0 oy
355 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (232 puan) tarafından
İşi gücü laf sokmak yok düğünden ordan burdan hayır cevap veriyorum bozuluyor tekrar aynı konuyu açıp laf sokmaya çalışıyor annem dolaplarını(mutfak) degistirmis dün eşimle konuşuyor anneme ordan bağırıyor sigaradan sarartiyorsunuz dolapları sonra değiştiriyorsunuz diye bu arada bende sigara kullanıyorum kızlar beni geçti artık anneme laf sokmaya çalışıyor iyice hadsizlesti eşim evdeyken pat küt ses çıkara çıkara iş yapıyor resmen bak ben iş yapıyorum der gibi şimdi de uyanmış mutfağı yıktı resmen deli oluyorum ya 

1 cevap

0 oy
(1,849 puan) tarafından
Birlik mi oturuyosun 
(232 puan) tarafından
Ama 15 gün kalma konusu imkansız zaten asla diyor ev mi yerlestircez oraya mi gitcez saçmalamış kar diyor
(1,849 puan) tarafından
Ona degil canim izin konusuna
(232 puan) tarafından
Yok asla diyor canım zaten o evet dese de valla Onuda evide bırakır giderim yeter yani
(1,849 puan) tarafından
Gelemeyiz tasinacagiz deseniz
(232 puan) tarafından
Öyle diycek zaten kız ben geçtim gelmeyi zaten iki dünya bir araya gelse gitmem ama yani batıda son günlerimiz hamileyim sürekli uzanma isteğim var daha 9 aylık evliyim gidicez diye eş dost arkadaş yemeğe çağırıyor gidemiyoruz eşimle tatil planımız vardı yandı yani varya yemin ederim deliriyorum
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 248 göst.
+2 oy
35 cevap 1,438 göst.
+1 oy
6 cevap 356 göst.
+1 oy
30 cevap 721 göst.
18 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Oldu o zaman (4,293 puan) tarafından soruldu

Kategoriler