0 oy
136 göst.
Aile kategorisinde (242 puan) tarafından

4.ay atagındna sonra saat başı emmeye başladı resmen kendi kendine uyuyan bebeğim kucakta uyur oldu iki haftadır geceleri uykusu olupta dalamamaya basladı tabı bu haftada iki  defa yapıyprdu sımdı ise normalde kızım gece uykusuna 7-8"30 da arası gecerdi şimdi yatıyor geri kalkıyor uyuyamıyor uyutamıyorum ve hiç birşeyden memnun da değil uykusu var direniyor bu sefer 10 da geçiyor uykuya gece 12 de kalkıp yine dalamıyor uykuya bu hep böyle gider mi huy mu değiştiriyor yoksa uyku gerilemesi uyusunda her yolu deniyorum emziriyorum kucakta sallıyorum yatagında pıs pıslıyorum ya ayağımda bile sallıyorum uykusuzluktan resmen gözleri kıp kırmızı :( gündüz uykularında problem yok pış pışlayıp uyuyoruz aksm sıkınto yani ayakta dalıyor bazende ayaga alışır mı bu sefer de kalıcı olmasından korkuyoruö uyku saati değişmesi ayakta sallanmak felan.... 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bir günü bir gunlerini tutmaz bebek daha 
(242 puan) tarafından
Emip geri uyuyan bebek normalde geve ayakta sallanmak istermi ki acaba uykusu cok var uyumak istiyor dalamıyor zaten dişimiz yok herşeyi ısırmak istiyor deli gibi eller ağızda hersey
tarafından
Yer yapıyordur dış dönemi artık canım
(242 puan) tarafından
Sağlıklı olsunlar tabıkı en önemlısi o ama anne yüreği üzülüyor işte uyumak isteyipte uyumaması ki :/
-Reklam-
0 oy
tarafından
Emmeyi destek olarak gördüğü için gece kalkıyor gündüz uykuları kaç saat ve saat kaçta canim
tarafından
Benim de kolikti canım ve inanqr misin 11 ay o hamak beşikte salladım gece gündüz alışmıştı ve artı pis pis sesi 21 gün sürdü uyku eğitimi herkes saçma dedi simid herkes nasıl.yaptin diyor kendi kendine uyuyor oğlum ve kendi odasında maasallah diyim
(242 puan) tarafından
Ay maşAllah cok çok şükür 2.5 ay sürdü bizim öyle sallanma olmadı ama elimle pış pış bazen kucak işte ama yok düşüncem bu konuyu,
tarafından
Mutlkaa düşün canım çok faydası olacak kesin çözüm
(242 puan) tarafından
İnşAllah teşekkür ederim
tarafından
Rica ederim canım

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 78 göst.
0 oy
1 cevap 57 göst.
19 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Umayyyy (4,742 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 70 göst.
17 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Safiye__ (509 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 125 göst.
20 Nisan 2021 Aile kategorisinde Srnyyy (44 puan) tarafından soruldu

406,196 soru

12,178,525 cevap

36,668 kullanıcı

...