bundan bi 15 gün önce faln paylaştım görümcem ümreye gidecek cocuklara ben bakacakmıiım diye arkadaslar demişti haber et diye şaylaşmak istedim dün gönderdik suan evimdeyim ama neden cok sinir oldum yoruldum hala bişey beklemeler cok uzun olacak ama kusura bakmayın kayınnam gil görümcem icin geldiler hastalanmışlar eltimn evindelerdi cocuga bulaşmasın bide benm eviö soblı onun ki kalariferli ondan bize geşmişler bütün torunlarını düşünüyorsunda beni niye düşünmüyorsun ben hastalanınca bi ilac icemicem ki nese 2 gün baktım esimde evdeydi ilgilendik beraber oraya gidelim onlar icin geldik dediler hastaneye gittiler dönüse sizi alalım dediler esime dedim gitmek istemiyorum dinlemedi esimde götürdü onlarda kızım sen kal yorgunsun oradada yorulacan ya aksam yada yarın gel demediler evimde bulaşıgım duruyo onlar var diye temizlik yapamadım alt üst evim yine gittim görümcem temizlk yapıyormuş oturdum yorgunum diye kayınnamın görümceöin suratları degişti nese öglene onun kayınnasıgilde gelecekmiş yemegi hazrıladık koyduk bulasıkta misafr geldi tek başıma büssürü bulasık yıkadım elimde akşam yemegini koydum tatlısı faln herseyini yaptım akşam yemegine yakın onun görümceleri kayınnalrı geldi eltileri yoktu onları kızları vardı 17 18 yaslarında biride 20 yasında nese yedik ictik eltisinn kıznn biriyle yıkıcaz bulasıgı kız yok su soguk yok mutfak sogjk yok elim üşür faln dedim alısınca üşümüyon yıkadık caya ben baktım meyve hazırladım bizden tarafda kimse gelmedi be eltim ne görümcelerim meyvede kücük görümcem geldi hic kıpırdamadı yerinden sofra kalkacak kızlara bi baktım dışarı cıktılar ben kaldırdım tam sofra kalkacak vakit kactınız dedim nese yıkadık herkez gitti ben mutafgını orayı burayı düzeltim 2 günde aynı sekilde erkenden gittim bütün herseyi önceki gibi yaptım görümcelerim var ama yine kalkmadılar hic ne o kızlar ne onlar yaptım herseyi esim luzumsuzu eve giderken kücük görümcemi kahve icmeye cagırdı onlarda ayrı luzumsuz geldiler saat 11 bucuk kahve yaptım ictiler baya oturdular meyve beklediler ama kalkmadım kalkamıyorum artık 3günde dedim ben gitmek istemiyorum yoruldum dedim biraz gec gidelim yatalım dedi esim kayınnam 9 da aradı nerdesiniz miye gelmiyorsunuz faln nese yine gittik eltim ortanca görümcem gitmiş kahvaltıya evi temizlemişler ben gittim eltim haric herkezde bi surat kayınnam erken neden gelmediniz aradım oysaki faln diye bende anne kacgündür yoruldum kalkamadım ki anca dedim surat astılar yine eltimle mutfaga girdik yemekleri koyduk topladık nese yedik ictik yine ben bulasık basında kızın biri ile öbürleri oturdu erkeklerin yarısı gec geldi teyze kızlarının kocalrı ortanca görümcemn kocası mutfakta yediler cıkmadım erkeklrin arasında durmuyum diye görümce bulasıkları toplamaya başlamış kaynım kapıya gelmiş herkezin icinde abim kalk ablama yardım et kalkdım ben gectim 5 dk sonra baktım kendi girmiş iceri o kadar gün kendim yaptım bana bişey olmadı onun kocasıda var yıkasın az bişi zaten ölecekmi nese görümcelerimi gönderdik eve geldik evi ttopladık tmizledik kayınnam kalın burada diyo esime dedim kalın derlerse beni evime koy gel sen kal burda ben kalmam dedim görümcemin kaynatası gilde var görümcemin 4 oda var 4sobasını yaktık geln giden namaza faln kızıyor neden yaktınız diye ayrıca bi gelin bi kardes benmiyim kalamam dedim geldik ortanca görümcem diyoki kayınnama yarın gel camasırları makinaya at evi temizle cocuga bak diye bende bakalım dedim gitmicem cok yoruldum kusura bakmayın hakkınızı helal edin lütfen
Bu kadar da olmaz canım karnın burnunda hiç mi görmüyorlar? Gitme kendini ezdirme sen doğum yapınca onlar o kadar özverili olacak mı? Bırak surat asan assın hasta veya özel bir durumları olsa neyse. Bildiğin insan ı kullanıyorlar görümcenin kendi misafirleri kendisi ağırlasın doğum yaklaşınca ev temizlenecek gelen giden olur de bakalım hepsinin işi çıkar eşinde görmüyo mu halini ezdirme kendini yapacağını yapmışsın daha gitme
Allah yardımcin olsun canim. kusura bakma ama esim lüzumsuzu spzune cok guldum nerden aklina geldi
Niye bitek sana yukleniyorlar gözlerine sen batiyorsun anlamadim eltin gorumcen ne halta yariyo tovbe tövbe hele eşin once o sana kiyamayacak eşinden kaynaklı bunlar
Benim Asla ailem böyle birşey yapmaz çay servisi bile yaptirmiolar ben bir sehPa koycak olsam eşim gözümün içine bakar kaldrma diye hemen gelir kendisi halleder sizler bu kadar iyi insanlarsiniz düşünceli herseyi yapıyorsunuz da bu esleriniz neden öküz (k.bakmayin)merak ediyorum ya
Ayy inanamıyorum ya bu kadar da olmaz ayip yani günah zaten ne diyim bilemiyorum bj kadar ezdirme kendini kuzum ya sana da yazık ama kocan onlcak o herif bunlara izin vermemeli hersey onun elinde biraz düşünceli olsa keşke valla bilmiyorum canim cok sinirlendim okurken ne diyeceğimi bilmiyorum yazsam kalbin de kırılır belki ama allah sana sabır versin
Gitme sende canm neden gidiyorsunki insan evde kendi işini zor yapıyor valla ben olsam dahada gitmem sancin olursa ne yapacaksın
Okurken ben yoruldum canım ya ne kadar merhametsizler bugün giderden filan numara yap birden agrı girdi bişey oldu kesin de panik yap hatta doktora gidin doktor tabi ne diyecek sana yorulma ayakta kalma diyecek eşinde bunu duyacak bişey diyemez sana zorlayamaz artık dene canından kıymetli değil hiç kimse
Ayy bi de surat yapiyolarmis kiz o kadar sey niye yapiyon birak Allahindan bulsunlar sana o halfe iş yaptiriyilar ara eşini simdi ay agrim falan var de yataktan kalkamiyorum de aksamada boyle devam ederse acile falan gidelim de akşamda eve gelip sana gidelim demesin diye sende aksam esin gelince agrin varmis gibi yap ki inansin gitme oraya aksamda yarinda gitme esinle konus bak agrilarim oluyo falan sen bana nasıl kiyiyosun falan de azcik aglamasini bil yani canim :))
Şaka gibi resmen. Akıllı ol sende caninin kiymetini bil sen can tasiyorsun. Gerekirse kötü ol. Cocuguna bisey olursa hic kimse sorumluluk kabul etmez herkes seni suclu bilir. Akilli ol buraya şunu yaptım bunu yaptim yazmissin. Insanlar seni kullanmaya alismislar belliki. Bunun önünü açtıysan herkes cok guzel kullanir seni. Eşinde de iş yokmuş demiyomu bu kadin karninda cocuk tasiyo diye. Allah yardimcin olsun ama bunlari bu hale sen getirmissin kusura bakma
1,491,966 soru
24,378,985 cevap
348,575 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın