Kızçem 17 ayını dolduracak 2 gün sonra ve çok acayip huy değiştirdi. Masaların yüksek yerlerin tepesinden inmiyor kaç kere kafasını vurdu ağzını kanattı ama aynı şeyi yine yapıyor. Evde onun tırmanacağı şeyleri yok etmeye çalışıyorum salonda sandalye bırakmadım bu sefer oyuncak kutusunu çevirip çıkıyor çıldırcam ya valla az kaldı. Mutfağa gidiyor kırlent kutu tencere ters çevirip ocağa yetişiyor onlarla oynamaya çalışıyor. Pencereleri açıyor kilit alcaz onada. Kapılara yetişmek için bişey bulamasa kırlent koyuyor üstüne çıkıp açmaya çalışıyor artık sinirden ağlıyorum kaç kere. Kızıldığında anlamıyor güzellikle desek anlamıyor o da bize bağırıyor kızıyor yerlere atıyor. Uykuları zaten allaha emanet çok zor uykuya dalıyor. Sizinkiler nasıl bu dönemlerde normal mi geçecek mi ne zaman geçer
Kızım 17.5 aylık birebir aynısı hem de birebir...
kizim iki üç aydır bahsettiğin gibi. suan 20 aylik. artık kendime bağlamayı düşünüyorum
kiz benimkide öyle oyuncaklari bosaltip kutunun üstine cikiyo ünitenin tepesinde koltugun tepesinde bulasiklari makinaya yerlestirirken bi arkami dönüyorum ki cekmecenin icini boşaltip cekmeceye girmis
1,493,569 soru
24,402,457 cevap
350,260 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın