0 oy
223 göst.
Aile kategorisinde (163 puan) tarafından
Merhabalar eşimle birbirimizi seviyoruz ve Severek evlendik ama eşim son bir iki aydır ben ondan bir şey istemek için ya da bir şey sormak ya da normal aradığım zaman telefonda beni dinlemeye tahammül edemiyor Hadi ne söyleyeceksen söyle işim var Uzatma gibi kelimeler kullanıyor akşam eve geldiğinde ben bir şey anlatırken sohbet ederken bile Uzatma işte kısa yoldan anlat atmana gerek yok Sadete gel Ne oldu gibisinden dinlemeye tahammül edemiyor ama o bir şey anlatırken Ben ona noktasına virgülüne kadar dinliyorum sohbet ediyorum önceden böyle değil di üzülüyorum aklıma kötü şeyler geliyor istemsizce acaba benden sıkıldı mı diyorum sizce neden böyle yapıyor olabilir anlam veremedim ?:(

5 Cevaplar

0 oy
(184 puan) tarafından
bence is stresi olabilir canım. bendede oluyordu çalistigim zamanlar.Aklina kotu seyler getirme. yada kendisine sor icin rahat etmicekse neden boyle davrandigini
(163 puan) tarafından
Soruyorum saçma sapan düşünme falan diyor Ona bile cevap vermeye tahammül edemiyor Hemen kestirip atıyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Büyük ihtimalle stersten kuzum bazen benim de strese girdiğimde kimseyi dinleyesim gelmiyor biri konuşurken aşırı sinirleniyorum 
(163 puan) tarafından
Anlıyorum İş stresi olabilir fakat sürekli böyle olmaya başladı önceden hiç böyle değildi dinlerdi fikir verir dü ama şimdi ne fikir veriyor ne de dinliyor kendini Ne yapacaksan yap falan diyor
tarafından
Bunu eşinle konuşarak haledebilirsin ancak kuzum
0 oy
tarafından
Bilemedim ki canım bi süre uzak dur bakalım çok üstüne gitme serbest bırak konuşma anlatma bişeyler 
(163 puan) tarafından
Ben konuşmazsam O hiç konuşmuyor neden konuşmuyorsun Ne oldu diyorum Bir şey olmadı falan diyor telefonla ilgileniyor
tarafından
Ne kadar süre konuşmadıb meslea
(163 puan) tarafından
Suresi yok işte isterse konuşuyor yoksa konuşmuyor
0 oy
(10,183 puan) tarafından
Anlatırken çok mu detay a giriyorsun yada aynı cümleyi bı kaç kez mi tekrarlıyosun  bazen bende eşime öyle diyorum çünkü kısa kes şaseye gel diye çünkü çok uzun anlatıyor oğlum gün içinde çok yoruyor oda öyle masal gibi anlatjca Uykum geliyo... Belki eşinde yoruluyosa stresteyse ondan diyodur belki hemen kötü düşünme
(163 puan) tarafından
Aslında çok detaya girmiyorum ben sadece bir şey anlatırken olduğu gibi anlatmayı seviyorum noktasına kadar ama o hiç tahammül edemiyor kısa kes falan diyor Bazen de telefonla ilgileniyor dinlemiyor bile
0 oy
(3,159 puan) tarafından
Bu ara pek üstüne gitme bakalım sende canm nasıl olcak farkedip illa ki o yaklaşır sana bu sefer kısa anlat anlatacağın şeyleri çok uzatmadan aklına kötü şeyler getirme hemen...
(163 puan) tarafından
Üstüne gitmiyorum aslında Hatta çok anlayışlı yaklaşıyorum Fakat o Ben sustukça o da susuyor kendi kendine konuşup sohbet etmiyor benle ben sorarsam edersem

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 283 göst.
0 oy
15 cevap 1,647 göst.
0 oy
5 cevap 247 göst.
2 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Cennet Tarhan (117 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 529 göst.
12 Mart 2024 Diğer kategorisinde Ececomez61 (374 puan) tarafından soruldu

406,923 soru