Sabah doktora gittim kanamam olduğu için yatış verdiler kabul etmedim progesteron yazdı nöbetçi doktor , yarışı kabul etmedim çünkü 12 aylık bebeğim ve 3 yaşında kızım var kızım neyse bensiz durur da oğlum asla bensiz durmaz . Kanama ilişki sonrası gerçekleşti peçete ile sildim birşey var mı yok mu diye bir baktım peçete de pembe leke vardı sabah baktım yine vardı ama sadece peçete geliyordu bebekte bir sıkıntı yok dedi doktor , eve geldiğim de ise tekrar tuvalete gidip baktım bu sefer kahverengi bir akıntı gibi birşey hadi adet sonrası gelir ya aynı öyle ağrım sızım hiç bir şeyim yok ama . Bebeğimi korumak için ona bişey olmasın diye ne okuyabilirim lütfen sizde okur musunuz . Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın inşallah .
Fatır Suresi 41. ayet, Hac Suresi 65. ayet, Kehf Suresi 11. ayet, 14. ayet ve 25. ayet doğru şekilde bir kağıda yazılır ve gebe kadın bu sureleri karnının üzerinde taşırsa biiznillah bebek düşmez.
Ben hep bunları okudum cnm gebeliğmde benm de kanamalarım vardı çok adet gibi gelirdi çok şükür bişey olmadı
Bol bol oku bunu canim
Canım bebe asprini ile ilgili instada başka bir doktorla konuşmustum bak oda böyle yazmıştı
Fotoyu bırakıyorum
Ama doktorunla görüş kesinlikle
1,509,881 soru
24,637,015 cevap
365,540 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın