0 oy
169 göst.
Diğer kategorisinde (1 puan) tarafından
Merhaba bayanlar tam 17 haftalıkken bebeğimin cinsiyetini öğrenmiştim doktorum erkek dedi kesin mi dedim evet pipisini görüyorum bebeğimiz kesin erkek dedi yani gayet net gösterdi bebeğim 19+2 dataylı ultrasyon randevusu için gittiğim de muayene ederlerken yan duruyor göstermiyor dedi ben öğrendim erkek cinsiyetimiz diyince aa sen öyle demesen kiz diyecektim  kiz gibi geldi bana dedi kafamı karıştırdı eminmisiniz benim doktorum kesin erkek dedi dedim o öyle dediyse öyledir cok hareketli bakamıyorum filan dedi  ister istemez kafam karıştı ve birseylerde almıştım  haftaya detaylı usg randevum var ama merak buraya yazdım .

6 Cevaplar

0 oy
(1,196 puan) tarafından
Belli olmuoki kuzum ya değişio 9aya kadar 
(1 puan) tarafından
Öyle bakalim kiz erkek yine benim canım bebeğim inşallah ilk dedikleri gibidir yoksada artık aldıklarımı degistircez tek tek .
(1,196 puan) tarafından
Bende çol merak ediom iki oğlum var üçe hamileyim cinsiyet belli değil:)
-Reklam-
0 oy
(342 puan) tarafından
Bazi doktorlar kordonu da pipi saniyo 
0 oy
tarafından
Benim teyzemde aynı durumu yaşadı önce kız dediler sonra erkek dediler en son 8 aylıkken gitmişti irda netleşti kız olduğu 
(1 puan) tarafından
Çok kafam karıştı benimde
0 oy
tarafından
En kesini ayrıntılı ultrason canim ben ayrıntılı utrasoma kadar bekledim bir şey almadim
(1 puan) tarafından
Haftaya inşallah oda genelde hep bu haftalarda aldim değişirse gider tek tek degistirrim artık:)
0 oy
(3 puan) tarafından

Merhaba. Bebeğinizin cinsiyeti kesinleşti mi? Aynı durumdayım.;) ayrıntılık bekliyorum:angel:

0 oy
(972 puan) tarafından
Benimki de ayni Boyle oldu ilkin gösterdi kiz dediler ondan sonra 8 aya kadar ne zaman gitsem gostermiyor yani duruyor falan dediler sonra gittigimde yine kiz dedi şuan kizim 1 buçuk yaşında teyzesi 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 22 göst.
0 oy
4 cevap 159 göst.
23 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Rumeysa0196 (1,537 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 316 göst.
0 oy
4 cevap 103 göst.
28 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Yildizsumeyye (984 puan) tarafından soruldu

404,899 soru

12,129,346 cevap

36,496 kullanıcı

...