Kızlar bende panik atak anksiyete OKB daha doğrusu aşırı psikolojik daralti var anlamsız heyecan anlamsız sıkılmalar.Yedigim içtiğim herşeyden korkuyodum zehirler diye yada boğazım da kalır diye kendimi zar zor telkin ediyorum iki üç gündür suruba başladım sanki faydalı gibi ama çok geriliyorum herşeyden.suan 35+ 4teyim eşim evde tek kalma diyo kayınvalidem gilde kalalım bir hafta diyo .bende annemlerde kalmakk istiyorum.kayinvalidemler çok iyiler hani ben rahatım ama hastalıktan dolayı çok gerginim biraz takintiliuim yeme içme konusunda mesela dikkat ediyorum taze mi deil mi diye. hani insanları suclamiuorum ama onlar biraz daha serbest mesela bayramdan kalma yoğurt duruyor hala ben ister istemez tedirgin oluyorum .annemlere gitsem diyorum ordada durumumu biliyolar herseyi anlatabiliyorum .bu sefer orda insanları üzer gereersem diyorum birde virüsten korkuyorum hani bende varsa bulaşır mı yada babam çalışıyor bize gelse bişey olsa bu sefer eşim zaten istemiyor oraya gitmemi beni bin pişman eder.evdede tek kalmak istemiyorum ne yapacağımı şaştım.evet biliyorum hastayım hani tedavi ol derseniz bende istiyorum dogumumu Allah'ın izniyle atlatirsam gerekeni yapacam inşallah belki bebeğimle geçer diyorum bu durum .inannin öyle dardayım ki toparlanmaya gücüm yetmiyor kendimi sürekli hasta halsiz hissediyorum öyle olmadığı zamanda anlamsız heyacan ataklar geçiyorum dualarınızı eksik etmeyin . belki saçma sapan dertlerim var ama kimseyle paylasamiyorum şimdiden kusura bakmayın kafanızı sisirdim