+4 oy
539 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (24 puan) tarafından

Esra Ezmeci Kararı Ben Veririm 

Değerli kitapseverler bugünkü kitabımız Esra Ezmeci'nin Kararı Ben Veririm adlı eseri olacak. Özellikle mutsuz ve baskı altında olan kadınların daha mutlu ve söz sahibi olmasını amaçlayan Psikolog Esra Ezmeci, son dönemin en çok okunan yazarlarından biridir. Biz de sizlere faydası olabileceğini düşündüğümüz için bu kitabı tanıtmak istiyoruz.

Her yeni ilişki temiz bir defterdir. Yaşadıkça yepyeni bir hikâyenin yazılıyor olduğunu bile düşünürsünüz. Ancak sonra bir de bakarsınız ki defter aslında boş değil...

Çocukluk anıları, travmalar, eski ilişkilerin yaraları, paternler, inançlar, kalıplar, alışkanlıklar, takıntılar, korkular, endişeler, beklentiler, kompleksler ve daha neler neler...

İşte tam da bu noktada karışır işler.

Çünkü artık ilişki sizden emek ister. Üstelik de en çok kendinize emek veriyor olmanızı ister. Hiçbir ilişki, akıntıya kapılıp gitmek değildir, kürekleri güvenle elde tutmaya devam etmektir.

Ne isteyip ne istemediğinizin kararını kendiniz veremediğiniz sürece yaşanan şey bir sürüncemeden fazlası sayılmaz.

Unutmayın ki kimse sizi mutsuz edemez, ancak siz buna izin verirsiniz. O halde mutsuzluktan yakınmayı bırakın. Hayatınızda neyin olmasına, neyin olmamasına sebep olduğunuz gerçeğine uyanın.

İlişkisini yöneten, hayatını da yönetir kuşkusuz. Ancak bunun için kim olduğunuzla yüzleşmelisinizdir önce...

Nasıl mı?

Tabii ki bir karar vererek...

Bu kitabı okumakla kalmayıp Uzman Psikolog Esra Ezmeci’nin sayısız danışmanlık hizmetinden sonra incelikle üzerinde durup çalışarak sistematikleştirdiği önerilerini uygulamaya da karar verdiğinizde, hayatınızda gerçek bir temiz sayfa açabildiğinizi deneyimleyeceksiniz.

image

10 Cevaplar

+3 oy
(33 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Okumak kadar uygulamak da kolay olsaydı keşke dedirten bir kitap bence. Kendinize sormaya korktuğunuz soruları sormaya hazır olun.

Ben okurken oldukça keyif aldım. Sizlere de okumanızı tavsiye ediyorum.
-Reklam-
+2 oy
(27 puan) tarafından
Kararı Ben Veririm mükemmel bir kitap. Tavsiye ederim.
+2 oy
tarafından
Her gün bi kitabı tanıtılıyor sponsor mu olundu
(9,655 puan) tarafından
Hayır sponsor değil.
+1 oy
(62 puan) tarafından
Ev işlerinden vakit bulsak da okusak keşke.
0 oy
(46 puan) tarafından
Çok popüler bu kadın
0 oy
(28,780 puan) tarafından

Güzel bir kitaba benziyor

0 oy
(47 puan) tarafından
En kısa zamanda okumak istiyorum. Tam benlik.
0 oy
tarafından
Mutluyum hayata pozitif bakıyorum Polyanna Diyorlar :) aslında o diyenlerin okuması gereken bir kitap belki hayata bakış açıları değişir
0 oy
(38 puan) tarafından
Paylaşımlar süper. Okumaya devam.
0 oy
(9,655 puan) tarafından
En yakın zamanda okumak istediklerimden. Paylaşımlar için teşekkürler.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 777 göst.
19 Mayıs 2021 Aile kategorisinde elma3322 (47 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 203 göst.
13 Ağustos 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Rabia.12374 (216 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 72 göst.
1 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Halideeslem (70 puan) tarafından soruldu

403,620 soru

12,092,747 cevap

36,386 kullanıcı

...