0 oy
93 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
Bana yardımcı olabilecek bir yiğit var mı tecrübeli.. 

2 Cevaplar

0 oy
(12,516 puan) tarafından

Ne kadarlık bebeğin :)

(12,516 puan) tarafından
Var canım yardımcı olabilirsem, kücük kızımın uyumasını bekliyorum suan ☺️ ben büyük kızımı 9 aylıkken bıraktırdım sallamayı. Başka desteği yoktu emzik ya da emmede uyumuyodu emziriyordum çıkıyordum odadan tabi başta ağladı zamanla alıştı önce sık aralıklarla gittim yanına sarıldım kucağıma almadan konuştum sakinleştirdim sonra süreyi uzattım yavaş yavaş o şekilde alıştı.

Küçük kızımda emzik emiyodu 9 aylıkken emziği bıraktırdım önce sallandı Bi süre yine. Sonra uykuya geçişe yakın dokunarak uyuttum sırtını sıvazlayarak basını okşayarak vs. Sonra tamamen sallamadm bıraktım sadece dokunarak uyudu bikaç ay o şekilde. Sonra yanıma yat demeye basladı ben yattm o uyudu. Son 2 haftadır felan yatmıyorum yanına konusuyorum çıkıyorum odadan kapıda bekliyorum arada sorular soruyo gelmem İcin zorluyor bazen konusarak dikkatini Baska yere veriyorum dısardan o sekilde uyuyo suan zamanla bunu da unutur umarm:) 20 aylık oldu bu arada :)
tarafından
düzenlendi
Benim oğlum 8 aylık. Önce emziği mi bıraktırsam..
Sallamaya hiç alıştırmadım ama iyice yoruluyor acıkıyor emzirirken uyuyor genelde. Uykuya geçmesi zor olmuyor tabii ama desteksiz uyumasını çok isterim. Gece uyandığında tekrar kendi uyuyamıyor. Bir de gece beslenmeleri var 3-4 kez. Ben uyumadan muhallebi falan vermiyorum vermeli miyim doymuyor olabilir mi ki
Bir de mesela karnını doyurup odadan çıktım ağlayınca kucağıma almadan sakinleştirdim diyorsun. Benimki kucak sız sakinleşmez gibime geliyor ya nasıl yapsam..
teşekkür ederim bu arada
(12,516 puan) tarafından
Canım hangisi doğru olan bilmiyorum ama bana mantıklı olan önce emziği bıraktırmak geldi şahsen. Ne kadar sürer bilinmez her bebek farklı çünkü kucağına almadan sakinleşmezse sen de alırsın :) bebeğin ve sen nasıl rahatsan bunu daha iyi anlarsn. En doğru yapman gerekene sen gözlemleyerek daha iyi karar verirsin bebeğini. Yeter ki inan ve ona güven ver kendine de tabi:) mesela sende önce 5 kez alırsın sonra 4,3, 2derken alışır zaten :) benimkiler gece emiyordu o aylarda hep aynı şekilde 3 4 kez emmeye kalkıyolardı ben gece de emmesi taraftarıydm o yüzden ondan hic mahrum etmek istemedim. Bazı Dr lar bu aylardan sonra gece beslenmesine gerek duyulmadığını, alışkanlık olduğunu söylüyorlar sizin tercihiniz bu. Yatmadan bir iki saat önce doyurucu şeyler yedirip yavaş yavaş gece beslenmesini de halledersin eğer kesintisiz uyumasını istiyorsan:)

Rica ederim umarım yardımcı olmusumdur Allah kolaylık versin insallah kolay alısır :)
tarafından
Çok teşekkür ederim çok yardımcı oldun. Rabbim seni hayırla mükafatlandırsın. ♥️ Başlayacağım inşallah kolay alışır. Sıkıntısız geçer. Hadi bismillah :)
(12,516 puan) tarafından
Allah razı olsun güzel duan İcin cümlemizi inşallah ☺️☺️ insallah❤️☺️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Tek çare uyku saati gelince sende ışıkları kapat ve uyu 
tarafından
İşte ben öyle istemiyorum ya :/

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 96 göst.
12 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 120 göst.
0 oy
7 cevap 209 göst.
0 oy
3 cevap 95 göst.
4 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aysayslina (22 puan) tarafından soruldu

383,664 soru

11,480,208 cevap

35,103 kullanıcı

...