0 oy
211 göst.
Diğer kategorisinde (1,573 puan) tarafından
Smear testi yaptıran var mı? Can yakıcı bi sey mi? 

14 Cevaplar

+1 oy
(7,911 puan) tarafından
Hissetmiyorsun bile normal vajinal muayene gibi
(1,573 puan) tarafından
Canım tatlı biraz yapılıp yapılmayacağı kesin değil ona göre kendimi hazırlayacaktım:D teşekkür ederim
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Canım korkma hissetmiyorsun bile ☺☺♥️
(1,573 puan) tarafından
Canım tatlı biraz yapılıp yapılmayacağı kesin değil ona göre kendimi hazırlayacaktım:D teşekkür ederim
+1 oy
tarafından
Hayır asla değil 
(1,573 puan) tarafından
tarafından
Yok kız hiç korkma kaç kere yapıldı bana hiç birşey anlamiyorsun ki hop otur kalk saniyelik
(1,573 puan) tarafından
Ayy rahatladım genelde kontrol amacı doğumdan sonra yapılıyomus gibi duydum ama benim gecmek bilmeyen kaşıntım var o yüzden gitcem belki ister ona göre panik yapayim dedim shjsjsisj Allah razı olsun rahatladım
tarafından
Ne demek canım :)
0 oy
(963 puan) tarafından
Hayir canim değil 
(1,573 puan) tarafından
0 oy
(25,197 puan) tarafından
Ben yaptırdım hayır can yakmıyor kendini sıkmazsan3 saniyelik bişey zaten 
(356 puan) tarafından
Ne icin yapiliyor acaba
Ablama da yaptılar
(1,573 puan) tarafından
(25,197 puan) tarafından
Rahim ağzı kanseri taraması canım genelde dogumdan sonra yapılıyo
(356 puan) tarafından
Saol canım kötü dgldi inş ya :(
0 oy
(1,121 puan) tarafından
Çok basit bir işlem korkma 
(1,573 puan) tarafından
0 oy
(29,596 puan) tarafından

Çok basit birsey kasma kendini

(1,573 puan) tarafından
0 oy
tarafından
Yaptırdım doğumdan sonra .gerçi doktor habersiz yapmış sonradan söyledi.
(1,573 puan) tarafından
0 oy
(1,264 puan) tarafından
4 yıl önce yaptım kendimi cok kastım yoksa acımazdı
(1,573 puan) tarafından
0 oy
(5,331 puan) tarafından
Hayır akmıuor hatta yarın kontrole  gidicem 
(1,573 puan) tarafından
(5,331 puan) tarafından
Rica ederim nedemek
0 oy
tarafından
Evlendikten sonra yaptırdım kulak çöpü tarzı bir şeyle  örnek alıyor kasıcak ağrı yapıcak bir şey yok 
(1,573 puan) tarafından
0 oy
tarafından
Ben yaptırdım korkma cok basit hissetmiyorsn 
(1,573 puan) tarafından
tarafından
Bende oyleyim cok korkmuştum ama korktugum kadar yokmus . Kizlik zarim dışarı  cikmisti hamileyken rahim kanseri belirtisiymis galiba o yuzden verdim şükür temiz çıktı
(1,573 puan) tarafından
Çok şükür teşekkür ederim tekrar:)
0 oy
tarafından
Ben yaptrdım canım yok hissetmiyorsun bile
(1,573 puan) tarafından
0 oy
tarafından
Yooo anlasilmiyor bile acimiyor
(1,573 puan) tarafından
tarafından
Bende oyleydim cok korkuyordum canim alttan muayne bile olmamistim o gune kadar ama anlamadim bile

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 214 göst.
12 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aysegul&20 (5,926 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 299 göst.
10 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Elif6060 (294 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,335 soru

23,663,747 cevap

309,120 kullanıcı

...