0 oy
244 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Hanımlar en son 23 de kontrole gittim yarın 30 olacak inşallah haftaya gitmemiz lazım 32 de doğum izni almak için ama merak ediyorum ilk defa bu kadar uzun ara girdi çocuk iyi midir bu kadar ara çok mu 

18 Cevaplar

0 oy
(3,520 puan) tarafından
Çok bence ya bi git istersen 
tarafından
Canım gidersem işte bir kaç gün arayla tekrar muayene ücreti ödeyeceğim devlet hastanesinde de randevu bulamadım
(3,520 puan) tarafından
10 gün içinde bi daha gidersen ek ücret ödemiyorsun kuzum
-Reklam-
0 oy
(4,212 puan) tarafından
Eğer hareket ediyorsa bence sorun yoktur canım şeker yüklemesi isteyerek mi yaptırmadın
tarafından
Evet canım gerek duymadım en az müdahale ile bitirmek istiyorum tek sıkıntım suyu iyi midir onu düşünüyorum
(4,212 puan) tarafından
Eğer şekerin yoksa suyu da iyidir inşallah canım ben 8 haftalıkken gitmiştim bide 14 haftalıkken gittim hareketi bile yoktu kanama kontrolü yaptım sadece bence bekleyebilirsin
0 oy
(9,238 puan) tarafından
Bende gitmedim canim
tarafından
İyi olduğunu nasıl anladın canım
(9,238 puan) tarafından
Canım benim doktor izne ayrıldı gidemedik ama hareketlerinde sıkıntı yok bu hafta randevu alcam bakalım ne olcak artık gerikiyorum
0 oy
tarafından
Canm beni doktor 28. Haftafan sonra her hafta geliceksn die cagirmisti gün verirdi giderdim ama sen bayadir gtmemisin bence bu hafta gt 32 de gene git cnm
tarafından
İşte bu hafta gidersem kontrol günü geçtikten üç gün sonra tekrar muayene ücreti ödemem gerekecek devlet hastanesine randevu da bulamadım suyu iyi midir onu düşünüyorum
tarafından
Yani canm bilemedm ne diyecegimi ben olsam parayi dusunmez giderdm durumunu bilemiuorm ins suyundada bi anormallik yoktur ne diyim
0 oy
(5,404 puan) tarafından
Hareketlerini takip et canım 
tarafından
Ediyorum canım suyu iyi midir diye düşünüyorum sadece suyu azalsa da hareketlerle anlamayız değil mi
(5,404 puan) tarafından
Suyu içinde havuç tüket bol su iç. Şimdiden suyu azalmaz haftası küçük
0 oy
(872 puan) tarafından
Bende 22de gittm 27ye gircem gitmek istiyorum ama randevu alamıyorum 
tarafından
Devlet hastanesiyse bende randevu bulamadım canım günüm gelene kadar bir kere devlete görüneyim dedim de bulamadım
0 oy
tarafından
Bende 2 ayda bir gidiyorum canım bebeği hissediyorum  zaten
tarafından
Suyu iyi midir diye merak ediyorum canım bende
tarafından
Bende eşime söyledim suyu iyimidir gitsem diye bol su iç birsey olmaz Allahın izniyle dedi
0 oy
(25,196 puan) tarafından
İnşallah iyidir. Bebeğin hareket etmesi onu hissetmen herşey yolunda demek değildir. 
0 oy
(4,098 puan) tarafından
Valla seni blemm ama ben durmazdım ya ilk bebeğim bide sürekli gittim kontrole 20 gnü geçirmedim hiç şükr sağlıkla doğurdum ş Di 4 ay 20 günlük oldu 
0 oy
(579 puan) tarafından
Özel hastanede 10 gün içinde tekrar gidersen ücret odemiyorsun canım bilgin olsun bu kadar nasıl dayandın kız ben 29+4 te gittim şuan 31+2 yım doktorum Haziran 15 te gel dedi bı gecmiyo zaman bida gitmek için 
tarafından
Bayrama denk geldi canım bayramdan sonraki gün aileme gittim orda kaldım geçen hafta geldim bu hafta gidicektik sonra hesapladık bu hafta gidersek kontrol günü geçiyor mecbur haftaya gidicez
(579 puan) tarafından
Anladım canım sancin ağrın biseyin yoksa merak etme bişey olmaz Allah'ın izniyle o zman bizimde cenaze olmuştu antalyadaydim bende ayrıntılıyi kaçırmıştim ilkine 16+4 te gitmiştim 20 haftalıkken tekrar gidecektim ama nasip olmadı 24 te gitmiştim bebekler büyüdüğü için fazla bakamamisti doktor ama benimkiler ikiz o yüzden sürekli perinatoloji takip ediyor beni bı skntimiz yok şükür sseninde yoktur inşallah
tarafından
İnşallah canım bu kadar sabrettim ama bu hafta hiç geçmeyecek gibi geliyor bugün gideyim 32 de tekrar giderim diye düşündüm ama muayene ücreti de az buz değil bir kaç gün için yazık diyorum çocuğa ihtiyacını alırım en azından
(579 puan) tarafından
31+4 te git canım 32 gittiğin zaman ücret odemezsin  10 gün içinde tekrar gittiğinde ücret odemiyorsun bu çoğu yerde bu şekilde ordada öyledir inşallah
0 oy
tarafından
Bence çok uzun bir süre çok yanlış canim
0 oy
tarafından
Bende en son şeker yüklemesi için gitmiştim doktorum bir ay sonra gel dedi üç hafta oldu bu hafta içinde gideceğim canım. Hareketlerini hissediyorum çok şükür ama bebeğin suyu falan nasıl merak ediyorum.
0 oy
(1,570 puan) tarafından
Bende 19 da gitmistim 28 de gittim en son bi sıkıntı yok du Çok şükür 
0 oy
(2,569 puan) tarafından
7-8 haftalık bi ara verilmiş oluyor fazla bence bu arada suyunda önemli tabi ama bebeğin gelişimi kontrol edilmeli korkmayın birşey olmaz Allahın izni ile en kısa zamanda gidin içiniz rahat eder
0 oy
tarafından
Bi şikayetin yoksa iyidir canım 
0 oy
tarafından
Bende 2 ay aldattım gittiğimde suyu çok fazla azalmişti aslında birazda ishalim vardı bence ihmale gelmez böyle şeyler 
0 oy
tarafından
Ben de çok sık gitmiyorum canım. Başka ülkelerde hamilelik boyunca 3 ya da 4 defa kontrole gidiliyormuş,  bebek ne kadar az radyasyona maruz kalırsa o kadar iyidir. Mesela benim plasenta aşağıda ve erken doğum riski var dedi sık kontrol edilmesi gerekiyor dedi ben bu sefer devletten randevu aldım bugün için. Kanama sancı olmadığı sürece korkmuyorum. Suyu da bol içince faydası olduğunu gördüm. 
0 oy
(601 puan) tarafından
bende 17 haftalik ken gittim sonra baya araya koydum 2 bucuk ay falan 27 haftalikken birdaha gittim hareket ediyorsa sıkıntı yoktur bence ben öyle düşünüp biraz ara koyim dedim sonra araya yasak girdi biraz uzadi o yuzden bi sorun cikmadi

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 96 göst.
0 oy
4 cevap 231 göst.
24 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Mrvk04 (253 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 257 göst.
1 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Po htc (248 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 72 göst.
18 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatym35 (813 puan) tarafından soruldu

409,544 soru

12,310,471 cevap

38,683 kullanıcı

Kategoriler

...