+1 oy
193 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ya hanimlar. Spiral taktirdigimdan beri ne zaman adet olsam felaket bir koku oluyor. 

Tamam ever koku yaparmış. Onun haricinde bir sikayetim yok 

Ama bunedir ya esimin yanina yaklasmaya cekiniyorum. Resmen kendimi kotu hissediyorum. Boyle bir koku neden olur orkidde degistirdim. Zaten afedersiniz orkid dayanmiyor cocugumun bezini koyuyorum. Okadar yogun oluyor saat basi degistirmem gerekiyor. Sizlerdede bu koku oluyormu ? Bu arada sadece adet günlerimde oluyor normal günde olsa zaten siperli çıkartırım

6 Cevaplar

0 oy
(1,174 puan) tarafından
Allah allah bende taktotcm inşallah takarlar baska  sıkıntısı varmo hissediyomsnz sprali nası bişi
tarafından
Hissetmiyorum. Yok kanamam ve gunleri cogaldi tabi adet gunlerinde agrim artti ama normal gunlerde hicnir skntim yok bana yaradi. Bazılarına yaramiyor canim ve normall gundede agrili oldugu zaman yaramamis oluyor
(1,174 puan) tarafından
Hm insaşlah benm vücudm kabul eder ya
-Reklam-
0 oy
(147 puan) tarafından
Bende hiç bi değişim olmamıştı demekki kişiden kişiye değişiyor. Yada çıkartıp başka taktirirdim ben  olsam 
tarafından
Of kontrole gidince soylicem suan yemin ediyorum utandim
0 oy
(135,920 puan) tarafından
cikarttir onu yaa     
tarafından
Hayiir
0 oy
(835 puan) tarafından
Ay bende taktırcam onu yaa öyle bişey oluyosa taktirmayim barii
tarafından
Oluyor ama bazilarinda olmuyormus
0 oy
tarafından
Bbende adet olmadım seninkide gecikiyor mu 
tarafından
Yok canim zamaninsa oluyorum hep

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 66 göst.
6 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Buğlemsinem (40 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 696 göst.
1 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 89 göst.
26 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yagmurkokusuuu.1 (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 195 göst.
14 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zeyna1453 (637 puan) tarafından soruldu

412,575 soru

12,421,470 cevap

45,245 kullanıcı

Kategoriler

...