0 oy
270 göst.
Diğer kategorisinde (10 puan) tarafından

18 aylik ve 27 gunluk iki bebegim var ve ben hicbiseye yetisemiyorum kucuk kucak meme istiyo buyuk oyun ilgi istiyo napicami sasirdim oturup agliyorum hergun buyugu uyusa kucuk agliyo uyandiriyo ..kalbim sıkısiyo dusunmekten istah mistah kalmadi halsizim bitkinim hayat sevincim yok resmen… bi akil bi tavsiye verin bu hep bolemi gidicek

11 Cevaplar

0 oy
(7,095 puan) tarafından
İlk başlarda biraz sknti ama büyüdükçe bir düzene giriyo canım korkma benimde 3 yaşında kızım 9 aylık oğlum var çok yoruluyorum ama napalim sağlıklı olsunlar yeterli 
(10 puan) tarafından
insallah buyudukce birazdaha kolaylasir suan cok zorlaniyorum esimde vardiyali calisiyor evde oldugu saatler degisiyo
-Reklam-
0 oy
(1,851 puan) tarafından

Ne mi yapiyoruz evi b*k götürüyo bizde oturup izliyoruz :woot:

(1,851 puan) tarafından
Ahahhaah :)))) kiz anam birisi 21 birisi 7 aylik :))
(10 puan) tarafından
Sizinde yakinmis valla .. peki kucuk buyudukce birazdaha kolaylasiyormu uyku duzenleri yada beraber vakit gecirmeleri
(1,851 puan) tarafından
Uyku düzenlerini 6 aydan itibaren düzene sokmustum ben büyük kendi basina oyun oynamayi daha cok seviyo tabi şu aralar 2 yaş sendromundayiz :)) kücükte yuvarlanip duruyo abisinin arkasinda
(10 puan) tarafından
Siz cok sukur biraz kurtarmisiniz
(1,851 puan) tarafından
Beni büyük dahq cok yoruyo ama
0 oy
(2,692 puan) tarafından

Daha lohusalığın bitmemiş üzme kendini, böyle devam etmeyecek. Tabi ki zorlukları var ama sen iki çocuğa, onlar da birbirlerine alışacaklar zamanla. Ve iyi ki böyle yakın aralıkla olmuşlar diyeceksin <3

(10 puan) tarafından
Aslinda suanda diyorum iyiki yakin olmus diye ama cok zorlaniyorum iste buyuk  kizimda cok hareketli hep bi kosturmaca
0 oy
(1,239 puan) tarafından
Ilk baslarda oyle olur canım zamanla rutine oturucak. 

Benim biri 6 biri 3 yasinda  ucuncu gebeligim simdi temmuzda dogum nasip olursa nasil olur 3 cocukla bakicaz artik. 
(10 puan) tarafından
Sizin yine aralari biraz daha cokmus en azindan kucuk olunca buyuk sizi az cok anliyo derdini anlatiyodur
(1,239 puan) tarafından
Ikinci oglum ilk dogdu zaman buyuk olan 3 yasindaydi iste o zamanlar bende cok zorlaniyordum. Aralarında 3 yas tabi. Olsun kuzum gelip gecici bu zamanlar dedigim gibi simdi zorlaniyorsun. Kucuk olan cocugun biraz daha buyudugu zaman emme ve uyku rutinleri olustugunda rahat ediceksin
(10 puan) tarafından
Insallah ya ogunleri iple cekiyorum valla tam.kizim buyudu rahat ettim derken tekrar basa sarmak cok sarsti beni bide sanki buyuk kizim ilgisiz sevgisiz kalicakmis gibi hissediyorum o daha cok uzuyo
0 oy
tarafından
Kız deme bende ilk 2,5 yaşında olunca diğeri geliyor ben ne yapcam bilmiyorum okula gidecek ama yine de zor günler bekliyor galiba beni 
(10 puan) tarafından
2.5 yas iyi valla yine az cok biseylerden anliyodur
tarafından
Anlıyor ama aşırı yaramaz ya Bi yere gidemiyorum döküyor felan Allah yardımcımız olsun :)
0 oy
(1,239 puan) tarafından
Ilk baslarda oyle olur canım zamanla rutine oturucak. 

