0 oy
111 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (578 puan) tarafından
8 aylık bebeğim 5 aydan beri nerdeyse düzelmiyor neden olabilir bilgi olan var mı

3 Cevaplar

0 oy
(4,293 puan) tarafından
Calpol verdin mi o surec de
(4,293 puan) tarafından
Bak içini ferah tut koca üniversite hastanesi bebegim kafasinin çevresini yanlış olcmus acil norolojiyegit dedi o dakikalar geçmedi meğersem yanlış olcmus kızımın böbrek genişlemesi var daha 1 aylikken sonda ile idrar almaya calistilar ama rahmini parçalayacakti zor aldım elinden kadinin ağla ağla neler çektim karaciğer enzimi için kan verdik bu sefer kizinin kanı pihtilasmiyor dediler ileri tetkit lazim dediler ay neler neler söylediler berbat durumdaydim ama aynı senin hesap kizim 28 aylik seninle oturur sohbet eder o derece konuşur herseyi algılar 1 yasinda yürümeye başladı sadece kilo olayinda biraz geriyiz ama esim de çok zayıf biri genetik yatkınlık var yani. Kısaca yanilmalar olabilir kendini kötü hissetme tek doktor ile de asla ama asla kalma
(578 puan) tarafından
Anladim canım sağlikli şimdi bebeğim ama demi
(578 puan) tarafından
Canım sana enabiz in varsa bı kızınin keratin kinaz değerine bakarmisin etkiliyormus çünkü bu karaciyer enzimleri yüksek olmasi
(4,293 puan) tarafından
Bi bakayim canim hemen
(4,293 puan) tarafından
Simdi baktım 1 tahlilde bakmışlar keratin kinaza o da normal çıkmış kuzum
-Reklam-
0 oy
(849 puan) tarafından
Nasıl besleniyor? Sizden haberaiz saçmasapan şeyler vermiş olabilirler mi? 
(578 puan) tarafından
8 aylık bebeğim artık ben ne yesem ondan veriyorum önceden dikkat ediyordum gene yüksekti
(849 puan) tarafından
Ek gıda başlandı tamam da her yediğiniz ağır geliyordur belki, doktora söylemişsinizdir zaten inşallah düzelir.
(578 puan) tarafından
İnşallah
0 oy
tarafından
Canım bebegine hic peryavşanı diye bir ot var yada ota cadi diyede soyluyorlar o ottan verdiysende enzimleri yukseltiyormus gaza iyi gelir diye veriyorlarmis bana doktor soyledi oglumun dudagi morarmisti gittik dedi bu ottan verdinmi evet diyince birdaha verme karaciger enzimlerini yukseltiyor dedi dahada vermedik dudagi gecti
(578 puan) tarafından
Canım ama 3 aydır nerdeyse hiç ot kimyon yada ağrı kesici ne ona verdim nede kendim ictim

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 143 göst.
28 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Prenseslerinannesi! (578 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 102 göst.
23 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Balyavrularim (64 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 919 göst.
17 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nur61yse (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 32 göst.
29 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Powerpufff (204 puan) tarafından soruldu

408,305 soru

12,265,397 cevap

37,445 kullanıcı

Kategoriler

...