0 oy
1,085 göst.
Diğer kategorisinde (1,159 puan) tarafından
Mavimsi gri diye geçiyor ama duvarda mavi durmaz değilmi

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Antresit serisi gridir canim 
-Reklam-
0 oy
(3,270 puan) tarafından

Çok istedim beğendim niyetlendim ama araştırmalarım sonrasında vazgeçtim çok şikayet var cnm evim mavi oldu lila oldu diyen çok bir tanidigimizda sakin yapmasın benim arkadaş yaptı pişman kendi gözümle gördüm ev resmen lila demis anneme griden vazgeçip lületasi yaptım :ermm:

(13,308 puan) tarafından
Şikayet edilecek birşey yok aslında biliyor musun renk dozajlanırken içine siyah mavi veya yeşil giriyormuş eşim işin içinde benim de bilerek alıyor alanlar zaten riskli bir boya hele açık gri tonları.
(3,270 puan) tarafından
Evt riskli işte ben o riski alamadım vazgeçtim koyu gri de yapmak istemedim boğmasin evi dedim
(13,308 puan) tarafından
İyi olmuş ev bakıyoruz bu ara düz gri çok gördük gri aşığıyım normalde itici duruyor ve insanın ruhunu sıkıyor.
tarafından
Eşimde bu renk almış ve gecen hafta tasjndik yeni evimize ben bayıldım rengine.. esyada girince cok guzel oldu bu renk alttaki renkte cok onemli tabi. Esmin amcasi müteahhit ti bi renk boyamış esim begenmedi acik bi renkti ikikat boya surdurduk cok guzel oldu
(13,308 puan) tarafından
Tek kat renk hiçbir zaman tutmaz güle güle oturun
0 oy
(13,308 puan) tarafından
Canım eşim fillici benim gündüz sorun yok da ampulü açınca özellikle akşamları ve karanlık odada mavi olur dedi. Hem satışını hem muhasebesini hem pazarlamasını yaptı güvenebilirsin 
(13,308 puan) tarafından
Çok gri istiyorsa koyu olarak avlu veya athena açık istiyorsan da kristal quartz beyaza yakın griymiş yanımda sordum şimdi.
(1,159 puan) tarafından
Yardımcı olursanız çok sevinirim canım. Açık tonlarda gri istyorum ama karteleda andezid olarak geöiyor hepsi andezit 20 andezit 25 andezit 45 gibi. Mavimsi falan durmadını istemiyorum açıkcası ama açık tonalrda istiyorum. Hangisini önerirsiniz acaba andezit kaç oluyor
(13,308 puan) tarafından
20-25-45 tonları canım açık orta koyu eşim avlu athena ve kristal quartz önerdi
0 oy
tarafından
Eşim boyacı boya satıyor internetten hangi renk istiyorsun ben sana renk rengini söyleyim mesela açık gri istiyorsan gelin teli biraz daha koyu istiyorsan meteor 
0 oy
(441 puan) tarafından
Evin aydınlıksa  marjinal gri oneririm
0 oy
tarafından
Valla benim evin boyasi 
(1,159 puan) tarafından
Ee mavi mi duruyor
tarafından
Hayır hic mavi durmuyor

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 68 göst.
2 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Gulsahh. (554 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 81 göst.
+1 oy
4 cevap 586 göst.
+1 oy
14 cevap 362 göst.
19 Ocak 2025 Diğer kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,230 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,038 soru

23,674,157 cevap

309,777 kullanıcı

...