+1 oy
113 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (417 puan) tarafından

Kızlar hijyen kurallarına uyarak tekrar istemiş ama zaten öyle yaptım bnde. Güzelce sil temizle torbayi tak dediler. Bende sildim temizledim torbayi takar takmaz yaptı zaten sonrada laboratuara goturdm hemen  bu sonuç ne.yani anlayan  var mı. Bir tane daha idrar alınmıştı o temiz çıktı . 45 günlük bebeğim 

image

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Tekrar istencek bakteri coklugu var hijyen kurallarina uygun dedigide şu genital bolgeni gazli bezle siliceksin alkollu olacak idararini once az bisi tuvalete yapicaksin sonra kaba yapicaksin biraz sonrasini geri tuvalete kultur oyle alinir 
(417 puan) tarafından
Canim bebek yalnız bu benm degil ki ;)).. doktor sadece ıslak mendille sil dedi
tarafından
Ondada alkol varya kiz ama normalde yetiskinlerde kultur oyle alinir enfeksiyon cikmis zaten ben tahlile baktim valla okumadim postunu :)) gecmis olsun bu arada
(417 puan) tarafından
Yeni zaten temizleyip aldığım için enfeksiyon mu vardır
tarafından
Aynen bakteri gozukmus  tam anlamiyla net cikmadigi icin tekrardan istem yapmislar
(417 puan) tarafından
Of ya bir kurtulamadm şu hastaneden:///
tarafından
Hayirlisi Allah beterinden korusun
-Reklam-
0 oy
(50 puan) tarafından
Enfeksiyon çıkmış canım ama kontamine olmuş olabilir  verilen idrar diyo yani uygun koşullarda verilmemiş genital bölgeyi temizleyip ilk idrar dışarı orta idrar kaba yapılmalı test yenilenecek yani 
(417 puan) tarafından
Iyi de canım bebekten alıyoruz direk torbayi yapıştırıp yapmasini bekliyorsun ilk gelen idrari nasil tutaym. Doktor sil guzelce sonra torbayi koy dedi oyle yaptm hemen yapti zaten saniye de
(50 puan) tarafından
Hemen yapıp beklemedi ise kontamine olmaz ki ama normal enfeksiyon dışında bakteriler üremiş o yüzden başka yerden bulaştıysa idrara diye kesinleştirmek istedi doktor muhtemelen
(417 puan) tarafından
Aynen canım anladm smdi yeniden yaptirym gideymde
(50 puan) tarafından
Allah şifa versin inşallah canım geçmiş olsun

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 105 göst.
28 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tug.b7az21 (235 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 127 göst.
8 Mayıs 2024 Aile kategorisinde Feeling (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 121 göst.
12 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Panikanne (414 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 170 göst.
17 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Yenianne_tugce (1,496 puan) tarafından soruldu

405,939 soru

12,167,753 cevap

36,631 kullanıcı

...