0 oy
629 göst.
Diğer kategorisinde (4,863 puan) tarafından
Lohusaligim o kadar kotu geciyorki agrilarim zaten var ve bebegime tek basima bakiyorum bakmakta zorlaniyorum dikislerim aciyo ve esim isten gelip sadece kucagina aliyo baska bisey yapmiyor 11 gun oldu disimi bile fircalamaya vaktim olmuyor banyo yapamiyorum bi gecen aksam yaptim o su lohusaligimin bi an once bitmesini istiyorum kanamam zaten cok var kizilaya bagislasaydim simdiye dek zengindim belkide ha 

13 Cevaplar

+4 oy
(33,512 puan) tarafından
Ben hiç lohusa psikolojisine girmedim valla herşey gayet normaldi. İmsan o psikolojiye girince böyle düşünüyo bence, yoksa çokta zor bişey değil herşey psikolojide bitiyo 
(33,512 puan) tarafından
Herkesin yapısı farklı tabi canım
(4,863 puan) tarafından
Insallah canim ya
(2,676 puan) tarafından
Aynen canm haklısın ama yine güçlü olun canm zaman su gibi akıp geçiyor bu anları tekrar yaşamak isteyeceksiniz o yüzden bu günlerin tadını çıkarın
(3,550 puan) tarafından
Kuzum  bemim kizim 15 aylik geçti gitti çok şükür ama zorluğunu hatırlıyorsam hala demek ki zormus cidden :)
(2,676 puan) tarafından
Kız sende haaa bırak eski zor günleri düşünmeyi o zMan bak 15 ay olmuş şimdi çok tatlı bir minnoş var :)) zor geçmiştir evet ama geçti işte eskiye takılma :)) yoksa tekrar bebek mi istiyorsun o yüzden mi eski halin aklına geliyor da üzülüyırsun :))
-Reklam-
0 oy
(1,966 puan) tarafından
Lohusalık çok zor bende çok çektim hiç ağrım sızım olmadı çok şükür ama psikolojik olarak çok yıpranmıştım üstelik eşim sabahlara kadar bakardı oğluma ben uykusuz kalmayim diye şimdi yine hamileyim ve en çok korktuğum lohusalık yine öyle olacak diye sebepsiz yere ağlıyordum hep korkuyordum oğluma bişe olacak diye ama sabır canım geçecek bol bol dua oku kendine için ferahlasın 
(4,863 puan) tarafından
Oyle yapmaya calisiyom canim cok sagol
0 oy
(1,168 puan) tarafından
cok zor  o gunler  ama  sabr et  kececek yakinda  canim benim.  hepimiz  yasadik o gunleri sebebsiz aglamalr  bebeyimize  bakamamam korkusu. cok kotu bir durumdan kecdik.
(4,863 puan) tarafından
Aynen canim bazen agladigi zaman cok korkuyorum acaba neden agliyo diye cabucak bitse
(1,168 puan) tarafından
benim  kardesim  kizima  burun damcisi almadi diye.  eczaneye gec  gitdi diye aglamisligim var  sanki  o olmasa  kizima  bir sey olacakmis  gibi.  kocamla  kizima  bakar hep aglardim..  her sey batiyordu bana. o kadar kotu bir  durumuydiki.
(4,863 puan) tarafından
Bende gecen oyleydim ya esim 2 tane yumurta koymus haslansin diye neden 3 degil diye agladim kafam git gel oldu
(1,168 puan) tarafından
can kiyamam sana  kecer guzelim.   40 gun sabr sadece. kendi kendie soyle  benlik diyil  hormonlarimdan dolayi diye. ben sezeryandim kendi bebeyime kendim bakirdim agrilarim vardi. ve ayagim bile tutulmus ve uyumayan bir bebekle.
0 oy
tarafından
Şu lohusa psikolojisi nasıl bişey çözemedim 3 tane çocuk doğurdum herşey gayet güzeldi hiç öyle şeyler yaşamadım üstelik ilk iki doğumumda yalnızdım hele ikincide 20 aylık oğlum da vardı 
(4,863 puan) tarafından
Zaten lohusalik psikolojisinde degilim sadece zor onu soyledim
tarafından
Canım zor elbet annelik kolay değilki zamanla alışırsın belli bir düzene girer elbet daha çok yeni bebekte dış dünyaya alışmaya çalışıyor sen işleri falan boşverip sadece bebeğine odaklan
(4,863 puan) tarafından
Insallah canim ya beni en cok zorlayan su agrilarim tam kalkip ilgilenemiyorum bile
0 oy
(10,061 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun çok zor bir psikoloji gercektenn ..dış fırçalamayı burak yemek bile yemeğe firstaim olmuyor
(4,863 puan) tarafından
Al bendende o kadar
0 oy
(2,676 puan) tarafından
Şu psikoloje bir ben giremedim valla oysa neler çektim :)) bir elimde hortum belime bağladığım idrar torbam diğer elimde oğlum öyle sabahladık haa şükür görümcemde kaldım 40 ı çıkarınca evime geldim tabi doğumdan 1 ay sonra böbrekte ki katater alındı neler neler :)) herkez bana naz yap yok şımar falan dedi yok yani canım aksine içime ayrı bir güç geldi bana valla :) aslında kafada bitiyor bağzı şeyler cnm bnm mesela canm hiç tatlı değildir hayatta acımam ve kolay kolay bir yerim ağrıyor demem sezeryan oldum 4.gün hastaneden çıktım tek sıkıntım bu hortumu nasıl zapdetcem derdi oldu :)) 
(4,863 puan) tarafından
Oh ne guzel valla
0 oy
(4,772 puan) tarafından
Bol bol dua et canım bende yalnızdım eşim 1 hafta yanımdaydı sonra hep tektim Allah bir şekilde yardım ediyor sabır sadece, sonra o neydi öyle ya diceksin☺️
(4,863 puan) tarafından
Ayy insallah canim ya
0 oy
tarafından
Allah a şükür bana kardeşim baktı en azından biraz rahattım  her yerim sisti  süt gelmezdi bebek aglardi uyumak nedir bilmezdi ben aglardim bi yandan kis gunu ocak ayinda resmen yaniyordum yalnız iki defa çok hasta oldum ustmuttum mu bilmiyorum ama yataktan kalkamadım her yerim ağrıdı sonra eşim ilaç getirdi bebeğe mama verdi beni iyice uyuttu öyle topladım 
0 oy
(2,075 puan) tarafından
Benim com şükür kayınvalidem yanımdaydı bana eşime bakiyodu bebek bakımına yardım ediyordu 