Benim biri 6 biri 3 yasinda  ucuncu gebeligim simdi temmuzda dogum nasip olursa nasil olur 3 cocukla bakicaz artik. .
0 oy
(4,266 puan) tarafından
Minik daha cok küçük  canim eee digeri de büyük  sayilmaz en hareketli olup karı zarari ayirt edemekdikleri dönem 1 yastan 2 buçuk  yaşına  kadar. Allah kolaylık  versin. Küçük  biraz daha büyürse  düzene  girersiniz. Sen streslendikce onlar da hissederler sakin ol. Ayrica en sakin sessiz  odada uyut bebislerini. Imkanin varsa telsiz al uyuttugunun yanina koy telsizi. Kendine az da olsa bi caylik kahvelik vakit ayirmaya çalış.  Ya da esin gelince cocuklari ver bi banyo keyfi yap. 

Minigin suan habire emip uyumasi lazim. Sen streslenince uyumaz hisseder. Sakin ol. Büyüğü  oyalamak icin çamaşır  sepetine karmakarisik bir seyler doldur  koy önüne karıştırsın. Biraz da olsa cizgi film ac izlerse yarim saat kadar... böyle  böyle  büyüdükçe  rahatlayacaksin heleki birbirleriyle  oynamaya baslayinca oohhhh :)
(10 puan) tarafından
Ah ah hepsini yapiyorum valla bin bir takla atiyorum ikisini birden idare etmek icin ... kucukte uyumuyor iste o uyusa ben de buyuk kizimla biraz ilgilenip vakit geciririm ama yok
(4,266 puan) tarafından
Bebis doğalı  mı uyumuyor  yoksa genel olarak uykuyu  mu sevmiyor?

Allah işini  kolaylaştırsin uykuyu  sevmeyen bir bebis birazcık zor.
(10 puan) tarafından
Yani anlayamadim uykuyumu sevmiyo yoksa daha dunyaya adaptemi olamiyor
(4,266 puan) tarafından
Muhtemelen  daha adapte olamadı gecesi gündüzüne  girdi. Girer düzene  inşAllahhhh
0 oy
(4,103 puan) tarafından
Peki 4 cocuklu anneler ne yapsin:( en buyum 4 bucuk 2.3bucuk 3.1 yasinda 4.12 gunluk ben nerelere gidiyim 
(4,103 puan) tarafından
Hemde nasl allah yardım ediyor bence yoksa cildrmstimm cunku cocuklarim cok yaramaz ya insan bi sekilde ama zoruma giden yapyosun ve esinizin goznde gic bisey yapmyor gibi gözkmek insanin zoruna gidiyor
(10 puan) tarafından
Cok dogru canim esin destegi cok onemli.. benim esim evde oldugu heran yardimci allah ondan bin kere razi olsun o olmasa.napardim bilmiyorum
(4,103 puan) tarafından
Valla ben ayni seyi esim icin demiyecem:(
(10 puan) tarafından
Tez zamanda saglikla buyusun insallah evlatlarimiz .. sanada rabbim boll boll kolaylik ve sabir versin canim yapicak biseyimiz yok valla..bundan sonra tetbirini al
(4,103 puan) tarafından
Amim cnmm cokk saolll
0 oy
tarafından

Benim 3 tane çocuğum var ve ikisi küçük birisi 6 yaşında birisi 1 buçuk yaşında birisi de 8 aylık olacak valla çok zor oluyo ama hiç kendimi paralamadım çünkü ben ne kadar ağlasam da zırlasamda yine ağlıycak geçici biraz sabret ben evimin işini yapıyorum en küçüğü yürütece koyuyorum bazende yere 1 ve 6 yaşındaki de ya peşimde dolanıyolar ya oyun oynuyorlar tabi ufak tefek işler kalıyo ama onlarda yapılıyo zaten kendini zorlama olduğu kadar ev işi nankördür bitmez 

(10 puan) tarafından
Oyle tabe ama iste ekimde degil ister istemez uzuyorum kendimi ... en azindan kucuk biraz buyuse diyorum birazdaha kolaylar simdi hep kucakta memede
0 oy
(3,531 puan) tarafından
Zamanla düzene  biniyo canım alisiyon bide

25 aylik ve 7 aylik 2 oğlum var:))
(10 puan) tarafından
Masallah canim :) acaba hangi aydan sonra birazdaha rahat ederim ilk 3 ay zor diyolar gazdi uyku duzeniydi
(3,531 puan) tarafından
Ilk 5 ay çok zordu gazi bi bitmedi
Şuan da zor ama ben alıştım canim
(10 puan) tarafından
Dimi birazda biz alisiyoruz galiba bu tempoya kabulleniyoruz hayatimizi ...
(3,531 puan) tarafından
Allahım yardımcın olsn canım  büyüyorlar inan karamsar olma
Senin yavrularınıza rabbim bagislasin

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 122 göst.
1 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Banubanu (106 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 176 göst.
10 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Defneee (593 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 328 göst.