Kızlar bebeğim 1 aylık olmak üzere bebeğim doğduğundan beri doğru düzgün uyuyamiyorum . Gece gündüz uykusuz bırakıyor beni . Sürekli ağlıyor gazi da var . Su r eklli emmek istiyor gece 1 de emzirsem 1.40 a kadar memede duruyir 2 de yine ağlıyor meme için . Ben ne yapacagimi şaşırmış durumdayım . Sabah 5 den beri uzanamadım bile bebekle uğraşmaktan eşim 11 de ise gidecekti sabah 8 de kalktı . Ben orada bebekle uğraşırken o da odada tv izliyordu . Sonra odaya geldi. O kadar beceriksizin ki bana kahvaltı bile hazırlaamıyorsun dedi. Çok kirildim bu lafina. Ben de Ya ben sabahtan veridir bebekle uğraşıyorum durmuyor görüyorsun sabahtan uzanıyorsun 2 lokma bisey kendine hazırlayamadin mi sen bana bisey hazırlayaydın dedim . Kapıyı çarptı küstü gitti . Ben de mesaj attım ona yine tartıştık. Aradı kavga etti suratıma kapattı üstüne üstlük annemi aramış . Kızın bana bi kahvaltı hazırlamiyor benle kavga ediyor diyor sen hazırla falan . Annem de demiş uykusuz kalıyor agreesiflesmistir şimdi ondandır. Demiş gelsin sizde kalsın 2 3 gün . Ben sabahtan ağlıyorum . Dayanamıyorum ya yeter biktim .
Evliligimizdwn beri ilk defa 2 gün önce çiçek aldı. Onu da başıma kakiyor
CEVAP VEREMEZSEM KUSURA BAKMAYIN .
Ben tek kelime etmem bu saatten sonra