0 oy
179 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Selam hanımlar ben bugün 15 haftama girdim yani allahın izniyle kasımda dogum yapacam  mide yanmam halen devam etmekte  dün hastaneye gittim kesin net birşey söylemedi  sizde durumlar nasil ne haldesiniz  nasıl gidiyor

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende 15 deyim yanma aşırı bende de var ağrı oluyor geceleri hele :DD doktor sağlamsın diyor adamı dövesim geliyor kız dedi hekim 
tarafından
:D bizim aile kürt o isimleri söyleyemez vazgeçtim ahahha
tarafından
Eşimin kuracagı isimler kürtce anlamlı zaten
tarafından
Mesela rosiba nın anlamı
Ro=güneş
Si=gölge
Ba= rüzagar
Robin=güneşi getir kürtce anlamlı bunlar
tarafından
Kız gölge güneş diye isim koymak istemiyorum dürüst olmak gerekirse :))) bide ismi bozuyorlar Muhammet mesela hami diyorlar
tarafından
Ne yapalım bizde her bozduklarında kızalım ya bizim dogu tarafı sürekli isim bozuyo genlerinde var malesef
-Reklam-
0 oy
(56 puan) tarafından
Doktor hangi tahminde bulundu canm
tarafından
Her iki tahmindede bulundu  ve özel olmasina ragmen net birşey demedi gebeligimden bu yana sürekli gidiyorum
(56 puan) tarafından
Benim oğlumda 13 haftalıkken soyeldi canm ondan sordum doktorda nasıl iki tahminde bulunuyor enteresan başka doktora git canm
tarafından
Valla 15 haftalık ve daha ne oldugunu bilmiyorum suyu yeterli diyo gönderiyor :)
(56 puan) tarafından
En iyisi doktorunu degisitr
tarafından
Mecbur degişecem bu doktor bana yakındı direk kapının önündeydi resmen ve oldugum semtteki  tüm kadınlar ona gidiyor
0 oy
(3,002 puan) tarafından
7 haftalikken kız dedi bana şu an 13+4 oldu kesin kız bende Kasımda doğum yapcam inşallah
tarafından
Hayırlısı olsun 7 haftalıkken nasıl anladı doktor helal olsun
0 oy
tarafından

14 haftayım öğrenemedim daha canım 

mide bulantısı kusma iştahsızlık baya var bende 
tarafından
Herkes öyle diyor ama bari dogdugunda miden bulanmıyor belin bacaklarn mide yanman felan yok bari dogunca bi nebze olsa daha çok  ugraşabiliyorsun bence
tarafından
yanii :)))  ilk gebeliginmi
tarafından
İlk gebeligimdir bunu sag salim elime alırım inşallah bir dahakini 5  6 yıl sonra düşünüyorum :)
tarafından
masallah olacak canım doğumdan hemen sonra korunma yöntemini ayarlamalısın benim 2. hayırlısıyla
tarafından
Artk onuda araştrmam lazm onunla ilgilide pek bişi bilmiyorum hayirlisi olsun sag salim alrsn insallah

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 110 göst.
21 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 185 göst.
0 oy
7 cevap 151 göst.
24 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde sweetlady (894 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 441 göst.

Kategoriler

1,453,098 soru

23,853,535 cevap

320,000 kullanıcı

...