0 oy
362 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (166 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Arkadaşlar hemotolojiden test yaptm onlar. Çikmis sanırım. Tıbbi genetik'ten 2 tüp kan verdm 45 gün sonra dedi. E nabizdan bakıyorum tetkik adı: TROMBOFOLİ PANELİ diyo sonuç gizli hastane ile iletişime geçin diyor. Sol üstte değer normal diyo. Internette baktm trombofoli paneli kan pıhtılaşma ile ilgili biseymis oyke yazıyor. O zaman bu sonuç çıkmış mı arkadaşlar. Esimle de test verdik ama onun e nabizdan sonucu yok. O test Gen testi sanırım orda kromozona mi bakıyorlar yoksa genlere mi. (ikisi aynı şey mi) bu sonuçlar 45 gün sonra çıkar dediler ama trombofoli paneli çıkıyor hastaneden alın sonucu diyo gizlilik icerir diyor. Bir de diğer test olan Gen testinde sorun çıkar mı. Genelde o sorunsuz olur diyorlar.. Gen testinde neye bakıyorlar kromozonlara mi? 

image

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım sorunla ilgili bilgim yok insalalh yardım eden çıkar elika uygulamasını kullanıyormusun az önce ordada böyle bir soru gördüm
(166 puan) tarafından
Ben Yazdm canm onu da. Burda cevap alamayinca orda da yardım istiyorum çok teşekkür ederim canm benm. Yardımcı olmuş gibi oldun. Bakalım dua edin lütfen inşallah temiz çıkar hepsi
-Reklam-
0 oy
tarafından
İkisi arasında fark var mı bilmiyorum ama değer normal yazısı orda bı değer yazmadığı için e nabizin kendi düzeltmesi hastaneden gerekli bilgiyi alabilirsin 45gun dediyse öncesinde çıkmaz gen testi çünkü çok detaylı bakıyorlar
(166 puan) tarafından
Gen testide kromozon sayısına bakıyorlar dimi o ayrı bir test değil dimi canm. Bakalım o da belli olsun hepsini almaya gidelim. O zaman inşallah temiz çıkar ya bakıp göreceğiz canm
0 oy
tarafından
Trombofili paneli daha erken çıkar onda lan pıhtılaşmasına bakılıyor. Enabizda yazmaz tahlili verdiğiniz yerin numarasi varsa arayın sorun yoksa gidip sonucu alın isteyen doktora götürün. Genetik ise akraba olayı ile alakası yok ikinizin genleri ayrı ayrı incelenir eğer sorun yoksa yoktur. 
(166 puan) tarafından
Gen testide kromozon sayısına bakıyorlar dimi o ayrı bir test değil dimi canm. Bakalım o da belli olsun hepsini almaya gidelim. O zaman inşallah temiz çıkar ya bakıp göreceğiz canm
tarafından
Ayrı bir test o. Kromozom sayısı vé varsa bir bozukluk ona bakıyorlar. İnşallah
0 oy
(1,782 puan) tarafından
Kanın pıhtılaşmasında rol oynayan faktörlerde herhangi bir bozukluk varmı diye bakılıyor. Yani pıhtılaşma bozukluğu varmı diye .genelde e devlette gözükmez zaten hastaneden direkt raporu alıyorsun. Eşinle senin akraba olman yada olmamanla ilgili değil canım vücudun pıhtı mekanizması nasıl pıhtıya yatkın mı yoksa pıhtılaşmamaya mı yatkın yada sorun yok mu diye bakılıyor. 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 142 göst.
21 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Ruya123 (479 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 602 göst.
21 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 26 göst.
0 oy
6 cevap 187 göst.
27 Şubat 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu