0 oy
461 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (969 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Yorumlariniz icin tesekkur ederim bayanlar

7 Cevaplar

0 oy
(9,234 puan) tarafından
Yaşı kaç..... Boswer demekki o büyük seviyormuş karnı sallama
(969 puan) tarafından
98 dogumlu 23 mu oluyor oyle bsey iste bende cevap vermedim karsimda yeni tanistigim bayan vardi zaten farketti herkese eltiler eltiler diye soyledi ama cok muhabbe yoktu sezdigini anladim esimin arkadasininda annesi o bayan ondan onemsemedm ama denizde acik acik resimler atiyor esimde var fotograflarda eltimin kiz kardesleriyle falan gorusmuyorum esimde muhanbbeti kesti karnim burnumda polemige girmek istemiyorum ama gel beni yol diuor resmen
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende hamilelikte buyuk karin severim boyke penguen gibi yuruyosun falan hosuma giderdi benimkide kucuktu oda fikrini soylemistir sen aranızda sorun var diye ters anlamissindir 
tarafından
Bence sendede var mesela kizin kilolu olmasi ergen tavirlar sergilemesi falan diyosun yani kizi sevmedigin belli ve insanin sevmedigi birinin her hareketi kavgaliyken sana batiyo olabilir soyle dusun esinle kavgalisin mesela onun siz kavgali degilken yaptigi hareketi sana batarmi evet batar seninkide o hesap daha kucuksunuz zamanla bunlari asarsiniz hatta gulersin kendine ne bos seyleri konu edinmisim kendime diye
(969 puan) tarafından
Yani olabilir ama o surekli esimi daha onceden tanimasini bana karsi kullanir hc cevap vermedikce seviyesi artiyor ay iste esim sunu sevmezmis o zaten onu yemez esim icin der dunde bu muhabbetin uzerine watsaptan 3 sene once ben yokkenki deniz resmi paylasmis kiz kardesleri var mayolu esimde var simdi nengerek var buna benmi yanlis dusunuyorum
tarafından
Bu konuda haklisin ama kadin senin bu hareketlerini sezmiski bunlari yapiyo ikinizde birbirinizi sevmiyosunuz iste besbelli
(969 puan) tarafından
Sevmiyo degilm esimin abisine saygimdan bsey demem ama oda beni bizikliyor surekli hc girmese bu islere zaten ayda yilda bir gorusuyoruz benm icim soguyor zaten ama her gorusmede boyle yapiyor ama kayinvalidemn yaninda hc oyle degil bana sen otur falan der bu sefer yapmacik geliyor
tarafından
Sende onun gibi yap ozaman yaomacik ol bazi insanlar yapmacikligi hakediyo
0 oy
tarafından
Bence sinsirella olan sensin
(969 puan) tarafından
Neden oyle dusundun acaba
0 oy
tarafından
Bende büyük karın severim daha çok hoşuma gider o an ben olsam bende aynısı derdim ben büyük karın seviyorum diye bence sen yanlış anlamışsın 
(969 puan) tarafından
O soyledigm sadece 1 kelimeydi surekli muhabbette ters seyler soyledi ordaki kadin bile yuz ifademe bakti anladi aramizin soguk oldugunu
0 oy
tarafından
Kız bende büyük seviyorum ama hiç cikmadi benimde ne yazikki belki sen mi yanlis anladın döven ama durumlar cidden ergence olmuş 
(969 puan) tarafından
Oyle de butun aksam benle hc konusmadi yuzume bile bakmadi orda muhabbete katilinca ters anladm cnku zaten sorunliyuz benm hep tanimadigm insanlar vardi kafasina gore beni yalnz birakti o kelimesi ne takildigm icin onu anlattm yoksa baska seylerde dedi hep.kadinlar hep anladi aramzda sogukluk var diye ne kadar ayip geldi bana disariya yansitmanin geregi yoktu
tarafından
Haklısın canım annem derdi evde kıyamet kopsa biri gelince düğün yeri gibi olsun diye haklısın o zaman tuhafmis sahiden durumu laf sokmak aracı olarak kullananlarda bir ayrı cins
(969 puan) tarafından
Evet hep oyle esimle onlar daha onceden tanistigi icin surekli onu bana karsi kullaniyor mayolu resimler atmis simdi ne gerek var. Bide 3 4 sene onceki sey. Cogu kisi beni haksiz gordu ama anlamiyorum ben hala
0 oy
tarafından
Sen de farklı sayılmazsın bence burada kıyas yapmışsın hemen. Yok o kilolu, ergen filan senin de hitaplarin pek hoş değil 
(969 puan) tarafından
Durumlara attigi seylerden sebep oyle dedm. Kilolu olmasini benm zayifligimi itici buldugu icin dedm yani karnimin olmamasinida kusur gibi gorup soyledi butun gun bsey demeyen insaninda oyle muhabbete dahil olmasi bana laf sokar gibi geldi
tarafından
Benim de karnım çok az cıktı komşu bile dedi bana ama bunda alınacak bir şey yok bence. Bilmiyorum yani senin hemen karalamaya girmen de hoş bir davranış değil bana göre eltinden bir farkın kalmıyor böyle yaparak
(969 puan) tarafından
Ama kalabalk ortamda boyle yapiuor kendini ustun gosteriyor gbi geliyor ben onun kilosuna hic laf etmem Allah icin. Ama o iste benm boyum var ben kilomu kaldiriyorum falan der ben minyonum yani boyle kendi satasiyor kendi kilo takintisi var ortamdada oyle deyince bende ters anladm tabi bazi birikmisliklerde var
0 oy
tarafından
O açık açık atmış. Sen de sinsi sinsi susmuşsun madem sinir oldun ağzının payını verseydin ..
(969 puan) tarafından
Esimin arkadasinin annesiyle ilk defa tanistim kimseye yansitmak  istemedim ama ben sustukca bana diyor ki konus .. zaten kadin anladi hep kadina bile ters cevap verdi kadin benim suratima bakti ne tepki veriyorum diye

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 769 göst.
6 Aralık 2019 Diğer kategorisinde Anneyim ben (24 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,262 soru

24,382,952 cevap

348,865 kullanıcı

...