0 oy
192 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar 20 haftadan sonra cinsiyet değişikliği yaşayan var mı bana kız dediler ama belirtilerim oğlumdakiyle aynı alışveriş yapsam mı yapmasam mı kararsızım?

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Öncelikle cinsiyet degismez bacım yanlış görülür :) Yaa belirtilere inanmayın bacım herkes erkek diyor erkek belirtisi yok şunu yiyon erkek yok karnın böyle erkek vs vs. Ama kızım oluyor :) ayrıntılı ultrason a gideceksen için rahat edecekse birde orada sor 
tarafından
Yok ayrıntılı için geç kaldım giremicem başkalarının söyledikleri değil kendim oğlumda yaşadığım belirtileri yaşıyorum ondan aklım kurcalandi
tarafından
Kizzz sacmalama belirtiye göre bilinseydi ohoo çok içini kurcalayacaksa sende sarı gri vs renkler al büyüdükçe alirsin
tarafından
Öyle yapıyım saçmalamiyim ben :Dd
-Reklam-
0 oy
tarafından
Cinsiyet belirtiyle belirlenmiyor ki doktor ultrasonda ne gördüyse onu söylemiştir.
tarafından
Bende belirlenir demedim zaten neyse sağolun
0 oy
(3,002 puan) tarafından
Benim bu gebeliğim kızımdan çok farklı erkek herhalde dedik ama doktor kız dedi .. doktor ne dediyse o
0 oy
tarafından

hangi belirtiye dayanarak fakli oldugunu dusunuyorsun ? sahsen ben tatli yiyip ayse doguruyorum:D

tarafından
Benim oğlan da tiksinme çok oldu bunda da var ama doktor kız dedi seninkide güzelmiş :D
0 oy
(1,850 puan) tarafından
20 24.haftalar arası detaylı ultrason var orda tam net gözüküyor hayta ben kendim bile gördüm. Kendi Dr um 30. Haftada yüzde yüz dedi cinsiyetini net görünce . 14 .haftada da yüzde 5lik yanılma payı demişti ama ilk ne dediyse halada o.
tarafından
Ben onu yaptiramicam valla geçti o zmaan

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 106 göst.
25 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Gold (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 333 göst.
25 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Gold (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 269 göst.
0 oy