0 oy
tarafından
Makine boşken ağzını hafif açık tut. Boş makinenin ağzı kapalı olunca pis bi koku oluyo içi çamaşırlar da kötü koku siniyor. Hiçbir zaman tam kapatma kapağını 
0 oy
tarafından
Benimde aynı sorunum var napcam bilmiyorum
0 oy
(4,379 puan) tarafından
Ayni  sorun bizim makinede de vardı ne kullandiysam olmadı.hatta istemeye istemeye gittim israil mali olanlari bile aldım. Yumuşatıcı  makine temizleyici hak getire. En son temizmetmeye yolladik 350 tl ye iki kere. Ilk gidisinde rezistansı patlamış  o yüzden  kötü  kokutuyormuş hem onu yaotilar hem temizlemisler 6 ay sonra gelip bir daha aldilar..  sonra düzeldi  suan daha iyi... makinenin markası ne? Benimki siemens ama pek de memmun degilim hala güzel  kokuyor  ama ...
0 oy
(748 puan) tarafından
Canm konsatre kullan birde deterjani atar atmaz yumusaticiyi koyma birak durulamaya gecince yumusaticini koy cok etki ediyor

İlgili sorular

+5 oy
11 cevap 181 göst.
11 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Kevokimmm (767 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 393 göst.
27 Aralık 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Azkaban (2,745 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 94 göst.
2 gün önce Diğer kategorisinde Sunehriiii (1,820 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 65 göst.

412,446 soru

12,417,008 cevap

45,057 kullanıcı

Kategoriler

...