+1 oy
124 göst.
Diğer kategorisinde (28 puan) tarafından
Eşim içime şüphe düşürüyor. Bahçe işi yapıyor bu sıralar watsabina girdigimde elçi abla bahçe diye kaydetmis birini mesajin ustundeydi sanirim konusulmus ve mesaj silinmis dokumanlara baktigimda ise 2 gun once sabah 9 50 civari 4 adet mesj atilmis numarayi ogrenmek istiyorum ama yapamadim bir siteye girdim guya ucretsiz 10 tl para kssildi yardimci olurmusunuz

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
118 80 ara.Yada kim yaz basinda sıfır olmadan numarayı yaz eger Vodafone ise hattin 7000 at
tarafından
Onun yerine whatsapp.web ekleyebilirsin yazarsa bir daha senin telefonunda da görünür ama görünce ne yaparsın orasını bilemem.
(28 puan) tarafından
O nasil oluyor soylemem en azindan konusursa anlarim bi ara denedim sanki benim vatsabim kapandi bu defada
tarafından
Whatsapp.web diye bir uygulama var onu yüklüyorsun sonra eşinin telefonundaki karekodu kendi yüklediğin uygulamadan okuyorsun ve otomatik olarak onun WhatsApp'ı sende de açılıyor yani senin WhatsApp'ını kapanma gibi bir durumu olamaz asla ben kullanıyorum bir senedir
(28 puan) tarafından
Esin bu durumu farketmedimi peki canm
tarafından
Yok bilmiyo
-Reklam-
0 oy
(544 puan) tarafından
O kadar şüphelendiysen ara direkt eşini karıştırmadan kimmiş öğren 
tarafından
#31#yap araniyo
(28 puan) tarafından
Aradımcanm
(544 puan) tarafından
Kimmiş öğrenebildin mi
(28 puan) tarafından
Dayak yedim hamile halimle ustelik annesinede ben sucluymus huzur bozuyormusum gibi lanse etti bana saldirdi dedi olan yine bana oldu oyle uzgunumki napicagimi nereye sigacagimi bilemiyorum
(544 puan) tarafından
Allah belasını versin böyle kocanın pis herif elleri kırılsın hamile kadına vurmak nedir çok üzgünüm senin için Allah yardımcın olsun

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 371 göst.
0 oy
4 cevap 153 göst.
0 oy
2 cevap 58 göst.
31 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Zarifedoner (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 161 göst.

413,083 soru

12,436,774 cevap