Kızlar günaydın biz yeni taşındık ve sonradan farkettik ki ev böcekliymiş bilseydik daha girmeden evi ilaçlardık.
3. Kattayız ve mutfak tarafı boş bi araziye bakıyo orda ağaç filan da var ve bizim mutfak küçük küçük hamam böcüğümüdür başka bişeymidir bilmiyorum hep dolu böyle küçük küçükler.
Ben çok tiksiniyorum ve çok korkuyorum. Eşimde bugün seni annegile bırakırım evi komple ilaçlarım sonrada anneme uğrarım ve en son market alışverişine giderim ordan eve geçerim evi komple silip süpürürüm dedi bende tamam dedim ama elektrik süpürgeyle çekme böcekleri ben kullanamam bidaha o süpürgeyi dedim tamam dedi. Ben biraz hastayım bu yüzden de yardımcı olmak istiyor tabi.
Ama ben onun yaptığı temizlikle evi bırakamam onun yapacağı temizlik ona göre temizliktir ama bana göre kabasını almaktır Yinede Şimdiden ellerine sağlık.
Ben bu evi nasıl temizliyim kızlar neler kullanayım ?
Bi tane halım da başıma çıktı yıkanması lazım tereddütteyim halı yıkamaya vermeye çünkü bi kere halılarımı verdim kaymaz taban halımın birine çay dökülmüştü önünü iyi temizlemişlerdi ama Çay lekesi arkasınada geçtiği için arkasındaki Çay lekesi olduğu gibi duruyordu.