AMA  lohusalık öyle tuhaf bişey ki bebek mis gibi uyurken bile kendi kendine şimdi ağlayacak susmayacak yetemeyeceksin  fısır fısır içimden konuşurdu birisi.  
(4,863 puan) tarafından
Aha iste bende oyle resmen zombi gibi oldum her an aglicak diye banada arada geliyolar
0 oy
(4,061 puan) tarafından
Hiç o tür sey çekmedim valla Allah var sezeryan oldum ertesi gün Bi kalktım dha yatmadım bebeğime kendim baktım 20 günlük tüm ev taşıdım eve geldim ertesi gün temizlik yaptım plansız olunca bebek kimseden yardım almadım ne ağrım oldu ne sızım ben şaşırıyorum 1 ay yattim 2 ay yattim ağrım oldu diyenlere bide benim doğumda kist çıkmıştı oda alındı yara normalden büyük hatta birazda asada ama hiç sorun yaşamadım Bn şaşırdım sen öyle diyince sana geçmiş olsun inş tez zamanda ağrılarin geçer 
(4,863 puan) tarafından
Yaa ne guzel hic agrin olmamis keske bendede oyle olsa
(4,061 puan) tarafından
Hastanede bir ağrı kesici bile vurulmadin yanımdaki sabaha kadar innedi bana herkez şok olmuştu tek seferde gazım çıktı tuvalet çok iyi oldu için serum takılmadı ugusukluk kalıyor dendi ugusukluk bile yok benim vücudum biraz tuaf galiba şok oldu herkz
0 oy
(5,483 puan) tarafından
Psikolojim çok fenaydı eğer yanımda rşim, annenler olmasaydı bebeğime bile zarar verebilirdim. Kimse yok mu yanında kalabilecek
(4,863 puan) tarafından
Annem calisiyo zaten daha hamileyken demistim fazla umursamadi esimin ailesi zaten lohusaliktan haberleri yok
(5,483 puan) tarafından
Allah güç kuvvet versin canım, biliyorum çok zor ama bu da geçecek güzel anne. Benim her hareketine uzun uzun bak bebeğinin bol bol kokla zaman çok nankör. Benim kızımı 5 aylık olacak haftaya
0 oy
tarafından
Lohusalıkta beni süründüren tek şey göğüs agrisi oldu oda zaten acıların en fenasi Allah yardımcın olsun inşallah
(4,863 puan) tarafından
Bendede gecen o oldu ya resmen tas gibiydiler sagamadimda
0 oy
(1,204 puan) tarafından
Valla bence şanslısın. En azından bebek uyuyunca yarım saat uzanirsin yanına. Ya 2. Çocukta olsaydı evde kafana huni takardin :) lohusalık mi oda neydi derdin
(4,863 puan) tarafından
Hic sorma bak simdi dusundumde :)
(1,204 puan) tarafından
:) canım kendi kendini motive et tamamen kafada bitiyor. Agri acı geçer 20. Günden sonra hissetmessin daha. Annelik zor ama güzel :)
(4,863 puan) tarafından
Insallah canim ya

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 532 göst.
24 Aralık 2019 Diğer kategorisinde Miniminnak (5,115 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 527 göst.
28 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Panikanne (637 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 183 göst.
24 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu