0 oy
80 göst.
Diğer kategorisinde (723 puan) tarafından
Emzirme döneminde çok aciktiniz mi çok kilo aldinizmi kızlar :)

4 Cevaplar

0 oy
(14,168 puan) tarafından
Ben kilo verdim çok yememe rağmen
(723 puan) tarafından
Bazilarida böyle oluyo işte ne güzel ya inşallah bende sen gibi olurum. Maşallah :)
(14,168 puan) tarafından
İnşallah canım çok abrtma süt olacak diye su bile süt yapıyor araştırarak ye mesela
-Reklam-
0 oy
(3,096 puan) tarafından
5 aylık bebeğim doğumdan sonra verdim biraz sonra yine 4 kilo almışım. 2 haftadır dikkat ediyorum yediklerime. Sanki 2 haftadır sütüm de arttı gibi yesillik ayran tüketiyorm ve bol bol su. Boşuna yemişim onca şeyi süt olsun diye. 
(723 puan) tarafından
Su bile süt yapmaya yetiyi diyolar doğru bilinen yanlışlar var galiba dimi .illa tatlı yemek gerekmiyoms mesela süt için saglikli beslensek yeterli hem ona gore de bitki çayları var dimi
(3,096 puan) tarafından
Aynen canim. Aslinda Tatlı su içirttiği için süt yapıyor. Tatlı yemeden su içsen de süt olur. Yeşillik yine güzel süt yapıyor. Çay olarak rezene anason karıştırıp içiyorum. Aslında bol bol sıvı Tüketmek amaç. Sütün kalitesin artması içinde meyve kurusu tüket incir kayısı falan. Badem fındık aşırıya kaçmadan yemek lazım.
0 oy
(3,528 puan) tarafından

Of çok acıkıyorum 2 de yemek yedim şimdi gene acıktım :(

(723 puan) tarafından
Kilo aliyo musn peki canim
(3,528 puan) tarafından
Valla doğum kilomu veremedim ki kuzum 82yle doğum yaptım 76 kiloyum ne alıyorum ne veriyorum
0 oy
tarafından
Evet acıkıyorum doğuma 73 kiloyla girdim 1 ay sonra 62ydim bebeğim 5 buçuk aylık 62yim hâlâ 
(723 puan) tarafından
Ne güzel ya demekki yediklerimz bebeğe gidiyo ondan alinmiyo
tarafından
Aslında 5 6 kilo fazlam var ama tam ek gıdaya geçene kadar diyet düşünmüyorum gece yatmadan önce acıkıyorum yiyorum genelde

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 57 göst.
20 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zezeee (97 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 151 göst.
10 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde meva1 (1,440 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 129 göst.
25 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Docentpapagan (495 puan) tarafından soruldu

404,138 soru

12,107,219 cevap

36,426 kullanıcı

...