Arkadaşımla parka gittik ve benim bebeğim emiyo .onun bebeği mama yiyo ikisi de küçük aynı aylarda doğmuş bebekler biz sonra tanıştık.konu şu ki parka gittik park dediğim de in cin top oynuyor kenarları duvarlarla çevrili orda park olduğunu bilen bile yok zaten sadece salıncak ve kaydırak var bir açık alan değil,yoldan uzakta, dümdüz duvarlar felan var bizden başka kimse yok o yüzden gitmiştik zaten.neyse bebeğim emmek istedi oturdum bende emzirdim .arkadaşım görünmüyor burda ama sen yinede arkanı dön dedi .neyse zaten memem ufacık ben bulamiyrm çocuk zor ucunu buluyo emzirdim.az önce dışarıya çıktım bebekle.mahallediki kadınların bir tanesi dün adını andık parkta çocuğu emzirdi açıkta dedi arkadaş bende cekinmemm bebegimden önemli değil bende goruyosn hep bulduğum köşede emziriyorum felan dedi.hatta başka kadınlarda benimde bebeğim emiyo ortada emzirmedm geçen bodrum kata indik baska apartmanin felan demiş.oyle sinir oldum ki resmen dedikodu etmeleri için laf atmış ortaya oysa birisi onun için sürekli aynı yastayım diyo her tanıştığına hiç yaslanmiyo dediler.bnde hesabı şaşırmış olabilir çocuklarla ,şimdi günleri bile karistiyrm evde durmaktan diye başımdan savip konuşturuyorm onun hakkında.siz olsanız ne yapardınız böyle bir durumda ben arkadaşımla yaşadığım bir günü başka birinden duymak zorunda mıyım hemde konuşmaları için müsaade etmiş resmen