0 oy
350 göst.
Aile kategorisinde (470 puan) tarafından
Arkadaşımla parka gittik ve benim bebeğim emiyo .onun bebeği mama yiyo ikisi de küçük aynı aylarda doğmuş bebekler biz sonra tanıştık.konu şu ki parka gittik park dediğim de in cin top oynuyor kenarları duvarlarla çevrili orda park olduğunu bilen bile yok zaten sadece salıncak ve kaydırak var bir açık alan değil,yoldan uzakta, dümdüz duvarlar felan var bizden başka kimse yok o yüzden gitmiştik zaten.neyse bebeğim emmek istedi oturdum bende emzirdim .arkadaşım görünmüyor burda  ama sen yinede arkanı dön dedi .neyse zaten memem ufacık ben bulamiyrm çocuk zor ucunu buluyo emzirdim.az önce dışarıya çıktım bebekle.mahallediki kadınların bir tanesi dün adını andık parkta çocuğu emzirdi açıkta dedi arkadaş bende cekinmemm bebegimden önemli değil bende goruyosn hep bulduğum köşede emziriyorum felan dedi.hatta başka kadınlarda benimde bebeğim emiyo ortada emzirmedm geçen bodrum kata indik baska apartmanin felan demiş.oyle sinir oldum ki resmen dedikodu etmeleri için laf atmış ortaya oysa birisi onun için sürekli aynı yastayım diyo her tanıştığına hiç yaslanmiyo dediler.bnde hesabı şaşırmış olabilir çocuklarla ,şimdi günleri bile karistiyrm evde durmaktan diye başımdan savip konuşturuyorm onun hakkında.siz olsanız ne yapardınız böyle bir durumda ben arkadaşımla yaşadığım bir günü başka birinden duymak zorunda mıyım hemde konuşmaları için müsaade etmiş resmen

8 Cevaplar

+1 oy
(671 puan) tarafından
Mememi ben bulamıyorum demen çok güldürdü beni :)  

Boşver konuşur millet. Annemiz de öyle büyüttü bizi. Salmiyorum mememi dışarı ama mecbur kalınca olur öyle. Meme bu meme köpekte bile var
(470 puan) tarafından
Heh işte millet mememi napsin mememi ben bulup bebeğime veremiyrm bebeğim bulamiyrm diye ağlıyor ortada emzirdi ne demek boş laflar
-Reklam-
0 oy
tarafından
İnan anlamadım desem
(470 puan) tarafından
Parka gittik arkadaşımla bebeğimi emzirdim. Az önce dışarı çıktım mahalledeki başka bir kadın senin adını andık arkadaşınla parka gtmissiniz bebeği açıkta emzirdi demiş.bnde emziriyorum dedi.bunlari konuşurken başka bir kadında benimde bebeğim emiyo ortada emzirmedm başka apartmanın bodrumuna inip emzirdim demiş.ben yokum bu konu konuşulurken arkadaşım dediğim kişi ve iki kadın oturup knusmus bunu.bana arkadaşım değil,Bodrum'da emzirdim diyen kadın değil üçüncü olan kadın söyledi az once
0 oy
tarafından
Gereksiz insanlar ya
0 oy
(12,776 puan) tarafından
Anlamadım simdi baska birisi o parkta oturduğun ark yokken mi dedi

Yoksa o parkta oturduğun arkadas baskasina mi dedi buda parkta emzirdi diye
(470 puan) tarafından
Parka gittik arkadaşımla bebeğimi emzirdim.sokaga gezmeye çıktık.bir kadın bana dedi ki dün senin adını andık parka gitmissiniz bebeği ortada emzirmissin parka gttigin arkadasin dedi dün.hatta başka bir kadın daha vardı oda benim de çocuğum emiyor ama bodrum kata indik baska apartmanin orda emdirdim demiş.bunu bana o konuşma esnasında olan üçüncü kadın söyledi
(12,776 puan) tarafından
O zaman ben o ark arardim böyle soyledi bu nerden biliyor neden soyledin konu ne gecti de boyle soyledin derdim mesafe koyardim ve emzirmen cok normal bunu ne diye laf edip agizina sakiz etmişler bende emzirme önlüğü ile emzirdim
(470 puan) tarafından
Laf olsun kız görsen park dediğim yeri in cin top oynuyo bizden başka kimse de yoktu zaten etrafda dümdüz duvarlar çevrili iki katlı ev ama tenhada kaliyo diye duvar ormusler koca koca kmsenin görmesi mümkün bile değil ben ne yani arkadaşımla geçen bir günü başkasından duymak zorunda mıyım yeri gelir dalga geçeriz yeri gelir üzülüp güleriz delikler yaparız başkasına ne
(12,776 puan) tarafından
Ee yani sende anlatsan hos karsilamaz yaptigi dogru değil demekki o kisi evinde de kusur arar kocanla olayini da anlatsan baskasindan duyarsin dikkat et
0 oy
(14,168 puan) tarafından
Muhatap olma gördüğün yerde sok lafını 
(470 puan) tarafından
Ben arkadaşımla geçen bir günü başkasından duymak zorunda mıyım onlara ne parkta ne yaptığımızdan desem kmseyi de kirasimda gelmiyo
0 oy
(954 puan) tarafından
Bunu laf edip anlatan o arkadaşın daha neler anlatmaz uzak dur derim
0 oy
tarafından
Bu tarz insanlar yüzünden kimseyle komşuluk yapmıyorum günaydın iyi günler iyi akşamlar  yüz bulunca dedikodu yapıcak bir şey buluyorlar 
0 oy
(12,648 puan) tarafından
İstersem açar yol ortasında emziririm(yapmam zorunlu ölüm kalım olmadıkça) kime ne?yapsam da herkes kendi götüne dönüp baksın benim açığımı kollamasın der geçerim. Arkadaşına da de senin nasıl çenen var yayı gevşemiş ya sen sık ya da ben gelir toplarım fena olur diye. Susmayın ya. Yarın başına bir iş gelse onu da konuşur bunlar. 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 396 göst.
23 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Semanur3306 (119 puan) tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 1,650 göst.
26 Haziran 2020 Diğer kategorisinde Simge45 (98 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 428 göst.
0 oy
22 cevap 332 göst.
28 Mart 2023 Diğer kategorisinde Alpingo!!45 (719 puan) tarafından soruldu