0 oy
384 göst.
Diğer kategorisinde (57 puan) tarafından
Kızlar ev almayı düşünüyoruz düğünde takılan bilezik fln her şeyi satıcaz. Evlenirken annemle babamın taktığı iki bileziği hatıra olarak saklamak istiyorum eşim onları da istiyor ben de onlar bari kalsın herşeyi satmayayım en azından hatıra kalsın diyorum benle kavga ediyo siz olsanız ne yapardınız 

28 Cevaplar

0 oy
(1,881 puan) tarafından

Araba aldık verdim eşim söz verdi teker teker tüm altınlarını yapıcam diye yapmasada sıkıntı yok :)

-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben olsam bende vermem annemin babamın taktığını ve o altınlar eşinin değil zaten senin sana bu yüzünden saygı göstermek zorunda ısrar ederse kızma ama biraz yuzsuluk yapmış oluyor
0 oy
(4,379 puan) tarafından
Ben de her seyi sattim tek annemin taktiği  ceyrekli bilezigimle kaynanamin taktığı ceyrekli kolyem kaldı manevi degerleri var diye...

Bilezik  ozel yapim filan degilse  bozdururdum ben. Ama manevi anlam yuklediysem bozdurmazdım. 
0 oy
tarafından
Biz wv alırken annem nişanda çeyrekli bileklik takmıştı 5 i bir yerde 2 tane de bilezik sadece çeyrekli bilekliği satmadım diğerlerini sattım..
0 oy
(1,297 puan) tarafından
Bir kaç ay önce bızde aldık canım inan kendı altınımı geç cocuklara takıllanı bile verdım kirada degılız ıkınci evı aldık yanı bıde kırada olucam asla diretmem altın olur yıne Allah huzur geçim versin canım ıkı bilezik için bozma agzının tadını derim 
0 oy
(7,020 puan) tarafından
Ben olsam verirdim bos yere gitmiyo kendime ait evim olacak zaten altın bu tarz şeyler için alınıyo birikiyo 2 bilezik de iyi para eder. Elinde birşeyler varken çok borca girmek bana göre değil 
0 oy
(580 puan) tarafından
Bizde ev aldık alyansıma kadar sattım yeter ki başımızı sokacak bir evimiz olsun can sağlığı olsun da hepsi geri gelir inşallah :) 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 166 göst.
7 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 433 göst.
26 Nisan 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Yusuf 427 (712 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 172 göst.
29 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Burdanbiri12 (69 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 172 göst.
4 Ekim 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Bttrx (9 puan) tarafından soruldu

412,446 soru

12,417,017 cevap

45,057 kullanıcı

Kategoriler

...