0 oy
1,714 göst.
Aile kategorisinde tarafından
düzenlendi

Kızlar bebeğim 1 aylık olmak üzere bebeğim doğduğundan beri doğru düzgün uyuyamiyorum . Gece gündüz uykusuz bırakıyor beni . Sürekli ağlıyor gazi da var . Su r eklli emmek istiyor gece 1 de emzirsem 1.40 a kadar memede duruyir 2 de yine ağlıyor meme için . Ben ne yapacagimi şaşırmış durumdayım . Sabah 5 den beri uzanamadım bile bebekle uğraşmaktan eşim 11 de ise gidecekti sabah 8 de kalktı . Ben orada bebekle uğraşırken o da odada tv izliyordu . Sonra odaya geldi. O kadar beceriksizin ki bana kahvaltı bile hazırlaamıyorsun dedi. Çok kirildim bu lafina. Ben de Ya ben sabahtan veridir bebekle uğraşıyorum durmuyor görüyorsun sabahtan uzanıyorsun 2 lokma bisey kendine hazırlayamadin mi sen bana bisey hazırlayaydın dedim . Kapıyı çarptı küstü gitti . Ben de mesaj attım ona yine tartıştık. Aradı kavga etti suratıma kapattı üstüne üstlük annemi aramış . Kızın bana bi kahvaltı hazırlamiyor benle kavga ediyor diyor sen hazırla falan . Annem de demiş uykusuz kalıyor agreesiflesmistir şimdi ondandır. Demiş gelsin sizde kalsın 2 3 gün . Ben sabahtan ağlıyorum . Dayanamıyorum ya yeter biktim .

Evliligimizdwn beri ilk defa 2 gün önce çiçek aldı. Onu da başıma kakiyor 

CEVAP VEREMEZSEM KUSURA BAKMAYIN  .

image

image

image

image

Ben tek kelime etmem bu saatten sonra 

51 Cevaplar

0 oy
tarafından
Biz 2 aylık olduk öncesinde de hamileliğim zor geçti 1 yıldır evliyiz 1 kez kahvaltı hazırladım oda abisi bir gece bizde kaldı eve gidecekti o yüzden hazırladım. Ki o zaman da niye yoruldun aç gitseydi ablam evinde hazirlardi dedi:)) herşeyi geçtim kahvaltı ev işi yemek hatta işten geldikten sonra ( 5 te geliyo)gece 12 ye kadar bebeğe bakar.  Sen duşunu al Uzan der hep. Neyse o nasıl bir eş ki sen loğosayken senden hizmet bekliyor. Nasıl bir insan ki iki dk evladiyla ilgilenmiyo şerefs*Z ya. Kusura bakma bacım alttan alma zıkkım yesin :))  
tarafından
Yok canm alttan almıyorum  . Kahvaltı görür o . Çok hazırladım zamaninda .
tarafından
Aynen cnm ☺️
-Reklam-
0 oy
(40 puan) tarafından
Diyeceğini demiş içindeki kurtları dökmüş rahatlamış sonunada seni seviyorum demiş yersen. Çok fena bu erkekler. Ücretsiz köle görevini biraz aksatınca böyle gerçek yüzlerini gösteriyorlar. İşte gerçek kaliteli adam gibi adamlar da kalitesini böyle zor zamanlarda gösteriyor onlardanda Allah razı olsun. 
tarafından
Allah belâlarını versin
0 oy
(40 puan) tarafından
Ve sana bir fırsattır bu lohusa kadına kimse böyle davranamaz herkes eşini suçlar ders vermek için bebeğini alıp bi sürelik gidebilirsin(ama geçici olduğunu bilmemeli ve aileside duymalı üzüldüğünü) 
tarafından
Yok canm o suratımi çekmemek için ona eziyet olmasın diye başından salıyor
0 oy
(11,688 puan) tarafından
Kusurabakma da bacım ananda sıcamamıs mı agzına bu adamın. Bu karaktersizlik ******** lik adi herif bogulsun inşallah yutarken lokmayı. Ben boyle adi adam görmedim birde dalga gecer gibi seni seviyorum demiş. Adamla bosanıyorum ya bosanıyorum kavga da bile cok yoruldun cocuklarda in herseye yetişmeye calıstı ondan streslisin diyor adamın dediğine bak 
tarafından
Serefsizler . Allah da sana sabır versin canm .  Annem kız gece gündüz bebekle uyumuyor uykusuz demiş.
0 oy
tarafından

SİL KIZ ADINI TELEFONDAN ŞEREFSİZZ :angry:

0 oy
(703 puan) tarafından
Yani böyle erkeklerden nefret ediyorum aç san git hazırla biseyler ye neden herşeyi ayağına bekliyorsun ki karşındaki de insan o kadar yoruluyor hiç mi anlayış düşünce yok Allah mehamet versin senin de yardımcın olsun
tarafından
Anlayışlı olmak bazıları için çok zor  işte
0 oy
tarafından
Bu adamı ortadan ikiye ayırırım 8 de gidiyor 10 da geliyormuş bak sen yaa... Benimki demir yığınlarının içinde kisin soğuk yazın sıcak yine de yorgunum sana şunu edemem bunu edemem demez. Tembel olan kendisi. Daha denecek çok şey var da neyse Allah ıslah etsin
tarafından
Sanki bi tek o çalışıyor dünyada .
0 oy
(73 puan) tarafından
Allah'ın hanzosu... Özür dilerim eşiniz hakkında bunu dediğim için ama bu insan değil bence. Daha sana yardımcı olacagina üstüne bide birşeyler bekliyor. Bu nasıl dusuncesizlik ya. Anneni aramak nedir, bana kahvaltı bile hazırlamiyor demek nedir? Gidene kadar hazirlasaydi madem eli kolu kırık miydi? 
tarafından
Bu böyle oldu ya o da görür artık
0 oy
tarafından
İnan her evlilikte oluyor buna benzer bir olay yaşadım şuan annemgildeyim ve kendisiyle konuşmuyorum konuşmaya düşünmüyorum
tarafından
Kendisi çagirmayana kadar gitme cnm
0 oy
(884 puan) tarafından
Seni seviyorum mu??????????? Allah ımmmmm
tarafından
:(((((
0 oy
(4,857 puan) tarafından
Lafi söyleyip de birde seni seviyorum demesi aşırı gicigima gitti sanki bebeği sen tek başına yaptın madem kahvaltı istiyorsun sabah sen pis pisla çocuğu karın kahvaltı hazırlasın yada bı zahmet kıymetli totonu kaldırıp sen hazırla 
tarafından
Yok kaldıramaz totosu kıymetli

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 95 göst.
3 Haziran 2024 Aile kategorisinde Sezen (27 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 238 göst.
8 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Elifelaemir (287 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 629 göst.
6 Aralık 2021 Aile kategorisinde Elifelaemir (287 puan) tarafından soruldu