0 oy
282 göst.
Aile kategorisinde (409 puan) tarafından
Oğlum kardeşine eziyet ediyor geliyor elini sıkıyor vuruyor tekme atıyor itiyor ağlatıyor. Normalde çok seviyordu sürekli öpüyordu herşey 2 hafta içinde oldu bi 10 gün annengir bizdeydi sonra eşim askere gitti. Şu an eşim yok evde çovuklar ve ben varım acaba kalabalıkta herkez kızımı sevince küçük diye kıskandımı yada babasının yokluğunu hissediyor ondan mı? Yapma yazık ağlıyor falan diye sürekli konuşuyorum olmuyor kızıyorum olmuyor ne yapacam şaşırdım niye böyle oldu anlamadım çok seviyordu sürekli öpüyordu şimdi resmen kardeşini kuma gibi görüyor sanki 

5 Cevaplar

0 oy
(2,029 puan) tarafından
4 yaşındaki oğlum 8 aylık kızımı dövüyor canini acitmaya calisyor kiskaniyor elinden gelse boğacak çok dikkat ediyorum
(409 puan) tarafından
Canım sürekli öpen seven bebek gitti bir canavar geldi şaşırdım valla eşimde yok birde niye böyle oldu anlamadım ne yapsam işe yaramoyor ben konuşuyorum dinlemiyor kızoyprum gülüyor karşımda
(2,029 puan) tarafından
onun yanında bebeği sevdiyseniz ondan olmustir
-Reklam-
0 oy
tarafından
Birden bire yalnız kalınca duygusunu dışarı nasıl vuracağını bilmiyordur canım alışır inşallah 
(409 puan) tarafından
İnş düzelir canım valla çok yoruldum şu 1 haftadır
tarafından
Valla çok çok zor canım ya benimde üç tane 5 yaş iki yaş ve 14 günlük çok yorucu gerçekten seni çok iyi anlıyorum
0 oy
tarafından
Benim arkadasin kardesi 3yasinda falandi annesi yeni dogum yapti misafirler falan gelmis onlari ugurlarken bebe keseri nerden bulduysa onlar ortada yokken bunu niye getirdiniz beni sevmiycekmisiniz diye tam vurcakken yakalamislar bebeyi baya bi sure asla tek birakmadilar 
(409 puan) tarafından
Ay aman allah korusun normalde tek bırakıyordum ama şu 1 haftadır kardeşine böyle eziyet edince ayrılamıyorum valla yoruldum
tarafından
Kucukten cok buyukle ilgilen bu arada surekli kardesinin onun sevgisine ihtiyaci oldugunu anlat
(409 puan) tarafından
Yapıyorum canım anlatıyorum kardeşin seni çok seviyor diyorum oyuncakşarla falan anlatıyorum benim onu ne kadar sevdiğimi anlatıyorum yok olmuyor bazen dayanamıyorum kızıyorum sonra pişman oluyorum
0 oy
(434 puan) tarafından
Bızım evde durum aynı valla bazen cıglık atym öldü dıye valla o derece kavga edıyolr agzını kapatmalar mı desem yururkn ayagını cekmeler mı desem ne desem bazen oturup aglıyorum valla 
(409 puan) tarafından
Şu 1 haftadır bende böyleyim ikiside küçük kızsam olmuyor konuşsam olmuyor kafayı yedim valla nasıl yapacam şaşırdım ya ne güzel seviniyordum kardelinş seviyor öpüyor falan diye ama bir anda değişti babası yok diyemi yapıyorki bir anda değişti çünkü
0 oy
(601 puan) tarafından
kiskaniyordur oda bebek sayilir daha dur bakayim ben ne yapacam kizim dogdugunda oglum 1 bucuk yasinda olacak 
(409 puan) tarafından
Kaç gündür kalabalıktı kızımda küçük diye sürekli kucakta gezdi o an anlamadım onunlada oynayıp seviyırduk kıskanmasın diye evde yalnız kaldık bir anda belli etti tavrını 1 haftafır yoruldım valla eşimde yok çöp dökülecek daha onu bile atamadım iyice şaşırdım nasıl tekrar aralarını yapacam anlamadım
(601 puan) tarafından
biraz zor canm

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 232 göst.
16 Ekim 2022 Aile kategorisinde Kirazebru (598 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 147 göst.
18 Eylül 2022 Aile kategorisinde Pasaninannesi44 (498 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 278 göst.
18 Eylül 2022 Aile kategorisinde Pasaninannesi44 (498 puan) tarafından soruldu