0 oy
521 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar ben bugün katıldım adım eylem 24 yaşındayım 22 haftalık hamileyim 1 oğlum var 2.sini bekliyoruz rabbim sağ salim kavuştursun hepimizi :) neyse gelelim soruma ben ilk hamileligimde çok sinirli şüpheci kavgacı biriydim en ufak birşeyde dünyalar başıma yıkılmışcasına tepkiler verirdim ve eşimle hep kavga ederdik tabi o zamanlar kayinvalidemlerle bir otururduk alakası varmi bilmiyorum onların sorunlarını hep eşime yansıtırdım evliliğim bitme derecesine gelmişti çok şükür 1 sene önce uzaklaştım ve eşimle bir düzen kurduk yeniden cocuk istedik çünkü ilkinde aşırı stresli geçirmiştim hamileligin çok büyülü birşey olduğunu aslında benim yaşadığım gibi olmadığını görmek için tekrar sıcak baktım 2. Bebis fikrine ve şimdi 22 haftalığım ama üzerimde anlam veremediğim bir huzur var sinirlenmem gereken konularda bile kendime hakim olup frenliyorum eşimle çok nadir tartışırız ufak çaplı yani herşeye aman canım benim canımdan kıymetli mi niye uzatıp uzuleyim diye takmama derecesine geldim bunun nedeni kendimi öncesinde çok yıpratıp bişey elde edememis olmam mi yoksa kendi ailemi duzenimi kurduğum rahatlık ve huzurmu anlamadım ... galiba büyüdükçe olgunlaşıyoruz :) icimi dökmek istedim sevgilerrrrr :)))(

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Hos geldin canim keske bende sinirli olmasam amma elimde diyil oncedende sinirli biriydim hamilelikte dahada sinirli oldum cok agliyorum stresli bi hamilelik artik bitiyo az kaldi 39+1:)
tarafından
Bende arada ağlıyorum ama gözyaşlarımı silerken neye ağladığımı unutmuş oluyorum :) bunlar normal canimm hormonlar
tarafından
Evet canim normal
-Reklam-
0 oy
(3,799 puan) tarafından
Bence yillarin verdigi olgunluk ve kendi evinin rahatligi canm dış etkenler yok sadece esin sen ve cocugunuz 
0 oy
tarafından
hem olgunluk hemde suan ayri oturdugun icin rahatsin canin isterse yatar isterse kalkarsin kimse senden yemek temizlik beklemez bide onca kotu seyden sonra huzur bulmusun kolay degil canim 
tarafından
Evet aynen öyle . Mesela 7 aylık hamileyken ban kendi evinin utulerini getirirlerdi üstelik evde görümceler varken  sepet sepet ütü yapardım evimiz karsilikliydi artık yapamayınca eşime söylerdim oda onlara söylenince kavga gürültü bide onların suratı yani kabus gibi günlerdi
tarafından
en iyisi uzak oturmak kuzum zaten ben hem anneme hem kaynanama yakinim hic iyi bisey degil ama ben karistirmam kendime mesafeliyiz biz
tarafından
En güzeli gercekten
0 oy
tarafından
Rabbim huzurunuzu mutlulugunuzu daim etsin :)
tarafından
Amin canim cumlemizin insallhhh
0 oy
tarafından

Aynn oyle  yaş ilerledikçe daha  da mantıklı düşünmeye başlıyoruz. Beraber oturmasında etkisi büyüktür bence o sinirlilik hallerinde suan herşeyi kafana gore yapiyosun canın isterse yapiyosun .istemezse yapmıyorsun  bu bile rahatlamazsa mutlu olmanda bi etken bence:)

tarafından
Aynen öyle çok etkili oldu ayrılmak
0 oy
(452 puan) tarafından
Bende hamileyken aynı senin gibi rahatsız edici bi şekilde sakin ve huzurluydum, ama oğlum doğduktan sonra yani son 1 yıldır hiç olmadığım kdr sinirliyim, almanyada yaşıyorum eşim sabah gidiyor akşam 9 geliyor tüm hamileliğim yalnız geçti nazlanacak kimsem yoktu, lohusalığımıda çok ağır geçirmiştim sürekli ağlıyodum duygusaldım, sanırım psikolojik destek görmem gerekiyo artık bıktım bu sinirden. Bakalım austosun 25 gibi memlekete temelli dönüyorum orda gidicem bi doktora görünücem.
tarafından
Inşallah hep sakin kalabiliriz :)
0 oy
tarafından

Adını eylos2 yapmışsın bendenmi kopya çektin :Dbenim adımda eylem

tarafından
Yok kız ne yaptimsa olmadı başkaları kapmış isimleri bende son çare bunu yaptım :)))

İlgili bir soru bulunamadı

407,143 soru

12,220,047 cevap

36,814 kullanıcı

...