Ne kadar cahil bir görümcen var hangi devirde yaşıyoruz doktorun erkeği, kadını olmaz neyi ayıp hastalığına bakması sana tedavi uygulamasımı ben özel hastaneye gidiyordum hamileliğimde ve doktorum kadındı daha sonra covid geçirdiğim için özel hastane doğuma beni kabul etmedi şehir hastanesinde doğum yaptım birden fazla doktor muayene etti doğumuma girdi doktorlardan biride erkekti 3 gün boyunca çatı muayenemi kendisi yaptı doğumumada girdi ve eşimde doğumdan önce asla erkek doktor doğum yaptıramaz diyordu o kadar tepki gösteriyordu ki sonra doğum yaptım ama normal doğum yaparken parça içimde kaldı kanamam çoktu erkek doktor sayesinde kanamam durdu parçaları temizledi ve eşimin bütün düşünceleri değişti çünkü o erkek doktor olmasaydı diğer doktorlar beni kurtaramazdı kanamadan dolayı ölebilirdim
N'oldu foton gitti görümce deseydin
Muhtemelen kendi eşi sorun ediyor bu tarz şeyleri, kendisi bu kadar rahat olamayınca sizden çıkarmaya çalışmış kısıtlanmasını. Erkek doktor olup da sanki karnı burnunda acil doğuma gitse hiç kadın doktor da olmasa o an yok ben açmam buna doğurmam mı diyecek )) Söz konusu sağlıksa dinen de bir mahsuru yok, efendimizin duası güçlü diye pek çok kadına okumuştur tedavi amaçlı. Bir sürü muhafazakar kadın doğumcu erkek doktor var, gayet de profesyonel işlerini yapıyorlar. Gayet de tıbbi ve doğal bir süreç, masaja gidiyoruz sanki tövbe tövbe )
1,492,685 soru
24,390,116 cevap
349,250 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın