0 oy
121 göst.
Diğer kategorisinde (8 puan) tarafından
Kizlar biz kaynanamla birlik oturuyoruz elinde çatı dubleksli ev projesi olan varmı eşim yeni ev yapıyor bize benden  projeyi istedi çiziyorum kendime göre biseyler ama sürekli bişey eksik oluyor sizin fikirlerinizide almak istiyorum eşim üst kata misafir odası küçük bı oda teras ve  banyo olsun istiyor alt kayada  yatak odası çocuk odası oturma odası bı boş oda  ve banyo olsun diyor ama size misafir odası üste olurmu ?

4 Cevaplar

0 oy
(12,999 puan) tarafından
Benim olsa ust kata yatak odasi çocuk odasi banyo yaparim. Alt kata salon mutfak ve ekstra oda. Yatmaya yukari asasi sadece kullanim alani
(8 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum sonucta eve misafir gelse üst kata çıksa biraz tuhaf olur
(12,999 puan) tarafından
Yani canim :) zaten ne kadar misafir gelecek. Yatak odalarinin izole olmasi daha mantikli bence. Alt katada tek kucuk bi tuvalet yapin bence gunduz icin. Banyo tuvalet yukarda olsun. Cunku yataktan kalkip banyoya aşaya inmekte sacma geliyo bana :)
(8 puan) tarafından
Çok haklısın cnm tesekurler yorumun icin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben olsam üst kata yatak odası yapardım
(8 puan) tarafından
Benim fikrim de bu aslında misafir odası üste biraz ters gibi
tarafından
Evet ama en dubleks evleri çok begeniyorum bizimki normal daire
(8 puan) tarafından
Bende çok seviyorum Allah herkese gönlüne göre nasip etsin inşallah
0 oy
tarafından
Alt kat banyo tuvalet mutfak küçük depomalanı salon üst kat yatak odaları proje olarak isterseniz bir belediye çalışanına yardım alın ücretli çizenler oluyor 
(8 puan) tarafından
Tamam cnm tesekurler  yorumun için
0 oy
(11,927 puan) tarafından
Yatak odasına ebebyn banyo sart bence

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 96 göst.
19 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde tubas (143 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 111 göst.
4 Ekim 2023 Diğer kategorisinde 3prensannesi (1,517 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 185 göst.
17 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 239 göst.
28 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Heidi nin koylusu (3,072 puan) tarafından soruldu

412,736 soru

12,426,728 cevap

45,517 kullanıcı

Kategoriler

...