0 oy
167 göst.
Diğer kategorisinde (3,572 puan) tarafından
Kızlar oğlum son bir haftadır çok hasta her gün acillik oluyoruz ateşi yüksek evde serum takiyorum bacağından antibiyotik iğne yapıyorum aşırı huy değiştirdi beni görünce bir şey yapicam sanıyor kaçıyor hiç enerjisi yok gibi halsiz çok guleryuzlu bir bebekti şimdi hiç gülmüyor bir haftadır günden bir çay bardağı kadar süt içiyor sadece hiç bir şey yemiyor aşırı zayıfladı yüzü çöktü resmen adı Miraç efe dua edin nolur bir an önce iyileşsin yavrum ....

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ay kuzum benim rabbim şifasını versin geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun çorba felan dene belki içer 
(3,572 puan) tarafından
Denemediğim şey kalmadı canım tabak kaşık görünce boğazını yirta yirta ağlıyor kendini yerden yere atiyor
tarafından
Vay kuzum onlar hastalamasın ya inşallah bi an önce kendine gelir canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Rabbim şafi ismiyle şifa versin canım inşallah iştahı açılır ne hastalığı varsa da geçer bi an önce amin
(3,572 puan) tarafından
Amin kuzum saol
0 oy
(14,168 puan) tarafından
Oy yavrum benim kıyamam ya :( Rabbim şifa versin bebeklere bir şey olmasın
0 oy
tarafından
Annesi keske sen yapmasan serumu igneyi bilirsin cocuklar hemsire doktordan bu yuzden korkar aklina yer eder hep :( rabbim sifa versin okudum canim bu arada
0 oy
(11,033 puan) tarafından
Rabbim şifa versin en acil en hayırlsından :( 
0 oy
tarafından
Ayy kıyamam Allah şifa versin canm tez zamanda  korona olmuş olabilir belki canm
0 oy
(12,777 puan) tarafından
Hemen erir akarlar kiyamam :( rabbim boool bol sifa versin biran once  toparlansin insallah 
0 oy
(5,332 puan) tarafından
Kuzum teşhis konulmadımı neden böyle rabbim şafi ismi ile şifalandırsın  acısı ile mitihanda bulunmasın yolunda güller bulunsun efendimizin duası üzerinde bulunsun inşallah 
0 oy
(3,533 puan) tarafından
Allahım şifa versin canım ins  bi an önce sagligina kavuşur 
0 oy
(399 puan) tarafından
Rabbim şifasını tarafından versin İnşallah
0 oy
(14,440 puan) tarafından
 Rabbım şifalar versin insaallah

İlgili bir soru bulunamadı

406,259 soru

12,180,332 cevap