Kizlar hep okuyodm ama benim kocam yapmiyo diyodm meger yapiyormus o pis videolari izliyomus hic telefonunu karistirmazdim ama adam iki gundur banyoya girip kapiyi kilitliyo gece o uyudktan sonra baktm gecmise izlemis. Sabahta agzima geleni saydim mesajda hic bi tepki vermiyo aksam gelsin gorusecez ama...
Allahin cezasiiiiii
Yaa kusura bakmaa valla cook kizdim suan coom sinir oldumm kardesim kendimi senn yerine koydumm ulannn Allahsizlarrr hayvanlarrrr edepsizlerrr haysiyetsizlerrr nee yaaaa neeee bunaaa ne gerwk.vaaaaa o kdr mi acizsinizz beee eslerinizi nasil kiriyosunuz nasil icini acitiyosunuz Allahhhh.boylelerini bildigi gibi yapsinnn iqrenc
Bu geldi aklma
Genelde bunu deriz. Güzel inandırıyolar, bizde inanıyoruz. Allah yoldan çıkarmasın.
Terbiyesiz banyoya tellemi griyo
Kizlar bunu niye bu kadar buyutuyorsunuz anlamiyorum ya yapmayan erkek binde birdir yani buda doganin bir kanunu olmadan olmuyor iste iliskide simdi hamilesiniz adam yaklasamiyor ne yapsin baska kadina gitmemisya kendini tatmin etmeye calismis ben 16 yillik evliyim ilk baska bende tepki verdim tabiki sizin gibi ama degismedi sonuc beni biraktimi hayir orda izledigi gibi seyler bekledimi hayir siz bence bu olayi buyutmeyin derim abla tavsiyesi
eşimin telini hiç karıştırmam ufacık bişey görsem kendime dert ederim çünkü
hamileliğin ilk 3 ayı kanamam olduğu için yasaktı ilişki ondan sonra da korkudan biz yapmadık sadece 1 kez oldu eşim istemiyor korkuyo bebeğe bişey olcak diye
ama her duşa girdiğinde kendimi suçlu hissediyorum acaba kendini tatmin ediyo mu video izliyo mudur diye içim içimi yiyo onlar için bi ihtiyaç elbette ama düşüncesi bile insanı üzüyo heleki böyle bi dönemde sonrasında benden soğucak istemicek beni diye korkuyorum
1,492,263 soru
24,382,996 cevap
348,872 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın