0 oy
159 göst.
Diğer kategorisinde (14 puan) tarafından
Özel hastaneye gidiyorum ama bana 25 gün sonra gel dedi ben meraktan durabilsem yarın devlete te gitsem bebeğime baksam olurmu acaba

8 Cevaplar

0 oy
(854 puan) tarafından
Olur neden olmasin ama biraz bekle en azinda kalp atisilari icin biraz daha bekleyelm demis olabilir 
(14 puan) tarafından
Kalbini dinledim napiyor diye merak ediyorum iyimi ilk gebelik hissetmeyincede aklım kaliyor
(854 puan) tarafından
Haklisin annesi iyidir inşallah suan hissetmemen cok normal ama gonlun rahat etsin istiyorsan git gorun canim
-Reklam-
0 oy
(498 puan) tarafından
Ne icin baktırmak istiyorsun canm daha cok küçük bence su an baktirma bekle eger riskli gebelik yaşıyorsan aklina birsey takiliyorsa tabiki gidip baktirabilirisin
(14 puan) tarafından
Riskim yok ilk gebeliğim heycan merak
(498 puan) tarafından
Bende senin gibiydim çalışıyordum hatta ilk hamile olduğumu öğrendim hergun kan değerlerime baktirdim herkes bana hamilesin desin diye ;))) her hafta gidip özelde bebegime bakiyordum su an 20 aylik oldu bile allah tez vakitte kavuştursun seni bebeginle tabiki zamanknda
(14 puan) tarafından
Amin
0 oy
tarafından
:)) aynı ben sürekli gidip görmek istiyordum hayır bir şeye benzese bari uzaylı gibi ufacık çapsız bir danaydi. 
0 oy
(6,046 puan) tarafından
Ne yapsın oda takılıyor kendine içeride :)
0 oy
tarafından
Hareketlerini hissetsen biraz daha icin rahat eder ama hareket etmeyince insan merak ediyo gercekten
0 oy
tarafından
Kolunu bacağını yada kaşını gözünü tamamlamaya çalışıyordur 
0 oy
(9,242 puan) tarafından
Minimini bebek olma yolunda şuan hiç bişey hisssedemzsin az bekle teknelerden uyuyamayacaksin
0 oy
tarafından

Kız napcak yan gelip yatıyodur minnoş :) ondaki keyif kimsede yoktur 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 315 göst.
27 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 171 göst.
16 Ekim 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 68 göst.