0 oy
173 göst.
Diğer kategorisinde (640 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kızlar aramızda mastit olan varm bilgi verirseniz sevinirim belirtisi nedir 

4 Cevaplar

0 oy
(13,664 puan) tarafından
Göğüste şişlik ağrı ve ateş ben geçirdim 2 defa antibiyotik kullandım geçmedi sonra küçük bir operasyon oldum lokal anestezi ile temizledi doktor
(640 puan) tarafından
Canım benim kızım 17 aylık ve sol göğsümü ilk doğdu da 3 4 ay emdi daha emmedi o zamandan beri göğsümde bşr ağrı var kakpttwn gittim temiz fizik tedaviye gittim kas ağrısıdor die temiz memografi ye gircem pazartesi benim ilk zamanlar yüzüm ateş atıyordu ama şimdi bi ağrı var kalp hizam meme kısmım ve koltuk altım çok ağrıo yaygın bi ağeı hemen hemen haftanın 5 günü benle bu ağrı maf edio beni piskolojik men yoruldum artık nefesimi bile daralıo öyle bi ağrı
(13,664 puan) tarafından
Evet koltuk altına çok vurur ağrı genel cerraha git canım
(640 puan) tarafından
Evet canım aldım randevu canım çok yanıo artık uyuyamıyorum ağrıdan yaygın bir ağrı maf etti beni artık ve bende titreme de oluyodu yorgunluk halsizlik ilk zmanala
(13,664 puan) tarafından
İnşallah hemen toparlarsın canım gerçekten çok zor
-Reklam-
0 oy
(7,788 puan) tarafından
Ates goguste kitle tarzi sislik ve agri okuyor bende badlangic oldu hemen mudahale ettim gecti cok şükür 

Peki mudahale ne banyoda sicak su altinda masaj yaptim gogsume kitleyi ezmeye calistim sonra her emzirme sonrasi iki gogsumu de sagdim... manuel pompayla
0 oy
tarafından
Ben canim çok ileri düzeyde oldun hemee ateş sıtma gogiste şişlik kizariklik 
0 oy
(1,345 puan) tarafından
Göğüste şişlik ağrı ve ateş yaptı bende 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 74 göst.
10 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde yagmurzamani (262 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 106 göst.
23 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minikmucize (2,592 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 108 göst.
14 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Sema74. (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 784 göst.

Kategoriler

1,455,246 soru

23,880,464 cevap

321,321 kullanıcı

...