Kızlar diyelim kayinvalideniz veya anneniz bi süre sizle yasicak eşinizle duşa birlikte girermisiniz ? Benim bi arkadaş iki çocuğu var biri bebek kız bide 5 yaşında oğlu var ahah ananesine anane ben annnemle yikanicam dedi oda olmaz sen artik büyüdün dedi ama neden annemle babam birlikte duşa giriyor dedi Allah affetsin güldüm neneside onlarla kalıyor kadın rahat ama aile olarak kızida öyle büyümüş sorun etmiyor ben eşimle duşa girsem annem ne ahlaksızlıgimizi bırakır ne terbiyesizliğimizi siz ne düşünüyorsunuz ?
Tuhaf eşinle herşeyi yapıyorsun ayıp değil ama birlikte duşa giriyosun ayıp çok saçma bence belki şu israfı yapmak istemiyorlar bir kerede ikiside işini hallediyir
Eve yatılı misafir gelince eşim benden önce gider uyur. Ben de mutfağı toplama bahanesi ile takip misafirlerin hepsi yatınca giderim odaya. Evliyiz sonuçta ama hem biz rahat edemeyiz hemde ne bileyim anneden öyle mi gördük acaba.
Beraber girmeyi bırak tek bile giresim gelmiyor bisey yaptik sancaklar diye
Duşa kabin 1 metreye 1 metre haha nasıl girek
Ben de girmem evde biri varken hatta çocuklarının yanında bile hareketlerimize dikkat ederiz şimdiki çocuklar çok uyanık 6 yaşında bi oğlum var resmen bizi takip ediyor herşeyin bi yeri bi zamanı bi edebi var...
Walla ben girmek istesem kocam banyo kapısında tekmeyi basar popoma
Bence ayıp ne yaparsan yap ama ayni anda dusa girip ayni anda cikmak bana ters geliyo
Ben birinin evindeyken boyle yapsalar bende kınarım
Ama evde teksem kimene
Bn normal zamanda da girmem zaten beraber dusa kaldiki annem yada kaynanam varken ne ayıp
1,491,166 soru
24,368,357 cevap
347,773 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın