+2 oy
333 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Adam resmen boş konuşuyor yaaa çocuk benim değil sanki o doğurdu böyle bana seen nerenn itiiiisn der gibi dün telefon da konuşuyoduk görüntülü neyse kaynanam falan konuştu kayınbaba aldı aşıdan açıldı konu bebeklere daha maske takılmıyor aşı nası gelecek dün dedi esilaya da vurdurcam senin haberin bile olmaz diyo bende he dedim yan etki yaparsa gör dedi eşimde hehe de geç dedi o bile yaaa sen anası babasi var sanane bana da aşı yasak doktor dedi genetik bi sıkıntım olduğu için o etki ediyormuş yasak felç kalırsın vurulma dedi bende banada yasak dedm yok hayır vurulacaksın sende

9 Cevaplar

+1 oy
(8,117 puan) tarafından
Şu anda aşı mevzusu hakkında tıpkı siyaset gibi konuşmuyorum, seçimimi söylemediğim gibi hiçbir şey söylemiyorum. Kimseyi ilgilendirmez çünkü
tarafından
Aynen öyle
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Anaaaooooovvv kaynpederler aklibasindaydi onlar da çıktı çizgiden
tarafından
Pandemi den evde kala kala
+1 oy
tarafından
Anam şimdinin kayinbabalarida bir acayip olmuş eski kayınbabalar gelinle konuşmaya utanirlardi 
tarafından
Aynen valla cnm doğru adam doğum yapmadan önce bana normal yap dio annemde şeyinede mi karışıyon dedi
tarafından
Tövbe yarabbim ya bence sen onun ağzının payını ver  daha cesaret etmesin bu şekil konusmaya
+1 oy
tarafından
Hey Allahım yaa doktordan iyimi biliyormus
0 oy
(963 puan) tarafından
Ona ne oluyormus anan degil baban değil cok bilmişler 
tarafından
Bide sana nası çocuğu güvenip verym al bakkala götür diye adam senn haberin olmaz bile diyor
(963 puan) tarafından
Sakin tek birakma
0 oy
(673 puan) tarafından

Kaynana olacakmış son anda vazgeçmiş herhalde :D

tarafından
Puhahahah :D galiba
0 oy
(3,100 puan) tarafından
Sen bizim yerimize iki tane fazladan vurdur de. Manyak mıdır nedir. Sen annesisin haberin olmadan nasıl vurduracak acaba. O güzel beynini biraz mantıklı kullansa keşke. Ayrıca bebeklere aşı isteğe bağlı değil diye biliyorum 18 yaş altına yapmıyorlar. Ve yaninda ebeveyni olmadan kimse aşı yapamaz. Öyle sokakdan geçene aşı yapmıyorlar. 
tarafından
Yaaa vurdurda bile allah korusun bişi olduğu zaman kendisi de yaşamaz
0 oy
(748 puan) tarafından
Cnm snki saka yapmıs kyinpeder amca
0 oy
(7,095 puan) tarafından
Senin kayinpederin kafa gıdık herhalde 

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 732 göst.
0 oy