0 oy
991 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,350 puan) tarafından
Tartışmış tık buraya bakmış bide ben açık biraktiydim burayı çocuğa bakıyordum yazdıklarını okumuş neden öyle yazdn dedi konusmuyorsun ztn hiç seslenmedm ustelemedi çocuğu uyutuktan sonra uyucaktn uyutmadi konuştuk ben sevgimi belli edemiyorum ama seni çok seviyorum falan filan dedi bende onu geçtim saygisizsin dedim hakret edyn küfür edyn dedim isteyerek yapmıyorum beraber terapi alalım benim yanımda ol beraber gidelim dedi bende noldu bı anda değiştin dedim seni kızımı kaybetmek istemiyorum sizi çok seviyorum falan filan pek inandırıcı gelmedi bana ne bilim herşeyi güzelce anlattı yinede dikkatli olmam lazım şimdi ise ise gitti saat onda gelecekmiş bizi dışarı cikarackmis pek gitmeye gönlüm yok ama gelirse hazırlanın diye yok dersem daha kötü olacak gitsemmi gitmesemmi

11 Cevaplar

+1 oy
(4,958 puan) tarafından
Sende yapıcı ol madem adim atiyo eşin inat etmeye gerek yok bosanmayacaksan
(2,350 puan) tarafından
Hep yapıcı oldum hep alttan aldm sürekli sürekli bı snda degisiveriyor korkutuyor beni
(4,958 puan) tarafından
Ozman sıkıntı var anlık degisiyosa belki uzmandan destek alması gerekeblr zaten eşinde demiş dmekki oda farkında hareketlerinin bence boşanma dusuncen yoksa uzmandan yardım alsın eşin yazdıklarını okumasids güzel olmuş
(2,350 puan) tarafından
Hiç bakacağı aklıma gelmedi bakmaz tlfnuma normalde ama en azından ne istediğimi görmüş oldu uzmandan yardım alicaz goturcem kesinlikle ihtiyacımız var anlık degisiveriyor
(4,958 puan) tarafından
Bencede canım, kadınlar unutmaz cnku yapılanı buda yıpratır zamanla
-Reklam-
0 oy
tarafından
Niye gitmeyrsin ki istediğin bu değil miydi ne güzel birlikte vakit geçirin. Terapiyi bile kendi teklif etmiş daha ne istersin gidin işte 
(2,350 puan) tarafından
Öyle ama degisiveriyor hemen allak bullak oluyorum giderim tamam ama ya orda tartisirsa burnumuzdan gelirse diye korkuyorum
0 oy
tarafından
Gidin tabiki evet insan yaşadıklarını atamıyor içinden ama en azından bir adım atmış bir karar vermiş gidin hatta terapi için hemen bakının en kısa zamanda gidin ne güzel bunu teklif etmesi
(2,350 puan) tarafından
Gidicem canım o çaba gosterdigi sürece bende gostericem
tarafından
Belkide önceki postta sende istemiyorum gibi biseyler yazdigin için seni kaybetmekten korkmuştur
(2,350 puan) tarafından
Evet onlari okumuş galiba kafasına tak dedi
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Ya postunu okudum da eşinin onu okuması iyi olmamış bence ya yani adam tamam bişey dememiş ama özelimizi niye ortalıga yazıyorsun da diyip aranız daha kötü olabilirdi. O yüzden o kadar aile içi özel şeylerinizi yazmayın bence canım sen bilirsin yinede 
(2,350 puan) tarafından
Evet görmüş aslnda buraya yazm aamacim fikir almak hani bı terapistten nasıl yardım alırsın tabiki onun kadar yardımcı olamazlar ama yorumlarına güvendiğim arkadaslar var hem içimi dökmek istedim hem yardım almak
(25,196 puan) tarafından
Evet cnm haklısın ama bazen olumsuz şeylere sebep oluyor. Şimdi eşin belki düşünür bunuda yazdı mı acaba diye her olay oldugunda
(2,350 puan) tarafından
Ben onunla konuşacağım bu konu hakkında canm
0 oy
(11,008 puan) tarafından
Yardım almayı teklif etmiş bu fırsatı kaçırma. Suyuna git akşam çıkalım derse çık. Ama en kısa zamanda hatta hemen pazartesi yardım almak için görüşün bir terapistle
(2,350 puan) tarafından
Smdi bir saat sonra cikicakmisiz tamam çıkım ama aniden değişiyor dışarda kavga çıkarmaz ins
(11,008 puan) tarafından
Sen tanırsın onu çıkarmasına fırsat verme suyuna git canım alttan al. He de geç. Kaz gelecek yerden tavuk esirgeme. İnşallah terapiyle düzelir durumunuz
(2,350 puan) tarafından
İnşallah canm teşekkür ederim
0 oy
(1,552 puan) tarafından
Bence denemeye değer.. Sonradan değişiyor bıktım demişsin.. Öyleyse denersin, terapiye de gidersiniz beraber, yine değişirse, bu senin son şansındı dersin.. Kendi vicdanın da rahat olur, acaba değişir miydi gerçekten diye düşünmezsin ileride, ben elimden geleni yaptım yine değişmedi, benim bi hatam yok dersin 
(2,350 puan) tarafından
Çok haklsn hemen randevu alicam gidicez batın olmuyir ona göre hareket ederim
(1,552 puan) tarafından
Evet, hemen gitmeye çalışın.. Hem kararı değişmeden gitmiş olursunuz hem de niyeti ciddi mi bi an önce anlarsın, ciddi değilse yormazsın kendini
(2,350 puan) tarafından
Evet canm
(1,552 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun, hakkınızda hayırlısını versin
0 oy
tarafından
Bi şans vermelisin bundan sonraki adımlarına bak belki düzelmiştir inşallah mutlu mesut olursunuz.
(2,350 puan) tarafından
İnslalah canm evet bakicam biraz zamn vericem
tarafından
Şiddet veya ihanet yoksa yuvanı boşuna yıkma şimdiki bütün  erkekler aynı ilgisizler burda sana boşan diyen olursa ciddiye alma kendin için en doğrusunu sen bilirsin
0 oy
tarafından
Bence git düzelmek istiyorsa bunun için çaba gösterin en azindsn ben sana adım attım sen beni reddettin olayı olmaz sende evliliğini kurtarmak istiyorsan şayet bir kez daha dene ama bend diller koptu diyorsan da bir şey diyemem 
(2,350 puan) tarafından
Şans vericem canm napim kolay dil ayrılmak çocuğumuz var belki bu sefer olur
tarafından
Olur inşallah canım benim Rabbim hayırlı kapılar açsın ailenize huzur versin inşallah
(2,350 puan) tarafından
Amin canım insallah
0 oy
tarafından
Tabikide ne güzel demiş eşin terapiye gitmeyi aile terapistleri var gidin konuşun konuşarak çözün.. sonucta sizi seven bir eşiniz var ve yasiniz daha çok genç 
(2,350 puan) tarafından
Teşekkür ederim canim inşallah iyi olacak öyle temenni ediyorum umudum var birazda olsa smdi hazirlandm eşimi beklym dışarı çıkaracak beni çok mutluyum :)
0 oy
(2,513 puan) tarafından
Tam bir yıl olmuş bu post acilali nasıl duzeldimi eşiniz terapi aldınız mı nasılsınız merak ettim 
0 oy
tarafından
Pazara gidelim bir tavuk alalım pazara gidip bir tavuk alıp napalimm 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 246 göst.
17 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Mina gozde (2,671 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,091 göst.
10 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Dli bri (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 497 göst.