0 oy
361 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar geçen gece bebegimin aglamasina uyandim bi baktim esim yanimda yok tuvalete gitti herhalde dedim bebegimi emzirme suresince bekledim gelmeyince merak ettim gittim baktim salonda uyuyo ustune de bisey almamis aglama sesinden rahatsiz oldu diye dusunup ustune battaniye ortup yattim. Sabaha karsi geldi ben niye orda yattim beni niye kaldirmadin dedi. Ben rahatsiz oldun da gittin sandim dedim. Dun gece yine aynisi oldu aksam beraber yataga yatiyoruz gece salonda yatiyo bu sefer kaldirdim geçende oyle dedigi icin. Az once dedim yine salonda yatiyodun gece Allah Allah hic hatirlamiyorum niye gidiyorum acaba dedi. Suphelenecegim bi durum yok telefonunu odada birakip da gidiyo ama acaba neden gidip salonda yatiyor olabilir ki

7 Cevaplar

0 oy
(969 puan) tarafından
Uyur gezerlik bendede vardi bende disari gideerdim annem anahtarlari saklardi dikkat et kotu bisey 
tarafından
Yok ya uzaktan seslenmekle gelmez benimki uyandirirken bile zor uyandiriyorum sabah da niye gittim ne zaman gittim hatirlamiyorum diyo
(969 puan) tarafından
Sen once uzaktan seslen vurmasin :)) cunku cok tuhaf bi durum hc uyuyor demezsin gelmesinden degil uyanir birden akli basina gelir
tarafından
Tm canm oyle yapayim bi de gece gece dayak yemeyelim ahahha :D
(969 puan) tarafından
Evet gucu de yerinde olur yani :D:D allah korusun
tarafından
Ay Allah korusun kız:D
-Reklam-
0 oy
tarafından
Uyur gezer demek ki canım :) ama dikkat et dışarı falan çılıp yatmasın:)
tarafından
Ay gece kapiyi kitleyip yatiyoruz ama bilemedim ya 2 kere olunca korktum bi de hatirlamiyo :) abisinde uyurgezerlik oldugunu biliyorum kaynanam demisti ama esimde yeni yeni gormeye basladim ilerler mi acaba
tarafından
İnşallah ilerlemez canım
0 oy
(879 puan) tarafından
Kapıyı kilitke kilidide sakla başını fln çarparsa bide
tarafından
Kapiyi kitleriz yatarken ama anahtar ustunde olur. Alsam mi ki
0 oy
(9,234 puan) tarafından
Aha da ben bu nerde yatiigim belli değil nerde kalktigim belli degil
tarafından
Bi sıkıntı yasiyo musun canim bu konuda
(9,234 puan) tarafından
Yok canım ya
0 oy
(376 puan) tarafından
Canım dikkat et. Kapının üzerinde anahtar bırakma. Şaka maka uyurgezerse sıkıntı olabilir. Çıkar gider. Benim en korktuğum o durumda camlar. Kapı sanıp çıkıvermek. Küçükken bende de vardı. Az kapılardan döndürmemişler :) tabak koyuyordu annem kapıya ses gelsin açarsam diye. Camlara demir panjur yaptırdılar odam 2. Katta diye.  Sonradan gezmeyi bıraktım ama deli gibi konuştum bir dönem de uykumda. 
tarafından
Allah korusun ya kaynimda varmis da esimde yoktu yeni basladi kaynimi da balkonda bulmus kaynanam bi keresinde. Kapiyi kitliyoruz ama anahtar ustunde duruyo alsam mi ki kapiyi acsa kilit sesine uyanirim uykum hafiftir ama bilemedm
(376 puan) tarafından
Valla ben de bilemedim canım ya bir yolu yöntemi tedavisi nedeni var mı araştırmak lazım
tarafından
Anneme de anlattim annem diyo ki çocuktan sonra yoruluyo yattigi yerde de uyuyakaliyodur diyo ama bu oyle bisey degil ki yatakta uyuyo gece bi bakıyorum salonda
0 oy
tarafından
Aman Allah korusun kesin tedavi olsun 
tarafından
Abisinde varmis uyurgezerlik kaynanam bi kere balkonda yakalamis ama esimde yeni basladi
0 oy
(14,237 puan) tarafından
Ayy dikkat et dışarı falan çıkmasın ya da tehlikeli bir şey Allah korusun
tarafından
Kapiyi kitliyoruz da ustunde kaliyo anahtar
(14,237 puan) tarafından
Açamaz bence öyle ama yine de alın ya valla ben korkarım
tarafından
Acsa bile duyarim sanirim uykum hafiftir ama ben de bilemedim ya

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,492,670 soru