0 oy
684 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Bu hali niye böyle iğrenç bir renk verdi nasıl yıkıyorlar bu kaçıncı halimin böyle sarı su verişi.... İlk değil. Nedir bu böyle bilen var mı? 

image

16 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Bilen Yok mu kızlar?
-Reklam-
0 oy
tarafından
Şaki sanırım halı ne kadar yıkarsan yıka yine aynı oluyor
tarafından
Şaki nedir?
tarafından
Püskülleri erişte gibi
tarafından
Diğer halılarimda böyle halı yıkamacidan geldikten sonra sari su veriyor
0 oy
tarafından
Bizimde öyle oldu aradık şikayet ettik gelip alıp tekrar yıkadılar istersen bir konuş nedeni halıları yıkayınca herhalde üst üste koyup yıkıyorlar belki onun yüzünden oluyor 
tarafından
Ama hep böyle sarı su. Kullandıkları deterjandan falan mı oluyor veya iyi durulamiyorlar mi
tarafından
Ola bilir canım
tarafından
Bı temizlik şirketinin müşterisinin böyle bir şeyle karşılaşması içler acısı
tarafından
Temizlik şirketinin müşterisi ne kız :D temizlik şirketi sahibi çalışanı falan diycen sandım
0 oy
tarafından
Nasil çektin kız değişik görünüyor vallah çözemedim fotografmi ters çıktı ne
tarafından
Küvetin içine halıyı bastım suyun içinde. Ters değil fotoğraf kuzumm. Yukarıdan çektim
tarafından
He anladım gülüm
0 oy
(590 puan) tarafından
Canım esim zamaninda halı yıkamacıda calıstığı icin mümkün olduğunca elinde yika der hep ordaki yıkanısı gorsen gondermezsin hepsini ust uste koyuyorlar onun kiri ona geciyor der buyuk ihtimalle o yuzden ara gelip geri alsinlar
tarafından
Çok teşekkürler bilgilendirdiğin için canım
0 oy
(2,074 puan) tarafından
Halının rengi de çıkıyor olabilir
tarafından
Yok kız elde yıkayınca niye çıkmıyor da şirketten geldiği zaman sarı su çıkıyor. Orda ne oluyorsa napiyorlarsa halıya böyle oluyor
(2,074 puan) tarafından
Deterjanlarindan mi acaba bilemedim
tarafından
Bilemedim ya
0 oy
(12,700 puan) tarafından
Canım yıkamaya verilen halılar elde yıkanınca böyle oluyor malesef kullandıkları farklı deterjanlardan kaynaklıymış bende elde yıkadım sanki üzerine çay dökülmüş gibi lekeler kaldı tekrar yıkamaya gönderdim 
tarafından
Teşekkürler canım bilgilendirdiğin için
0 oy
(754 puan) tarafından
Farklı bır yıkamacı denedin mi? Birde yıkanmış gelmiş halıyı suya basma ihtiyacı ilk nasıl doğdu onu merak ettim canım
tarafından
Bazen halıları elimde yıkardım o zamanlar kirleri yumuşasın diye suya yatırirdik, fark ettim ki yıkamacıya daha önce verdiğim halılar sarı su veriyor
(754 puan) tarafından
Haa anladım canım başka bı yıkamacı dene bide istersen
tarafından
Sağolasın canım Ilgın alakan için
(754 puan) tarafından
Ne demek canım :-)
0 oy
tarafından
Bu halılar da boyle kalabiliyor lakin kendin yikarsan eltim o yüzden hep hali yikamaya veriyor tertemiz geliyor demekki sizinki yikayamamis
tarafından
Bütün halılarım bu şekilde sarı sulu geliyor onu fark ettim yani kesinlikle şirkette bir şey var halı kaynaklı değil. Hayır olsun
0 oy
(3,464 puan) tarafından
Bende halı yıkamaya verdiğim su yeşiline benzer halıyı geri geldiğinde gri buldum :(  bide pahalı bir halıydı çok üzüldüm 
tarafından
Tüh ya. ya paraya kiyacaksın iyi bir firmaya vereceksin ya da evde yıkayacaksın
(13,501 puan) tarafından
Bende ipek halımı yıkamaya vermiştim kahve tonları olan yerler kızıl olarak geri geldi saçakları yırtılmıştı aradım hemen telafi edip getiricez dediler gidiş o gidiş bidaha gelen olmadı gitti güzeller güzeli halım 3 sene önce metrekaresi 5,50 TL den yıkamaya vermiştim pahalı olsun bı şey olmasın diye ama halı komple gitti :)
0 oy
tarafından
Halıyı yollamadsn suya yatırınca su çıkıyor mu olmadı halı yıksmacını değiştir 
tarafından
Yok kız ne zaman halıcıya versem böyle oluyor
0 oy
(44,928 puan) tarafından
Bu halılar böle canım fazla temiz gelmesini bekleme bu tarz halılarını kendim yika
tarafından
Bütün halılarım bu şekilde sarı sulu geliyor onu fark ettim yani kesinlikle şirkette bir şey var halı kaynaklı değil. Hayır olsun
(44,928 puan) tarafından
İyi durlamiyolar o zaman başka yere ve bide dene
0 oy
(1,326 puan) tarafından
Canım ara bu fotoğrafı da göster geri yıkasınlar temiz yıkamamışlad 
tarafından
Aynen hatalarını vurmak lazım yüzlerine. Teşekkürler Ilgın alakan için canım
0 oy
tarafından

Kız yıkama verince neden Birdaha yıkama gereği hissettin temizmi olmamış 

tarafından
Daha önce yıkamaya vermiştim pislenmişti kendi elimle yıkayayım dedim suya batırdigimizda fark ettim diğer halilarda da bunu yaşamıştık hepsi de yıkamaya verilmişti ama elimizde yıkadıklarından böyle Su akmıyor
tarafından
Kız bi dünya para veriliyo bide yaa yazık vallahi
tarafından
Öyle öyle. Hayır olsun rahimecim ¯\_(ツ)_/¯
tarafından
Ahaha yoooo yokdur yani olmaz olmamalı ahahaa
0 oy
tarafından
Shaggy halılarda oluyo boyle
tarafından
Bütün halılarımdan akıyor sarı su. Şirkete verdiğim halılarım
0 oy
(1,403 puan) tarafından
Yıkamadan sonra sen niye tekrardan yikiyorsun ki
tarafından
Pislenmişti. Daha önce de yıkamaya verdiğimizi bildiğim için....
(1,403 puan) tarafından
Anladım canım bilemedim şimdi ilk geldiğinde temiz görünmüyor muydu ki. Temiz görünen şeyden sonrasında nasıl böyle sarı su çıkar bilemedim. Yada deterjanları dan kaynaklı olabilir mi
tarafından
Olabilir canım bilmiyorum ki ya

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 1,533 göst.
31 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Yeni Dertli Gelin (884 puan) tarafından soruldu

405,639 soru

12,154,329 cevap

36,585 kullanıcı

...