E sana geliyo işte napsın adam
Maalesef erkekler bu konuda cok dusuncesiz bence. Yeterki kendi canlari istesin karsidaki yorgunmu isteksizmi umurlarinda degil
surune surune genemi geliyorr allah seni ne yapmasiinn kiizz adamin yasam tarzi olmus demek iliskii cozumu var midir bilemioruumm
Allah yardımcın olsun canım. Isteği azaltacak şeyler dene şap gibi mesela. Sürüne sürüne de olsa demişsin iyi güldüm
Bu kadar fazlası insanı ister istemez bıktırır. Her erkek farklı oluyor demek ki
Düşkün mus ama fazla düşkün olsn bacim Allah yardmcin olsn
Ortası yok ise kimi aşırı düşkün kimi hic istemez istemeyen de ne b.k yiyo anlamıyorum
Allah yardimcin olsun bizimki hic düşkün degil bazen haftada 2 kere flan olur onda bile eger gunler yakinsa hiç istemiyorum kendimi tecavuze ugramis gibi hissediyorum
kuzum günde 8 kere duş aldığımı bilirim ama benimki asker hep yanımda değil yanımda olunca da gormemişin bir oğlu olmuş tutmuş pipisini koparmış derler ya aynı öyle oluyor ama benimde işime geliyor ah ah
Ayy bu sıcakta da hiç çekilmez He yapış yapış o terli sen terli
Sürüne sürüne ne kizzzz valla bende de var ondan artık gına geldi dr yasakladi diye kandırıyorum ama nafile eve gelecek güzel görüneyim diye giyinmek geliyo icimden ama göreceği 10 saniye deyip useniyorum gerçekten bunun da bi dozu olmalı
bizimkide tam tersi
hamile kalmadan önce haftada 1 ya da 2 olurdu en fazla kanamam olduğu için ilk aylar yasaktı şu anda da yasakmış gibi hâlâ devam ediyor aslında bi sorun yok ama korkuyorum bebeğe bişey olcak diye diyo bana da bişey belli etmiyor hangisi iyi hangisi kötü bilemedim bi ortası yok galiba bu işin bazen ben bile şaşırıyorum nasıl duruyo diye
1,492,009 soru
24,379,545 cevap
348,619 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın