0 oy
157 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar saçım yandı koptu bende kısacık kestim ama hala baya yıpranık ne yapmam lazım başına gelen var mı beni neler bekliyor:((

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Saç maskeleri yap güçlensin hindistan cevizi yağı veya Aleovera yağı kullan masaj yap saç köklerine 
tarafından
Sağol canım keratin bakım serumu şampuanı sipariş edicem inşalalh bakalım
-Reklam-
0 oy
(241 puan) tarafından
Canım ben bir günde 3 defa saçıma boya sürmek zorunda kalmıştım. Yanmıştı ama kopmamıştı. Valla yalan söyliyemiyicem 3 yıl önceydi anca tam kendine geldi saçlarım. Ama bir kere kestirdim 3 yılda daha fazla kestirsem daha kısa sürede toparlardı
tarafından
Bende kestim canım inşallah keratin bakım serumu şampuanı sipariş edicem inşalalh bakalım
0 oy
tarafından
Keratin bakimi yaptir ya da kendin al yap gratiste var
tarafından
Kendim alicam canım insallah
0 oy
(4,060 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

Yengemin yanmıştı en kısa şekilde kestirdi 3 sen oldu şuan gene belinde saçları çok şükür benm başıma gelmedi hc 

(4,060 puan) tarafından
Bop kesim deniyor önleri uzun arkası kısa canım öyle kestirdi benimde şuan öyle kesik snaa örnek atayım yoruma
tarafından
At canım bakayım insallah
(4,060 puan) tarafından
Attım canım profil fotoğrafım ile karşılaştır nekadr gittin belimden asada idi
tarafından
Yaa ne kadar çok yanmis benim zaten kısaydı ama şuan benim saçımda aynen bu kisalikta kuaföre gidemedim malesef annem kesti inşallah uzar keratin bakım şampuanı sipariş ettim bakalım inşallahda işe yarar
(4,060 puan) tarafından
Yengemin bildiğin topak olmuştu arkası açamadık yandığı için bundan daha kısa bile olabilir Di yani

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 141 göst.
6 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde anne.bebek (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 115 göst.
11 Eylül 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Hasret03 (346 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 597 göst.
2 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde SakuraCicegi (1,097 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 193 göst.
26 Mart 2021 Moda kategorisinde misafir tarafından soruldu

406,923 soru

12,211,538 cevap

36,789 kullanıcı

...