0 oy
105 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (940 puan) tarafından
Kızıma 7.5 aydan beri pütürlü yemeye alıştırdım çok güzel yerdi becerikliydi yaklaşık 1.5 ay dir çiğniyor çiğniyor diliyle atıyor yada direk diliyle çıkarıyor napacam nasıl yol izleyecem artık kendimi kasmaktan omuzlarim kollarım agriyor 

3 Cevaplar

0 oy
(3,119 puan) tarafından

En İyi Cevap
Zorlama hiç canim Ara ara oluyor boyle seyler . Benim oğlum oyle yapinca zorlamiyorum karnini doyurcak seyler yediriyorum. Eline de sevdigi yiyeceklerden veriyorum salatalik havuc falan onlarla tekrar alışıyor.
(3,119 puan) tarafından
Daha yeni 12 aylik oldu canim. 10.ay sonundan itibaren yemeklere baslattim. Emmesi yok sadece ek gida aliyor.
(940 puan) tarafından
Mama da yok
Benim işte büyüdükçe kafam karışıyor
Emiyor ek gıda alıyor bunu nasıl atamayacağını bilmiyorum
(3,119 puan) tarafından
Benimki gec uyuduğu icin gece yatarken sadece mama veriyorum.
Emiyor olabilir ama şöyle demişti doktorum. Ek gida döneminde 6-9 aylik süreçte yoğunluk anne sütü veya mama olmali ama 9 ayliktan sonra yavaş  yavas ağırlık gidalar olmali demisti
(3,119 puan) tarafından
Bir de her hafta yedirdiklerine bir kaşık iki kaşık eklemeler yapip porsiyon olarak ne kadar yediğine bakabilirsin. Mesela benimki 10 aylikken yemek tabağının ortasinda ki cukur kadar yerdi. Sonra arttira arttira su an yemek tabaginin dolusunca yiyiyor
(940 puan) tarafından
Sağol canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bnm kız da yapıyor 12 aylık oldu.bir aydır öyle.gecici bir durum sanırım.
(940 puan) tarafından
Insaallh geçicidir yoksa kalbime koluma ağrı giriyor :(
0 oy
tarafından
Boğaz rahatsizligi mi var acaba yutamiyor
(940 puan) tarafından
Yok canım kefir su ayran içiyor yoğurt çorba yer

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 267 göst.
0 oy
9 cevap 187 göst.
0 oy
8 cevap 163 göst.
1 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esnmhmt (72 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 105 göst.
26 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde nerminin annesi (1,166 puan) tarafından soruldu

413,245 soru

12,441,957 cevap

46,020 kullanıcı

Kategoriler

...