0 oy
347 göst.
Aile kategorisinde (59 puan) tarafından

gun boyu acım kızlar yemek yaptrmıyor yedırmıyor nasıl oyalayabılırım oyuncaklara bakmıyor yurutecde durmuyor bı sorunu yok doktora goturdum cok yoruluyorum ac kalıyorum ama alıştıramıyorum kemdı kendine nasıl zaman gecırır

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Geçirmez daha küçük. 4 yasinda anca anca geçiriyor.
(59 puan) tarafından
valla korkuyorum artık bı yaşına gelsın duzelıe dedıler anam yok :-)
tarafından
He öyle ama geçirdiği 10 dakikadır sende daha 1 yasinda :D
(25,224 puan) tarafından
1 bucuk saat rahat oynar sonra gelir peşimde dolanır çekmexe açar döker temizlik yaparız beraber zırt pırt süpürgeyi kapatır :D
tarafından
Sihirli 2 yaşında görüşelim :D
(25,224 puan) tarafından
Tamam la inşallah :D
-Reklam-
0 oy
(25,224 puan) tarafından
Hep mi böyleydi canım daha küçükken alışması iyi olurdu aslında
(59 puan) tarafından
hep boyleydı kac defa acıllık oldum yorgunluktan uykusuzluktan uyku ılacı kullanıyoruz sımdı ama gunduz tekım mahvoluyorum
(25,224 puan) tarafından
İnşallah alışır canım
0 oy
tarafından
Cnm eğitici oyuncaklar al.birlikte oyna sonra kendi başına bırak.yanjnda çocuk şarkıları aç dinlet.baslangicta birlikte yap.arada katıl sende.kizim öyle alıştı.
(59 puan) tarafından
ah canım benım neler almadım kı babasıda gec gelıyoe sansıma 12 13 saat ac kalıyorum yorgunluk da  yanında yanı oturarak bıle oynamıyor acıkcası kucagımda oynuyor uzaklastıgım an ağlıyor
tarafından
Oğlan mi bebeğin
(59 puan) tarafından
evet canım
tarafından
Bnm kız.erkekler daha geç oynuyor kendi başına gördüğüm kadarıyla
(59 puan) tarafından
galona pyle canım
0 oy
(3,552 puan) tarafından
Ya benimki 15 aylik. Son 1 aydır falan başladı çok şükür. Oyuncakları hep salondaydı orda oturduğumuz için gözümüzün onunde olsun diye. Geçen gün odasına taşıdım hepsini yerleştirdim gösterdim nerelere koyduğumu. Şimdi gidiyor kendi alıp oynuyor baya da vakit geçiriyor elhamdülillah 
(59 puan) tarafından
şükür canım masallah darısı bıze valla hangı odayı dolanmıyoruzkı yemek koyarken dursun dıye mutfaga salona balkona ama oynamıyor bı yemegı 2 saatte ocaga koyuyorum malzemelerını doğrayıp
(3,552 puan) tarafından
Çok zor kuzum bilmez miyim Allah yardımcın olsun
0 oy
(1,309 puan) tarafından
2 yaşında kızım bensiz odasına gidip oyun oynamaz illa bende gitmeliyim kendi kendine oynamaları için biraz daha zaman lazım sanırım
(59 puan) tarafından
sanırım evet :(
0 oy
(399 puan) tarafından
1 2hafta sen onun oyun arkadaşı olacaksın oyuncaklarla oynayacaksın oda senden görüp oynayacak
(59 puan) tarafından
gösteriyorum canım oynatıyorum uzaklaşıyorum bakıyorum ama pek oralı degıl ayaklandıgım an kollarını acıyo benıde al dıye elınde ne varsa atıyo
0 oy
tarafından

1 yaşında yürütece binmesi mümkün değil Zaten kendi kendine oyalanıyo benim oğlum ama tabi abisi var ikisi oynuyo seninki yanlızsa önüne tencere koy kaşık ver eline tıkırdatsın ilk önce sen tıkırdat oda senden görecek yapacak çocukların 100/90 ev eşyalarıyla oynar 

(59 puan) tarafından
tek cocuk benımkı yurumedı daha oyle bı eylemımız yok hep kucak ıstedıgınden anca yerde bız yuvarşanırsak oynuyoe yoksa kucak
tarafından
Önüne tencere koyup kaşık ver bakalım napcak tıkırdatacakmı
(59 puan) tarafından
yapıyor gösteriyorum suzgec kepçe tahta kasık ama ben yanındaysam :( alıştıramıyorum
tarafından
Zamanla alışır biraz zorlar seni ama
0 oy
(1,264 puan) tarafından
Kızım 10 aylık kendi kendine oynuyor eline dikkat cekici bişey verince
(59 puan) tarafından
bnce kız farkı :) erkekler bıraz daha gec gelıyor :)
0 oy
(863 puan) tarafından
Öncelikle diğer odaya geçince ağlıyorsa onuda götürüp yapacağınız işi anlatın sonra onu oturtup yaparken de bak annecim şimdi söyle yapıyorum al sende bu kaşığı anneye uzatırsın birazdan diyebilirsiniz mesala yemek yaparken çok hoşlarına gider onların birseyi başarması hemen alışmaz tabi bir süre kucakta beraber çırpın karıştırın çok hoşlanır sonra oturtun işi eğlenceye çevirin, oyun oynarken oturun beraber bir temel oluşturun oyunu başlayın beraber baktınız o oynuyor dikkatini dağıtmadan gideceğinizi haber verip ne iş yapacaksanız onu söyleyip kalkabilirsiniz biraz sıkılıp gelir yine ağlar ilk zamanlar ama yavaş yavaş böyle kendine kendine oynamaya alışır küçüklükten alışık değilse 
(59 puan) tarafından
Söylediklerini deniyorum canım tesekkür ederim yorumun ıcın bıraz daha ısrarla denemeliyim sanırım ınsallah ıse yarar ♡

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 193 göst.
17 Temmuz 2024 Aile kategorisinde Rana koncuk (252 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 133 göst.
0 oy
8 cevap 208 göst.
27 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

402,428 soru

12,047,761 cevap

36,284 kullanıcı