Kızlar ya bnm kayananmla bi sıkıntım sorunum yok çok şükür tam tersi bana cok düşkünler ama ben onun bi huyunu hic sevmiyorum hatta nefret ediyirm oda ÖVÜNMEK benm cocugumla baskalarina övünüyor bisey alsa bunu sana kim aldi kızım die başkalarının yaninda sorup duruyor yada sokakta falan baskalarnin yaninda aman bnm kzm soyle aman bnm yavrm cok uslu falan filan diyor ama evdeykn o denli abartılı sevmiyor disarida boyle yapiyor şimdi köye gitcez bayrama kesin ordada boyle seyler yapacak kzm yaz okuluna gitti dua sure faln öğrendi kesin hadi kzim oku bi gorsunler diyecek elaleme karsi bnde buna cok sinir oluyorm kizima nazar degdiriyor hep boyle yaparak yaa
Yine iyiymiş benim babanemse herkesi bize överdi ki hala över. Şunun kızı şöyle bunun oğlu böyle Kendimi bildim bileli milletle kıyaslr.şimdi doğmamış çocuğumu bile kıyaslıyor bak onun çocuğu kilolu bakalım senin ki kilolu mu olcak zayıf mı. Onun ki uslu bak seninki bakalım nasıl olcak.=)Allahümme sabirinn=)
Ne güzel ışte bacım senin çocuğunu övüyor sonuçta seviyor demmeki ben olsam gurur duyardım kizinin üstüne ayetel kursi felak nas falan oku bir şey olmaz inşallah
Ya insanlarin övünmesi yermesi kisaca baska insanlar hakkina cocuklar hakkinda konuşmasi sadece meşgalesizlikten maalesef. Anlamli bi meşgaleleri olmayinca enerjilerini zihinlerini böyle şeylerle meşgul ediyolar. Bunun için bence kadinlar meslek edinemeseler de, hayatta bi amaç için çalişmalilar. en azindan bi hobi sahibi olmali bi ilimle uğraşmalı. Kendini gelistirmeli.
Şoyle bi gercek de var baskalarinin davranislarini kontrol altina almak icin yapabilecegimiz pek bi sey yok. Bunun icin verdigimiz tepkileri degistirmemiz lazim. Kendi iyiligimiz acisindan bazi seyleri gormezden gorebilmek lazim. Sinir olarak sadece kendimizi kasar sagligimiza zarar veririzm
Yine nazar sorununa gelecek olursa sakınılan göze çöp batar derler ya, kötü düşünüp kötü çağırmamak lazım. Duanı okudun mu? Kontrolunde olan tedbirini aldin mi? Gerisini Allah a birak. Boşver. Herşeyi kontrol altında tutamayiz unutma. Inan ki bu bakis acisiyla bakarsan hayata daha mutlu olursun
yapmacik demekki onune gecemezsin. oku kizina kizina surekli
1,489,269 soru
24,341,754 cevap
346,081 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın