Yaa kızlar şu sıralar çok görüyorum burada erkekte var yazılarını, yaaa burda erkeklerin işii ne çoook sinirlendim bu bir hamile uygulaması eğer erkek varsa inşallah yazdığımı görürr.. benim için böyle erkekler meraklı değilll sapıııkkk piskopattt gerizekyalı burda bizim (kadın) özelii var kiz kiza birşeyler sorup paylaşıyoruz konu ne olursa olsunn!!!!! Artık birşey sorucaz diye 1000 kere düşünmemiz mi lazim acaba erkek varsa görür mü diye?? Bu neee yaa çoook sinirlendim allah böylelerini bildiği gibi yapsınn ne diyeyiiimm.!
Vallaha taktı iz erkek de erkek anlamadım ben sizi erkekler bu uygulamayı indirmez mi yasak mı.?Ben eşime indirmiştim bebeğimizin gelişimi takip etsin diye sildi eşim kızdım hatta merak etmiyor musun diye üzüldüm de .Anlamadım bir erkektir gittiniz burası doğumhane değil ki .Bundan cekineceginize özel cinsel şeyleri paylaşmayın kardeşim.Burda eşi ile olan fantazisini anlatmıştı bir arkadaş ben eleştirmiştim ama çoğu kişi de altına kendi fantazisini yazmıştı ben şöyle yapıyorum bilmem ne diye bu mu doğru olan bir kadın olarak ben eşinizle olan cinsle hayatınızı bilmek istemiyorum .Onun haricinde erkeklerin uygulamayı kullanmasını da yanlış bulmuyorum .Keşke benim esimde silmesseydi de merak ettiği şeylere baksaydi bebeğin gelişimini takip etseydi ama sildi .
Zaten baştan beri bunun bilincinde olmaliyiz diye bin defa söylendi sonucta bi uygulama burasi olsa nerden bilcz kaç kisi var sorularimiza dikkt edelim dedik buraya gircek kadar pis zihniyetli bi sapik senin yazdigindan etkilenmez kuzum boşuna uğraşma
Olgun biri yapmaz zaten ya ergen biri yada sapik ruhlu olmali. O kadar gereksiz insan var ki buraya kadar sıçradi
1,488,511 soru
24,331,521 cevap
345,681 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın